eşimin ne yardan ne serden geçmesi..

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
2.5 aydır eşinden ayriyim, psikologta yarim kaldı.. Ben de ugrasmadim. Arabayi istedim okula gitmek için haftaici bende kalsın haftasonu sende.yari parasını ben vermiştim.getirmedi, getirmediği gibi o gün arabayı da götürmüş.ben de artik dun aksam kopardim ipleri aradım, gidiyorsun boşanma davasını aciosun olaylar büyümeden aileler kotu olmadan dedim. Bana dediklerini madde madde yazicam, derdinin ne olduğunu anlamama yardımcı olun.
- millet nelerle uğraşıyor bizim geldiğimiz bu durumdaki sepeblere bak...
- ben başka biriyle yapamam cok zor, Bu saatten sonra zor. sen yapabilecek misin.benim cevabim ben artik herşeyi göze aldım..
- sana ailen 2 aydır hicmi demedi bu adam dövmedi sovmedi.biz neler atlattık diye akil vermediler mi..simdi padişah gibi oldun orada, benim isim 2 kat daha da zorlaştı. Buna cevabım ne yani ailem beni sokağını atsaydi evden kovup git kocana mi deselerdi. O da hayır benim ablam da olsa aynisi yapılırdı ama tek eve çıkardı.dedim ben ailemle olmayı seviyorum.yalniz kalmak istemiyorum.
- boşanma davasını nasil acicaz dedim. Dedi iyi boyle dedim ben bana kocalik yapmayan insanin soyadını taşımak istemiyorum.AC o zaman dedi, ben de boşanmayı isteyen sensin, beni boyle kabul etmeyen sensin sen AC dedim, o da anlaşmalı acariz otururuz konusruz dedi. En güzeli dedim.
-ben sana demiyormuydum sen oturup dilini tutucaksin yok ev neden annenin üzerine araba babanın üzerine demeyip yaşadığına bakicaktin dedi. Ben de ben parayı babamda zaten gormusum sen bana adamlık yapicaktin dedim. Senin bu şekilde davranman dedim ben de güvensizlik yarattı dedim e tabi bir de en ufak birşey de hep konuyu boşanmaya getirsin dedim. O da sen dedi hic benim kimsenin kötülüğünü istedigimi duydunmu. Bana neden guvenemedin dedi bi de bana nasıl guvenmeni saglicam vs.
Vs.vs. konuşmadan aklımda kalanlar bu kdr. Bir anlam veremiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum.

arkadaşım eşinin evi anne babasının üzerinemi?
birde ortak arabanız var sanırım o kimin üstüne?

Türkiyedemi yaşıyorsunuz?

ayrılmak istemiyor bence ama gurur yapıyor barışalım demenizi istiyor deseniz barışır boşanmak isteseydi şimdiye boşanmıştınız bile ikinizde istemiyorsunuz gibi görünüyor

ve yazmadığınız asıl sorunun önemli bi şey olmadığını sizin olayı büyüttüğünüzü düşünüyor bu yüzden size kızgın

arkadaşım eşinin evi anne babasının üzerinemi?
birde ortak arabanız var sanırım o kimin üstüne?
Hayir ama aalinirken annesinin uzerine almak istemisti nisanliyken, ama daha sonra cikan tartismalarla kendi ustune aldi. Arabayi da yine babamin uzerine alcam dedi alirken ben de yine hayir dedm memur oldugum icin benim uzerime aldik..almak isteme sebebine gelince babasi annesi emekliymis ya daha az vergi vs odenirmis.

iyi yapmışsınız keşke kendiniz hepsini ödeseydinizz?bir araba ne sorun yaratmış,inanılmaz..

Sizin asıl sorununuz ne
bizim ciddi sorunlarimiz yoktu desem de , kucuk kucuk sorunlarin buyumesi ikimizinde yasina gore olgun davranmayisi ben 29 o 33 yasinda, diklesmemiz, inatlasmamiz, en ufak birsey de onun git bosancaz demesi. Son zamanlarda en ufak birseyden sorun cikarip yatak ayirmasi..yani rahat batiyormus gercekten.

Türkiyedemi yaşıyorsunuz?
Evet.
O onu dedi, ben bunu dedim bunları geç. Esas sorununuz neydi?
Onceki konularimda var aslinda..

ayrılmak istemiyor bence ama gurur yapıyor barışalım demenizi istiyor deseniz barışır boşanmak isteseydi şimdiye boşanmıştınız bile ikinizde istemiyorsunuz gibi görünüyor
Ben hic istemiyorum hem esimi seviyorum hem de sorunlarimiz halledilebilecek sorunlar,ama esim hep benim taviz vermemi, alttan almami istiyor.Kendisi hicbirsekilde kendinden taviz vermiyor..cunku ona gore o hakli hp.

2,5 aydır neden ayrısınız?

Madem boşanmak isteyen eşiniz neden başkasıyla yapamam diyor?

Eski konularimda detayli bir sekilde var..git dedi bana sevgim saygim bitti..ama ilk defa degil defalarca dedi. Gidemeyecegimi saniyordu ben de yaktim gemileri ciktim evden..gitme demedi, don demedi..hep beni sucladi durdu.soyle yapicaktin boyle yapicaktin.
Iste bende bilmiyorum...bana cok zor diyor..ama bosanmaya da yanasmiyor.

ve yazmadığınız asıl sorunun önemli bi şey
olmadığını sizin olayı büyüttüğünüzü düşünüyor bu yüzden size kızgın

Olayi ben degil kendisi buyuttu.. Bana hakaretler etti, daha once de yilbasinda anahtarimi almisti yin aileler toparladi 20 gun sonra yine git dedi vs, toparlanamadik bu sefer aileler de karisamadi.

Anlattığın kısımda bi şey yok! anlatmadıklarını yaz. O sana ' kır dizini otur evinde' demiş. Sende ona 'bende çalışıyorum buyruk altına giremem' demişsiniz

iyi yapmışsınız keşke kendiniz hepsini ödeseydinizz?bir araba ne sorun yaratmış,inanılmaz..
Asil sorunumuz araba ev degil ama bunlar hep bende guvensizlik yaratti. En son evden ayrilirken de ben ona senin niyetin belliydi zaten evden arabadan dedim.pisman olucaksin dedim ciktim. Zaten arabamiz vardi model yukselttik eskisini de ablasina sattik. O paranin ustune de ben ekledim.

Biliyorsunuz eşinden ayriyim..Keşke yasanmasaydi bazı şeyler ve ben hala iyi niyetli kalabilseydim..
Esimle ayrı olduğumuz eşimin mahallesinde duyulmuş, daha önce evimize gelen birlikte eğlendiğimiz bir çift duymuş..mesaj attı kızcağız çok üzülmüş...herneyse ben kimden duydun biz olaylar netlesmeden daha kimseye söylemek istemiyorduk dedim. İste eşimin babasından, o nerden duymuş dedim halası soylemis . halası kimdi dedim..kız da bana çok bilmek istiyorsan sorusturursun bu tavrın hoş değil..sen bana nasılsın DİE sormadan konuları farklı yere cekiyorsun vs yazmış.. Benim derdim ne onun derdi ne..ben de bu benim evliliğim en doğal hakkım, senin de iyi niyetine güvenip sordum herkesle herşey konusulmuyormus konu kapandı dedim..zaten bu çiftle ne zaman buluşsal esimle kavga ediyorduk..
Sonra birgün eşimin arkadaşı aradı evli, eşim bir ara tel kullanmıyordu benim numaradan ulasiyorlardi..o yuzden numarami biliyordu..ben de haberim olmadığını, su anda ayrı olduğumuzu söyledim. Neyse arada nasıl olduğumu merak edip aradı eşim telini acmiyormus..bugün yazmaya başladı naptiniz diye..ben de ayni olduğunu söyledim.. O da bana esimden ötürü daha ne istiyor senin gibi akilli güzel kız bulmuş, nazmi yapıyor, ama böyledir iste değer verirsin değer gormezssin vs mesajlar..bence o aldatilmayi haketmis senin yerinde başkası olsa çoktan boynuzu takardi..ben sok..dedim sen ne diyorsun bu laflar bana agir geldi.ayrı bile olsak i benim eşim ve ona karşı hayatta yanlisim olmaz ne yaparsa yapsın o dedim..ben senin samiyetine güvenip böyle durum var dedim..ama gerek yokmuş dedim. O da sen yanlış anladın gerçekten senin gibi karakterli ve dürüst bir kıza bunu yapmasını sindiremedim, hatam olduysa ozurdilerim dedi..ben de daha yazmadım..
Çok Yoruldum, daha herşeyin başında olmama rağmen..eşimin saçma sapan şeyler yüzünden bu duruma soktugundan...
Buz gibi sogudum herşeyden..Rabbim dilerim yanina bırakmaz bunu..ben hic haketmedim..hem de hic..
KIZLAR EŞIME AİT HATLI TURCELL TELEFON DÖKÜMÜNÜ ALABİLİRMIYIM?

Anlattığın kısımda bi şey yok! anlatmadıklarını yaz. O sana ' kır dizini otur evinde' demiş. Sende ona 'bende çalışıyorum buyruk altına giremem' demişsiniz
Eski konularimda var..esim uzerimde sozel baski uyguladi, baslarda bir sekilde alttan aliyordum,ama son zamanlarda hic ummadik seylerden tartisma cikarip yatak ayirmaya, basina buyruk davranmaya basladi..ama bu asamaya gelene kdr bekledim duzelir diye. Ama daha da kotu oldu senle onumu goremiyyorum, git anlamiyomusun sevgim saygim bitti dedi.
Ben ona hicbir zaman buyruk altina giremem demedim,am saygi bekledim yoktu..deger bekledim yoktu..hep kendimi anlatmaya calisiyordum. Anlamiyrdu..ben esimi o kadr cok seviyordumki hala da seeviyorum birsey olsa yine ilk ben kosarim,ama o benleyken o kadar mutsuzdu ki, dedim herhalde boyle mutlu olmayacak mutlu edemeyecegim..ben yatarken ayaklarinin ayaklarima degmesinden mutlu olan insandim..cok ozledim, cok agladim..ama istedim ki kararli olsun,o hicbir zaman kararli olamadi..hep bir ayrilik yasamayi kafasin koymustu. Ve yasadi nitekim...sonucuna katlaniyoruz.

bence ikinizdede kabahat var,sizde eşinizde olgun değilsiniz..

Esimle yaklasik bir aydir ayriyim..onceki konularimda sebebi var..neyse biz araba almistik ve kpderime borclandik bu borcuda ben oduyordum araba benm uzerime. Su anda esimde..cok onemli degil benim icin..herneyse ben yine de arkamdan konusulmasin diye 1000 tl vermeye gittim..nitekim almaz die dusunmustum sonucta araba esimde..herneyse..konu ayrilmamiza geldi. Esim zamaninda ailesinin ustunde oturmak istemedgimizden ben burda esimi size uzdurmiycem demis kpderime simdi neden kendi uzuyor dedi..kvalidemde hemen ordan hayir ondan degil burda cocuk yetistirmek zor die gitti dedi..bu ne demek simdi...yani kvalidem bu tarz seyleri cok yapior..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…