eşimin ne yardan ne serden geçmesi..

Evinize dondunuz mu
hersey gonlunuzce olsun.
Artik esinizin arti ve eksilerini daha ii
Biliyorsunuz
Ona gore davranin
Mutlu olun ins.

bende merak ettim eve mi döndü konu sahibi

Son durum nedir?

Evet dun aksam ailesi ile birlikte geldiler, kızınızı almaya geldik dedi babası..benim babam bu yasanilanlardan ikisi de ders aldıysa yarin oburgun yine ayni şeyleri yasamayacaklarsa hele de çocuk olunca böyle şeyleri yasayacaklarsa hic boşuna bi daha denemesinler bile dedi. Onun babası da ilimliydi, yetmiyor sa biz sizin için en iyisini yaparız, bize gelmenize de gerek yok arayıp sorsanız yeter ama yeter ki siz huzurlu olun vs. Ben de eşim bana git demeyecek dedim..eşim de herkes sorun yaşıyormuş dedi ben dedi ne bilim herkesle bulusuoz herkes mutlu görünüyor ya dedi zannettim biz boyleyiz.vs.
Su anda evimdeyim. Bundan sonrası daha iyi olur inş..teşekkür ederim yorum ve desteklerini için..allah razi olsun.

Evet dun aksam ailesi ile birlikte geldiler, kızınızı almaya geldik dedi babası..benim babam bu yasanilanlardan ikisi de ders aldıysa yarin oburgun yine ayni şeyleri yasamayacaklarsa hele de çocuk olunca böyle şeyleri yasayacaklarsa hic boşuna bi daha denemesinler bile dedi. Onun babası da ilimliydi, yetmiyor sa biz sizin için en iyisini yaparız, bize gelmenize de gerek yok arayıp sorsanız yeter ama yeter ki siz huzurlu olun vs. Ben de eşim bana git demeyecek dedim..eşim de herkes sorun yaşıyormuş dedi ben dedi ne bilim herkesle bulusuoz herkes mutlu görünüyor ya dedi zannettim biz boyleyiz.vs.
Su anda evimdeyim. Bundan sonrası daha iyi olur inş..teşekkür ederim yorum ve desteklerini için..allah razi olsun.

hayırlısı olsun
ama dönecegini tahmin ediyordum )
artık mutlu olursunuz inşaallah

Çok sevindim canım.
Herkes hatasını anladığına göre bundan sonra eskisi gibi olmayacaktır inş.
Mutluluklar diliyorum efenim :KK68:

hayırlısı olsun
ama dönecegini tahmin ediyordum )
artık mutlu olursunuz inşaallah
Ben de hic ayrilmayacagimizi biliyordum zaten, ama bu süreç iyi oldu..en azından eşim de beni kaybedebileceğini anladı..Rabbim herkesin yuvasına huzur versin inşallah..

Çok sevindim canım.
Herkes hatasını anladığına göre bundan sonra eskisi gibi olmayacaktır inş.
Mutluluklar diliyorum efenim :KK68:
Cok tesekkur ederim canim..umarım eskisi gibi olmayacaktır...simdi politik davranmaya çalışacağım.))

X