• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin nankörlüğü(!)

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.451
208
Bir derdim var forumundan başka bir yere konu açamayacak mıyım ben diye sorar oldum kendime son zamanda.
1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm Ve bunun üzüntüsünü hala içimde yaşıyorum. Düşük tehlikem varken 2 gün kanamam olduğu için evde ayaklarımı uzatıp yattım işleri annem yaptı yemek felan. Eşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı. Sonrasında bebeğim düştü ki ben düşene kadar inanmadım onun gideceğine tuvalete bile gitmedim onu kaybetmemek için. Birlikte karar alıp hamile kaldığım halde eşim hiç umursamadı bu durumu zaten belliydi ağrılarından fln deyip geçiştirdi. Beni ağlarken görünce noluyor sana bu ne hal gibi şeyler söyleyip kızdı bana. Ağzının payını verdim tabi ama içimde yaşamaya başladım acımı. Ona hissettirmiyorum onunla paylaşmıyorum artık.
Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım açık bir şekilde yazamıyorum anladığınızı umuyorum.
Bu derece düşündüm onu ki hep her konuda düşünmüşümdür. Ayakkabılarını temizlerim çorabını giydiririm. Ama bunlar sürekli olamıyor maalesef çünkü bir oğlumuz var Ve yorulduğum için aksatabiliyorum. İlk zamanlar eşime işe giderken kahvaltı hazırlardım ama ya yemeden gider ya da sofraya hazırlanıp zor gelirdi soğurdu herşey.
Böyle olunca bir de Doğum yapınca hazırlayamadım çoğu zaman. Bir de eşimin ailesiyle yaşıyoruz gün içinde dinlenecek vakit bulamıyorum bile ..
Uzun oldu biraz ama anlamanız için yazıyorum. Hep kötü yönlerimi dile getirir iyi yönümden hiç bahsetmez. Bugün yine sinir etti beni . Çok rahatsızdım bugün hazır çorba Ve fırında makarna yaptım. İşten çıkınca ne yaptın diye sordu sadece bu mu ne yapıyorsun ki zaten? İşe giderken bir kıyafetimi hZırlamıyorsun bile. Bütün kıyafetleri dolapta ütülü sadece dolaptan çıkaracak beyefendi... Yok benim çıkarıp kapının arkasına asmam lazımmış. İlk zamanlar çorabına kadar hazırlar giydirirdim ama kıymet bildiği Yok ki içimden gelmiyor öyle olunca. Hem kocaman adam hazır olan kıyafeti kendi giyemiyor mu Yani ? Bunları söyledim kendisine ve hiç kıymet bilmediğini . Öğreneceksin diyor.
Son birşey daha yazacağım bu ara dikkatimi çekti. Yemekleri hep ben hazırlardım sofradan kalkarken elinize sağlık derdi ortaya annesi geçen yemek yaptı ona özel eline sağlık xciğim dedi bugün ben hazırladım yine elinize sağlık dedi. Benim yaptığım hiçbirşeyin değeri Yok öyle hissediyorum.
Sizce ne yapayım ? Telefonda tartıştığimiz konunun üzerine gideyim mi? Yoksa kırıldığımla kalayım mı ?
Abartıyor muyum sizce ? Daha anlatamadığım çok şey var .. Sizin deneyimlerinize fikirlerinize ihtiyacım var

O adama ne denir ki gıcık oldum ona su an !!! Abartmıyorsun haklısın .. valla ben iyi EDIYORUM sabah kahvaltı hazırlamadımhazırlamam da kıyafet keza oyle gitsin kendısı alsın . Erkek milleti ne nankör ve acayıp görüyoruz ki asla asla fazlasını yapmıcaksın onlara asla

Eşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı.

Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım açık bir şekilde yazamıyorum anladığınızı umuyorum.
Bu derece düşündüm onu ki hep her konuda düşünmüşümdür. Ayakkabılarını temizlerim çorabını giydiririm. Ama bunlar sürekli olamıyor maalesef çünkü bir oğlumuz var Ve yorulduğum için aksatabiliyorum.

Hep kötü yönlerimi dile getirir iyi yönümden hiç bahsetmez.

İşten çıkınca ne yaptın diye sordu sadece bu mu ne yapıyorsun ki zaten? İşe giderken bir kıyafetimi hZırlamıyorsun bile. Bütün kıyafetleri dolapta ütülü sadece dolaptan çıkaracak beyefendi... Yok benim çıkarıp kapının arkasına asmam lazımmış

Öğreneceksin diyor.

Onemli yerleri alintilayim dedim sözde :)

Iyi de ilk alintidakini soyleyen adama daha o hafta ikinci alintidaki muameleyi yaparsan senin daha cook tepene biner. Kesinlikle yapmamaliydin bunu. O halde ve o laflarin uzerine hala adami rahatlattim diyorsun. Iste bu yuzden o laflari duyuyorsun ya zaten. Bildiğin kölelik seninki bence de.

Daha önceki konularına da baktım:

Kv ve Kp ile beraber yaşayacağınızı son anda öğrenmişsin..

Eşin senin akrabalarının hiçbir organizasyonuna katılmıyormuş..

Sen şu an o evde resmen ve alenen kullanılıyorsun.. Buna evlilik değil sömürü denir.. Çorap giydirmek ne demektir arkadaşım?!!! Düşük yapma tehliken varken bile yatttığın gözüne batmış eşinin.. Eşin seni sevmiyor yaaa aç gözünü!!

Hiç kıymet bilmiyormuşsun öğrenecekmişsin.. Onun o lafını alırım uygun yerine monte ederim, lütfen kusuruma bakma.. Sinirimden böyle yazıyorum..

Sen ona bi öğretsene terkedilmek ne demekmiş.. İlkönce ağzına yüzüne lafınla bir s..c ondan sonra da evi terket.. Çekilecek şey değil bu.. Sen bu hayata kölelik etmeye gelmedin

Onemli yerleri alintilayim dedim sözde :)

Iyi de ilk alintidakini soyleyen adama daha o hafta ikinci alintidaki muameleyi yaparsan senin daha cook tepene biner. Kesinlikle yapmamaliydin bunu. O halde ve o laflarin uzerine hala adami rahatlattim diyorsun. Iste bu yuzden o laflari duyuyorsun ya zaten. Bildiğin kölelik seninki bence de.
Hatasını anladı ben tepki koyunca özür de diledi aramız düzelmişti Yani bu yüzden bende iyi davranmıştım ama hata etmişim çok

Kici kalkmis esinin,bu kadar yuz verirsen ,gelir tepene cikar ,
birde esinin ailesiyle yasiyormussunuz ,hersey bastan hata,
Ailenizle araniz nasil ,esinizden ayrilmaya kalksaniz nasil tepki verirler

Daha önceki konularına da baktım:

Kv ve Kp ile beraber yaşayacağınızı son anda öğrenmişsin..

Eşin senin akrabalarının hiçbir organizasyonuna katılmıyormuş..

Sen şu an o evde resmen ve alenen kullanılıyorsun.. Buna evlilik değil sömürü denir.. Çorap giydirmek ne demektir arkadaşım?!!! Düşük yapma tehliken varken bile yatttığın gözüne batmış eşinin.. Eşin seni sevmiyor yaaa aç gözünü!!

Hiç kıymet bilmiyormuşsun öğrenecekmişsin.. Onun o lafını alırım uygun yerine monte ederim, lütfen kusuruma bakma.. Sinirimden böyle yazıyorum..

Sen ona bi öğretsene terkedilmek ne demekmiş.. İlkönce ağzına yüzüne lafınla bir s..c ondan sonra da evi terket.. Çekilecek şey değil bu.. Sen bu hayata kölelik etmeye gelmedin
Bir gelsin eve gece konuşcam hepsini sayıp bir bir söylicem yeter artık gitsin kendine başka köle bulsun

Kici kalkmis esinin,bu kadar yuz verirsen ,gelir tepene cikar ,
birde esinin ailesiyle yasiyormussunuz ,hersey bastan hata,
Ailenizle araniz nasil ,esinizden ayrilmaya kalksaniz nasil tepki verirler
Onlar destekçim ama bebeğim olduğu için çekinir yaklaşıyorlar

evet abartiyorsunuz!! herseyi bu kadar yaparak abartiyorsunuz.farkinda değilsiniz ama esinize jest olsun diye yaptığınız hersey ,esinizin gözünde vazifeniz haline dönüşmüş.normal yapmanız gereken seyler gibi olmus.üstünede kıymet bilmiyor.Allah yardımcınız olsun.öncelikle ise yükünüzü hafifletmekle başlayın.yaptığınız ne varsa azaltın.vazifeniz olmaktan çıkartın..

Hatasını anladı ben tepki koyunca özür de diledi aramız düzelmişti Yani bu yüzden bende iyi davranmıştım ama hata etmişim çok

Canim zaten iyi davranmak degil ki seninki. Gercekten abartili seyler corabini giydirmek falan. Adam da iyice ucmus sen bunlari yaptikca. Hic gerek yok bosver

Suçlu sensin demek geliyor içimden ama seni incitmek için değil bir an evvel kendine gel diye..Yaptiklarin görevin olmuş ve gorevini aksatmissin ki o yüzden burda herkes birbirini uyarıyor bu şekilde davranmayın alisyirmayin kimseyi diye..Dinlersen bizleri tarzını değiştir derim.

Suçlu sensin demek geliyor içimden ama seni incitmek için değil bir an evvel kendine gel diye..Yaptiklarin görevin olmuş ve gorevini aksatmissin ki o yüzden burda herkes birbirini uyarıyor bu şekilde davranmayın alisyirmayin kimseyi diye..Dinlersen bizleri tarzını değiştir derim.
Çok haklısınız hep cahilliğimden oldu böyle daha değerli olurum sandım. Ev hanımıyım yapayım elime yapışmaz dedim ama yaptıklarım değer görmemi değil iyice değersizleşmemi sağlamış anlıyorum şimdi uyanma zamanı

Back