- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
-
- Konu Sahibi derinnefes
Bunları mesaj olarak attıysa silmeseydin. Ev araba ailesinin üstüneyse hiç bir şey alamazsın elinden. MAhkemede delil olur en azından elinde.2.5 aydır eşinden ayriyim, psikologta yarim kaldı.. Ben de ugrasmadim. Arabayi istedim okula gitmek için haftaici bende kalsın haftasonu sende.yari parasını ben vermiştim.getirmedi, getirmediği gibi o gün arabayı da götürmüş.ben de artik dun aksam kopardim ipleri aradım, gidiyorsun boşanma davasını aciosun olaylar büyümeden aileler kotu olmadan dedim. Bana dediklerini madde madde yazicam, derdinin ne olduğunu anlamama yardımcı olun.
- millet nelerle uğraşıyor bizim geldiğimiz bu durumdaki sepeblere bak...
- ben başka biriyle yapamam cok zor, Bu saatten sonra zor. sen yapabilecek misin.benim cevabim ben artik herşeyi göze aldım..
- sana ailen 2 aydır hicmi demedi bu adam dövmedi sovmedi.biz neler atlattık diye akil vermediler mi..simdi padişah gibi oldun orada, benim isim 2 kat daha da zorlaştı. Buna cevabım ne yani ailem beni sokağını atsaydi evden kovup git kocana mi deselerdi. O da hayır benim ablam da olsa aynisi yapılırdı ama tek eve çıkardı.dedim ben ailemle olmayı seviyorum.yalniz kalmak istemiyorum.
- boşanma davasını nasil acicaz dedim. Dedi iyi boyle dedim ben bana kocalik yapmayan insanin soyadını taşımak istemiyorum.AC o zaman dedi, ben de boşanmayı isteyen sensin, beni boyle kabul etmeyen sensin sen AC dedim, o da anlaşmalı acariz otururuz konusruz dedi. En güzeli dedim.
-ben sana demiyormuydum sen oturup dilini tutucaksin yok ev neden annenin üzerine araba babanın üzerine demeyip yaşadığına bakicaktin dedi. Ben de ben parayı babamda zaten gormusum sen bana adamlık yapicaktin dedim. Senin bu şekilde davranman dedim ben de güvensizlik yarattı dedim e tabi bir de en ufak birşey de hep konuyu boşanmaya getirsin dedim. O da sen dedi hic benim kimsenin kötülüğünü istedigimi duydunmu. Bana neden guvenemedin dedi bi de bana nasıl guvenmeni saglicam vs.
Vs.vs. konuşmadan aklımda kalanlar bu kdr. Bir anlam veremiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum.
ne birlesiyosunuz ne dava aciyosunuz.. sen ac, yok hayir sen ac.. bi karar verin artik.. hazir degilseniz de birlesin.. bu sekilde normal mi sence?
Ya ben zaten illa devam edim diye bakmiyorum olaya..o da diyecek benim de hatalarim var diye, o da torpileyecek bazı yanlarını öyle..ben engellemeye calismicam zaten zorla tugmicam ama beni bu şekilde askıya almaması için bosanacaksa boşanması için toparliacaksak toparlamamiz için baskı yapıyorum..çünkü süreç uzadıkça araya farklı şeyler girecek. Ve daha kotu olacak.arkadaşım durumuna üzüldüm gerçekten. insanı yıpratan kararsızlık. ama şunu söylemek isterim. ikide bir karısına git demek ne demek ? evliliğinizde problem yok, abartı, inatlaşma diyenleri anlamıyorum. herşeyinizi verdiğiniz adam aklı estikçe git diyor çocuk oyuncağı mı bu. daha nasıl problem olacak. kadın, bir kerecik eşine git, istemiyorum desin bakalım neler oluyor.
senin problemine benzer bende yaşadım ve sonuç boşanma. ne kadar engellemeye çalışırsan çalış o kafasına koyduysa bitiyor. bunu sana açıkça söylemesi de gerekmiyor. bazı erkekler konuşma özürlüdür davranışlarıyla belli ederler.
Yok ev ve araba ile alakası yok, ilgilenirsiniz önceki konularında var..bir nevi psikolojik şiddet görüyordum.Bosanma kararini hangi sebeple aldiginizi yazsaydiniz ona gore yorum yapardim.Sirf araba ev anasinin babasinin ustune diyeyse bence oturup anlasabilirsiniz.
Ben de bunu anladım kocanızın söylediklerinden.
Burnunuz sürtülsün zavallı olun kapılarda gezin istiyor öyle olmadığını görünce de ufaktan ufaktan nabız yokluyor acabaa pişman olur musunuz o yönde bir meyiliniz var mı diye
Kararlı ve kendinden emin, ne istediğini bilen kadınların mutsuz olduğunu görmedim hiç. İnş hakkınızda hayırlısı olur.[/QUOTE
Ben sırf bu sürecin ben de ve onda bir etkisi oldumu onu görmek için bir kez daha denemek isterdim ama bunu ona yalvararak yapmayacağım, bu yüzden kararsızlığım..
Evet zaten kendi de baslarda ailesine biraz burnu surtsun bklim gibi söylemleri oldu.
İnşallah hakkımda hayırlısı olur.
Yok ailesinin üstüne değil problem onlar değildi sadece benden boyle talepleri olunca ben de senin niyetin belliydi dedim.o da senin bunlara ihtiyacının var diyerek beni yanlış anladı, halbuki bunlar ben de güvensizlik yarattı.Bunları mesaj olarak attıysa silmeseydin. Ev araba ailesinin üstüneyse hiç bir şey alamazsın elinden. MAhkemede delil olur en azından elinde.
Ya alıntılara yazmışim arkadaşlar..Sorun su sanırım benim acmami istiyor çünkü sonra çevresine dicekki bak ben onu ailemin üstünde oturtmadim ayrı ev aldım, araba aldım, o benim kdr sabırlı olamadı beklemedi davayı o açtı.ben de bu tuzağa düşüp arkamdan konuşturmak istemiyorum, o sebep oldu o acsin.
Ya ben zaten illa devam edim diye bakmiyorum olaya..o da diyecek benim de hatalarim var diye, o da torpileyecek bazı yanlarını öyle..ben engellemeye calismicam zaten zorla tugmicam ama beni bu şekilde askıya almaması için bosanacaksa boşanması için toparliacaksak toparlamamiz için baskı yapıyorum..çünkü süreç uzadıkça araya farklı şeyler girecek. Ve daha kotu olacak.
Yok ev ve araba ile alakası yok, ilgilenirsiniz önceki konularında var..bir nevi psikolojik şiddet görüyordum.
Ben de o yüzden esimi aradım en kotu karar bile kararsızlık tan iyidir...arama sonucu konuşulanlar da bunlar, hala ne yapmak istiyor anlam veremiyorum.artik bulusunca karar ortaya cikicskBelli ki her ikiniz de boşanmak istemiyorsunuz yoksa bitirmek isteyen çoktan açardı davayı.
Adamı bilemem ama ben kadın olarak o kadar yıpransaydım böyle beklemezdim.
Beklemek,belirsiz daha zor benim için.
Sizi bilemem tabi,eğer iyi diyorsanız bekleyin tabii.
İnsan kendi hayatını düzene koymak ister,önünü görmek ister,çevrenin sesini kesmek ister.
Ben böyleyim yani bilemedim.
Karar verdiğimde elbet benim de gel-gitlerim olmuştu ama belirsiz yaşamak beni delirtiyordu daha büyük çıkmaza girmiştim. Depresyonum da,iyileşme sürecim de o yüzden daha da uzadı.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah...
Değil iste desem de yine de kolay değil..hakkımda hayırlisini dilemekten başka birşey yapamiyrmbence tekrar otur konuş hayat kısa.. gurur yapılacak mevzular değil.. kavga edince birçok kişi boşan der nişanlı olsan nişan at der sevgili olsan başka sevgili bul der..
bahane bu bence.. sen harika davransan da konusacak olan zaten konusur.. bosuna milletin ne diyecegine gore hareket etme.. once kafanda tart evliligini, yasananlari.. esini az bucuk tanimis, anlamissindir, ne kadar huzur verir ne kadar uzun yola cikilacak biridir, tahmin edersin.. ona gore rotani belirle ve adimini at.. boyle olursa karsidan yeni yeni darbelere hazir ol.. zira (gelenkutusu arkadas guzel yazmis) saglikli ve objektif bi bakis acisi goremiyorum esinde..Sorun su sanırım benim acmami istiyor çünkü sonra çevresine dicekki bak ben onu ailemin üstünde oturtmadim ayrı ev aldım, araba aldım, o benim kdr sabırlı olamadı beklemedi davayı o açtı.ben de bu tuzağa düşüp arkamdan konuşturmak istemiyorum, o sebep oldu o acsin.
Ya ben zaten illa devam edim diye bakmiyorum olaya..o da diyecek benim de hatalarim var diye, o da torpileyecek bazı yanlarını öyle..ben engellemeye calismicam zaten zorla tugmicam ama beni bu şekilde askıya almaması için bosanacaksa boşanması için toparliacaksak toparlamamiz için baskı yapıyorum..çünkü süreç uzadıkça araya farklı şeyler girecek. Ve daha kotu olacak.
Yok ev ve araba ile alakası yok, ilgilenirsiniz önceki konularında var..bir nevi psikolojik şiddet görüyordum.
yok canım araba bu hanım arkadaşın üstüne..ama çok kötü bir araba yüzünden düşülen duruma bak..Bunları mesaj olarak attıysa silmeseydin. Ev araba ailesinin üstüneyse hiç bir şey alamazsın elinden. MAhkemede delil olur en azından elinde.
Allah yardımcıları olsun ne diyeyim :Syok canım araba bu hanım arkadaşın üstüne..ama çok kötü bir araba yüzünden düşülen duruma bak..
Yok sorun bu değildi cnm eşimin beni olduğum gibi kabul etmemesi, değiştirmeye çalışması, sürekli git vs demesi. Ben de en son sadece evden ayrılırken senin zaten evi arabayı ailenin üzerine almak istenenden belliydi boşanmak istediğin dedim.yok canım araba bu hanım arkadaşın üstüne..ama çok kötü bir araba yüzünden düşülen duruma bak..
bence ortak hiç bir şey almayın evliliğiniz oturana dek..buna hazır değilsiniz..şu anda ayrılsanız zaten arabanın kendine ait olan kısmını eşiniz mali olarak alır..bu tarz şeyler evlilikten soğuma sebebi..çok kısa sürelik evlilikte neden size bu kadar güvenmesini istiyorsunuzki..onlara muhtac değilsiniz..kendi arabanızı kendi paranızla kendiniz alsaydınız eşinizde evi geçindirseydi..Yok sorun bu değildi cnm eşimin beni olduğum gibi kabul etmemesi, değiştirmeye çalışması, sürekli git vs demesi. Ben de en son sadece evden ayrılırken senin zaten evi arabayı ailenin üzerine almak istenenden belliydi boşanmak istediğin dedim.
Siz de bosandinizmi..Belli ki her ikiniz de boşanmak istemiyorsunuz yoksa bitirmek isteyen çoktan açardı davayı.
Adamı bilemem ama ben kadın olarak o kadar yıpransaydım böyle beklemezdim.
Beklemek,belirsiz daha zor benim için.
Sizi bilemem tabi,eğer iyi diyorsanız bekleyin tabii.
İnsan kendi hayatını düzene koymak ister,önünü görmek ister,çevrenin sesini kesmek ister.
Ben böyleyim yani bilemedim.
Karar verdiğimde elbet benim de gel-gitlerim olmuştu ama belirsiz yaşamak beni delirtiyordu daha büyük çıkmaza girmiştim. Depresyonum da,iyileşme sürecim de o yüzden daha da uzadı.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah...
Ben ona telefonda bunlar ben de güvensizlik yarattı dedim, o buna cok şaşırdı zaten..yani sürekli git demesi de öyle...ben buna uyarım ama tek bir şartla ben degisecegim ama o da değişecek, o da fedakarlik edecek.ben inatlasmayacagim ama o da bana saygı duyacak. Gerisi bos ev araba umrumda değil para pul hic değil, zaten bosansam dahi altınlarını bile vereceğim..eski konularınızı da biliyorum..ne demek istediği çok açık değil mi,şu cümleden belli zaten:
"-ben sana demiyormuydum sen oturup dilini tutucaksin yok ev neden annenin üzerine araba babanın üzerine demeyip yaşadığına bakicaktin dedi. "
siz buna uyacaksanız gidin,yoksa bu evlilik yürümez diyor yani adam..başka açıklaması yok bunun..
Bu haftasonu dedi, ben de bu hsonu müsait değilim acilen şehir dışına çıkmam gerek sanırım obur hsonu filan.müsait olunca arayacak.Ne zaman bir araya gelip konuşmayı düşünüyorsunuz?
Evet haklisiniz, eşimin de dediği gibi pismemiz gerek ama bunun için cirpinirmi bilmiyor um...ama Belliki o da pişman olacak çünkü bizi bu aşamaya getiren sebepler küçük sebepleridibahane bu bence.. sen harika davransan da konusacak olan zaten konusur.. bosuna milletin ne diyecegine gore hareket etme.. once kafanda tart evliligini, yasananlari.. esini az bucuk tanimis, anlamissindir, ne kadar huzur verir ne kadar uzun yola cikilacak biridir, tahmin edersin.. ona gore rotani belirle ve adimini at.. boyle olursa karsidan yeni yeni darbelere hazir ol.. zira (gelenkutusu arkadas guzel yazmis) saglikli ve objektif bi bakis acisi goremiyorum esinde..
Evet.Siz de bosandinizmi..
Ben ona telefonda bunlar ben de güvensizlik yarattı dedim, o buna cok şaşırdı zaten..yani sürekli git demesi de öyle...ben buna uyarım ama tek bir şartla ben degisecegim ama o da değişecek, o da fedakarlik edecek.ben inatlasmayacagim ama o da bana saygı duyacak. Gerisi bos ev araba umrumda değil para pul hic değil, zaten bosansam dahi altınlarını bile vereceğim..
Bu haftasonu dedi, ben de bu hsonu müsait değilim acilen şehir dışına çıkmam gerek sanırım obur hsonu filan.müsait olunca arayacak.
Evet haklisiniz, eşimin de dediği gibi pismemiz gerek ama bunun için cirpinirmi bilmiyor um...ama Belliki o da pişman olacak çünkü bizi bu aşamaya getiren sebepler küçük sebepleridi
Hayır ben ona guvenemedim o bana değil, sürekli en ufak birşey de bana git diyordu çünkü..ben de nasıl olsa eşim bigun benden ayrılacak diyordum ornek verim banyodan cik dedi hemen cikmadim diye aldı telimi kırdı daha sonra makyaj malzemelerini ben de bana tel alucaksin diyince pazarlık yapamazsın sen benle diyip istemiyorum seni git dedi..öyle.hep maddiyata çıkıyor belki ama sorun tel değildi sorun eşimin bunu pazarlık olarak algılaması, öfkesini kontrol edememesi vs,ki kaldiki ben yine o zaman alttan aldım tmm uzatmayalim önemli değil deneme rağmen o sen benle pazarlık etmeyeceksin dedi durdu ve sonucbence ortak hiç bir şey almayın evliliğiniz oturana dek..buna hazır değilsiniz..şu anda ayrılsanız zaten arabanın kendine ait olan kısmını eşiniz mali olarak alır..bu tarz şeyler evlilikten soğuma sebebi..çok kısa sürelik evlilikte neden size bu kadar güvenmesini istiyorsunuzki..onlara muhtac değilsiniz..kendi arabanızı kendi paranızla kendiniz alsaydınız eşinizde evi geçindirseydi..
Hayırlısı olsun hakkımızda, peki cok özel değilse sebep neydi. Tekrar birleşme gibi bir durumunuz oldumu yoksa direk bıçak gibi kestinizmiEvet.
Şükürler olsun Rabbime...
Anlaşamıyorduk,kırıcı olmaya başlamıştık.Hayırlısı olsun hakkımızda, peki cok özel değilse sebep neydi. Tekrar birleşme gibi bir durumunuz oldumu yoksa direk bıçak gibi kestinizmi
bi insan hata yaparsa bi andir, karakteriyse bi omurdur.. degismez.. esin her seyi kafasina gore yorumluyo anlattiklarina bakilirsa.. erkek gibi ya sahip ciksin, ya bosanma davasini acsin.. seni de kendini de evliligini de bu sekilde degersizlestiriyo.. olaylari dogru yorumlayamayan bi insanla da cok zor.. omur boyu laf mi anlatacaksin?Siz de bosandinizmi..
Ben ona telefonda bunlar ben de güvensizlik yarattı dedim, o buna cok şaşırdı zaten..yani sürekli git demesi de öyle...ben buna uyarım ama tek bir şartla ben degisecegim ama o da değişecek, o da fedakarlik edecek.ben inatlasmayacagim ama o da bana saygı duyacak. Gerisi bos ev araba umrumda değil para pul hic değil, zaten bosansam dahi altınlarını bile vereceğim..
Bu haftasonu dedi, ben de bu hsonu müsait değilim acilen şehir dışına çıkmam gerek sanırım obur hsonu filan.müsait olunca arayacak.
Evet haklisiniz, eşimin de dediği gibi pismemiz gerek ama bunun için cirpinirmi bilmiyor um...ama Belliki o da pişman olacak çünkü bizi bu aşamaya getiren sebepler küçük sebepleridi