Eşimin or.spu fantezisi

Sevgili konu sahibi:benim eskiden böyle bir ilişkim oldu. Erkeklerin tahrik yada tatmin noktasında nerede durduklarını kestirmek güç. Demek ki eşiniz böyle tahrik oluyor ama bu sapık demek değil ki..... En azından sizinle yaşıyor ne yaşıyorsa eşinizi mutlu edin elbette ama gündelik sohbetlerinde de bu tür konuşmaları neden yapma ihtiyacı hissettiğini uygun bir dille sorun derim (şakalaşarak, cilveleşerek vs...) böylece aklınızdakiler soru işaretleri cvp bulur.

Hayal dünyasında bişeyler duymak isteyebilir, o kadar da tepki verecek bişey göremedim ben.
Aslında konu sahibinin ilk yazdığı dert kısmına bakarsan aşırı tepki verilecek bir şey değil.
Ama sonra ki verdiği ayrıntı baya düşündürücü.
Para karşılığı yapmak istiyormuş, konu sahibi farklı tepki gösterince de n'apiyim öyle yerlere mi gideyim diyomuş.
Yani ilk başta tehdit ediyormuş gibi geldi ama isteğinin makul olduğunu mu kabul ettirmeye çalışıyor anlamadım.
Bence bu konu da adamın kişiliği ve düşünce yapısı önemli.
Ona da buradan kimse karar veremez.

Sonuç mesajımı silmek istemiştim kurcalarken hortlattim galiba kusura bakmayın. Yaa bu kk iyi olduğu kadar kotu yanları da varmis. Attığımız hicbi meesaj silinmiyormuş. Böyle bir şey olabilir mi ya? Ne kadar kötü bir şey. Yazmak kadar silmekte en doğal hakkımız.

Silmek yasak ama derdini Mune ablaya anlatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…