eşimin ne yardan ne serden geçmesi..

Sen benden boşanamazsın bana da bu karakterimle senden başkası hizmetçilik yapmaz demeye getiriyor..boşanma davası da açarsan seni kimseye yar etmem diyor...
Evet aynen bana da oyle geliyor.. Ben ona hizmetcilik yaptigimi soyleyemem tam olarak, iyi bir esti..ama ofkelendigi zaman canavar oluyordu resmen.hem de een ufak birsey de sinirleniyordu..

Sen benden boşanamazsın bana da bu karakterimle senden başkası hizmetçilik yapmaz demeye getiriyor..boşanma davası da açarsan seni kimseye yar etmem diyor...
Evet aynen bana da oyle geliyor.. Ben ona hizmetcilik yaptigimi soyleyemem tam olarak, iyi bir esti..ama ofkelendigi zaman canavar oluyordu resmen.hem de een ufak birsey de sinirleniyordu..

gurur yapmayınnnnnnnn aldatma yok şiddet yok küfür yokkk sakinleşin rest çekip durmayın
Evet insan en cok ondan uzuluyor ben de ona oyle dedim keske dedim birbirimize daha buyuk seyler yapsaydik bu duruma dusseydik dedm, neden kendimizi o kadar dusurelimki dedi.. Ben de simdi de dusmedik mi dedim..ben gurur yapmiyorum ne olursa olsun diyerek aradim ustelik..
bence ikinizdede kabahat var,sizde eşinizde olgun değilsiniz..
Dedim ya yasimizin insani degildik ikimiz de..ama oo hatam var demiyor hic...sen boyle yapmasaydin, sen inatlasmasaydin diyor..

Sorunu tam anlatmıyorsunuz.
1- Ev kimin parasıyla alındı herhangi bir yerden destek aldınızmı. (Eşiniz bekarkenmi alındı, beraberkenmi)
2-Eski arabanız eşinizinmiydi (Ederi ne kadardı) siz üzerine ne kadar eklediniz.

Ha bunlar sorunmu değil. Asıl sorun her zamanki gibi iki tarafında baskın olmak istemis . İkinizde baskın olmaya çalışıyorsunuz. Ki evdede, arabada da sizin isteğiniz olmuş. Ama en ufak tartışmada sen haklısın ben haklıyım tavrı. İkinizde kendinize yazık ediyorsunuz gurur yapıyorsunuz birbirinize, ama etrafa rezil olanda ikinizsiniz.

Memur olduğun için araba niye sizin üzerinize alındı. (Memur olmanın bir faydasımı var gerçekten bilmiyorum)

Bu şekilde ayrıldınız emin olun ileride ikinizde pişman olacaksınız

Siz ayrılamazsınız bari birbirinizi kırmaýın ömrünüzün guzel yıllarını küs gecirmeyin. Gurur yapmayın.
Anladığım ikinizde dominantsınız. İki synı kutup birbirini iter ancak esinizle bir alışılmişlık yasanmislik hukuku sizi ayrilmaya engel sekilde bagliyor.
Bence sizin hatanız kazaniyorum bu benim param dusuncesi hakim gibi geldi sadece bu tavri bırakın birazda feminen olun her sey duzelecektir. Daha radikal bir teklif vereyim esinizle 15 gunlugune umreye gidin. Deneyin ysbana atmayin hayatiniz felaket degisecek....

Eşiniz şunu demek istemiş: Ben ruhsal olarak sağlıklı bir adam değilim, derdim sana saygı duymamak, seni ezmek. Seni karım olarak görmüyorum. Ben sadist biriyim, sen neden boynunu eğip benim dengesizliklerime sessiz kalmadın? Arabayı evi herşeyi bahane ederim. Çünkü seni "eşim" olarak görmedim, bundan sonra da görmeyeceğim. Ama feci de bir gururum var, asla geri adım da atamam. Sana boşanma davası aç diyerek blöf yapıyorum ama açarsan paçalarım tutuşur ama onu da bu aşamada senin bilmene gerek yok. Benden ayrı olduğun dönemde keşke burnun biraz sürtse de bana geri dönsen, ben de yarım kalan eziyetlerime devam etsem. Ama ailenin yanında kalıyorsun, görüyorum ki onlar da sana destek oluyor, bu da bana koyuyor. Ayrı evde otursan da geçim derdi, tek yaşama biraz zoluklarını yaşasan benden ayrı olmanın. O zaman benim kıymetimi anlayıp bana dönmen daha kolay olur. Ben nerden bulucam şimdi sıfırdan eziyet edecek başka kadını!

Alintiya yazmisim

Son düzenleme:
Sizin en büyük teminatınız memur olmanız bence sakin bir üslupla konuşup karşılıklı taleplerinizi sıralarsanız aşılmayacak bir durum yok ortada

Ben de biliyorum ayrilmayacagimizi, ama bu surenin uzayacagini da, ve yipranacagimizi sonra isin icinden hic cikamayacagimizi..dediginiz gibi ayniyiz ikimizde.. Hayir sadece esimi biraz zora sokup en azindan arabanin bende kalmasi, cunku okulum evime yakin diye sectim annemlerden uzak kaliyor. O teklifi ben de sunmustum esimle ayriyken beni aramazken kvalidem aradiginda umreye gidelim demistim.soyledi mi bilemem...

Cok can yakici

Valla bravo. Pes dedim...

Sizin en büyük teminatınız memur olmanız bence sakin bir üslupla konuşup karşılıklı taleplerinizi sıralarsanız aşılmayacak bir durum yok ortada
Hem memur olmam hem ailemin arkamda olmasi..esimle hicbir zaman sakin bir uslupla konusamadik cunku ben ona taleplerimi bildirdigim zaman sen benle pazarlik yapamazsin diyordu.frekanslari tutturamiyoz.

Alintiya yazmisim
parayı kayın pederiniz vermiş bırakın onun üstüne olsun ne olacak. Ki zaten eşiniz üstüne almış sonra buda parayla işleri olmadığının bi göstergesi değilmi. (ki nişanlıyken olmuş bide bu olay evli bile değilsiniz). Araç konusunda tamam sizde para verdiniz 30 bin lirayı bekar iken biriktirmemişsinizdir yine beraber olmuştur sanırım. Buna karışmayabilirdiniz.(Benim eşim babasının üzerine yaptırdı arabasını, kaskosu ve sigortası düşük olsun diye. Ki biliyorum eşime daha yüksek çıkmıştı kasko ve sigorta). Herkesin kendi takdiri para konusunda bayanın bu kadar diretmesini anlamıyorum ben çok çıkarcı ve cimri bir eş olmadıkça. Sizlerinki tamamen inat olmuş. Paracı olsalar inan şu an eviniz ve arabanız olmazdı. Yuvayı dişi kuş yapar derler ya artık bu kalmadı bizlerde. Erkekler gibi olduk bizde.
Her şeyi ikiniz yapsaydınız derdim ki tamam ikinizden birinin üzerine olsun. Takdir sizin bence bu kadar büyütmeyin.

Hayir siz yanlis anladiniz, ben evden veya arabadn herhangi birsey talep ettigim icin yazmadim, bunlar bende guvensizlik yaratti neden esim surekli bu tarz seylerin pesinde diye..yoksa inanin benim yuvam dagiliyor para pul ne umrumda..bizim sorunlarimiz tamamen birbirimizi yanlis anlamaktan kaynaklandi..yoksa cikarci ve cimri bir insan degilim, esimin ne kadar para aldigini bile bilmiyorum tam..cunku evin tum ihtiyaclarini o karsiliyordu ben de araba borcunu oduyordum..ama diyorum ya tamamen esimin erkeklik egosundan kaynakli sorunlar..benimde en buyuk hatam inatlasmam oldu bircok konuda..ben ona da dedim ben hatami anladim...adim da attim arayarak..bundan sonrasi onun bilecegi is.uzuluyormuyum evet kahroluyorum..2.5 aydir uyku nedir unuttum..gulmek nedir unuttum..arada esim yokken eve gidiyorum kokusunu kokluyorum esyalarina dokunuyorum...ama nafile..

Ya hiç araya giren yokmu napiyonuz çocuklar olmaz böyle diyecek bir aklı selim insan

Canınızı yakmak istememiştim, çok özür dilerim. Amacım bu değildi.

Sadece eşinizin söylediklerinden anladıklarımı yazdım. Hala sizi suçluyor, sen öyle yapmasaydın, sen inatlaşmasaydın gibi. Öfkelenince canavara dönüştüğünü söylüyorsunuz, bir insan için normal hareketler değil bunlar. Evet çoğunlukta toplumumuzda, ama bu normal demek değil.

Tek doğru analizi siz yapmışsınız. Önceki konulardan da belli. Adam konu sahibine seni istemiyorum diyip duruyormuş insanlar hala barıştırma derdinde. Bu kadar da gurursuz olmasın insanlar bir zahmet.

Hanımefendi farkında mısınız bilmiyorum ama boşanma durumunda babanın arabasından tek kuruş alamazsınız. Verdiğiniz tavsiye tavsiye değil. Yuvayı dişi kuş yaparmış , yuva yapacak diye kendini rezil etmez herhalde. Adam kadına bir sürü şey söyleyip soğuk davranıp eziyet ediyormuş, siz neden bahsediyorsunuz?

Size cimri demiyorum. Sonuna kadar inatsınız ama. Güvensizlik değilde af buyurun biraz nefsimiz ağır basıyor. Eşiniz değil siz peşindeymişsiniz gibi olmuş. Parayı kayınpederiniz vermiş. Kendi babanız size ev alsa, kendi üstüne yapmak istese (ki ben aldım benim üzerime olacak diyebilir babanız ve eşiniz hayır kendi üzerine al dese. bide daha nişanlısınız üstelik)gayet normal. Eşinizin güvensizlik hissetmeye hakkı varmı. Bırakın paragöz deriz. nasıl erkek deriz. Eşinizin ne kadar para almadığınızı bilmiyorum demişşiniz. oda sızınkını bılmıyordur çünki inadına söylememiş olabılırsınız birbirinize. İletişim yokki inat var doğrumu. Sonra siz evin giderlerini karşılasanız eşiniz araba taksidini ödese. Eşiniz ödediği taksitte sizin hakkınız olmayacak mı. Burada hep eşitlikten bahsediliyor. Bende kadın erkeği eşit görerek yorum yapıyorum.(Bana göre sorumluluk erkeğindir gerçi)

Bu kadar basit işler yüzünden dediğiniz gibi kahroluyoruz. Bencillikten eve gizli gidiyoruz eşimizin kokusunu eşimizin haberi olmada çekiyoruz. Eşimizi seviyoruz ama eşimizin haberi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…