- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.848
Aynen birde kaldırmış diyor ki komik miBazen sinirlenip ne boktan hayatım var be normal değil yaşadıklarım diyorum ve şu yorum Halime şükür ettirdi ahaha süpürge ile saç nasıl süpürülür abi neler var ya şaka gibi
Akıl noksanligi baksanaGörüntüyü gözümde bile canlandıramadim
Ama çok yakın nasıl düğün yapabildiniz cenaze varkenEşimin dedesi
10 sayfadır soruya neden cevap vermediğin belli oldu. Eşinin dedesi ölmüşken düğün mü yaptın? Ben olsam ben de gelmezdimEşimin dedesi
Düğüne gelmemeyi bırakın hayatımdan silerdim çok net. Benim yeğenimin dedesi yani babam vefat ettiğinde yeğenim düğün yapsa benim için yok hükmünde olurdu yazık.Ölen kişi, eşimin dedesiydi. 90 yasindaydi 3 aydır bitkisel hayattaydi zaten. Düğünden 3 gün önce vefat etti dedesi. O sebeple hiç biri gelmedi.
Yani size ne denir bilemedim dogrusu,umarim bir oglunuz olur,ilerde sizin gibi bir de gelin,anca o zaman anlarsiniz.Yoksa burda ne yazsak da anlamazsinizArkadaşlar ben yeni evlendim. 1 sene oldu bu gün itibari ile. Eşimin memleketine sadece nişan yaptıktan sonra bir kez kendi ailem ile nezaket ziyareti için gittim. 1 yıl önceydi. Daha da gitmedim. Memleketi bize uzak. Sürekli çalışıyoruz. Eşim biz yeni evliyken beni bırakıp kendisi tek basina gitti. Ben izin alamamıştim. Kaynanam sağolsun oğlunu sürekli sabah 8 den başlayıp akşam 8-9 a kadar arıyor. Bazen oğlu acmazsa beni arayıp nerede diye soruyordu. Hatta bazen abartıp oğlum iyi mi içlik giyiyor mu şapka takıyor mu vs saçma şeyler konuşuyor. Ya da işi biraz yorucu zor olduğu için O işi birakmazsa intihar ederim, o evde otursun gibi sözler söylüyor benle olan tüm konuşmalarımızda. Hiç fark etmiyor. Düğün yaptık cenazemiz var diyerek görümceler kaynana gelmediler. Elti neden gelmedi bilmiyorum. Eşim memlekette düğün yapmadi. Ben kendi memleketmde mecbur düğün yaptım. Tek tarafliydi yani. dugune gelmedikleri gibi 7 ay geçtikten sonra Evime bir defa toplam 13 kişi geldiler. 2 gün kaldılar. Ahir gibi kullandılar yayıldılar. Çok zor dayandım. Yatak odamda bı baktım ablası uyuyordu. Kayınbabam durduk yere duvara vurdu mesela saçma sapan sebepsiz kendini denemiş. Kaynım saç kepegini yere döküp süpürge ile kafasını süpürdü sonra. Böyle mantıksız şeyler. Yani ben eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Annesi her aradığında 15-20 dk araliksiz konuşuyorlar. Saçma sapan dedikodular veriyor kadın. Aptalca şeyler konuşuyor. Eşim de kısa kes biz iyiyiz fln deyip kesmiyor. Hala oğlunu küçük bebek gibi görüyor. Tatile giderken beni aradı oğlumu denize sokma sakin boğulur diyor. Yani ben bu kadından da eşimin ailesinin hepsinden de bıktım. Ablası konuşurken sürekli aşkım diyor, yani ben her şeye ayar oluyorum artık. Sevmem için hiçbir sebep yok şu an. Kaynanam zaten bosbogaz. Kiskanc bir kadın. Ekim'de gideceğiz memleketine. Ama ben şimdiden düşünüyorum. Psikolojik olarak terapi aldım vs kaygılarım arttı. Kendi kendimi yiyorum. Evimde kalırlarken avcumu sabaha kadar sıkmışm tirnaklarimla. Kızlar bana akıl verin. Ekim'de mecbur gidicem. Napicam ben
Alti gun icin mi bu kadar tan tanaEn fazla 6 gün. İznim ancak bu kadar.
Yok artık ayıp yahu nasıl düğün yaptınızEşimin dedesi
Nasil yani ya? Kayinvalide veya kayinoederinin babasi ölüyor, bunlar ona rağmen düğün yapiyorlar üstüne üstlük bir de gelip göbek atmadilar diye mi dertleniyorlar?Düğüne gelmemeyi bırakın hayatımdan silerdim çok net. Benim yeğenimin dedesi yani babam vefat ettiğinde yeğenim düğün yapsa benim için yok hükmünde olurdu yazık.
Mecburen gideceksin canım kaldığın süre herhalde 1 ay değildir birkaç gün içinde kendini delirtmene gerek yokArkadaşlar ben yeni evlendim. 1 sene oldu bu gün itibari ile. Eşimin memleketine sadece nişan yaptıktan sonra bir kez kendi ailem ile nezaket ziyareti için gittim. 1 yıl önceydi. Daha da gitmedim. Memleketi bize uzak. Sürekli çalışıyoruz. Eşim biz yeni evliyken beni bırakıp kendisi tek basina gitti. Ben izin alamamıştim. Kaynanam sağolsun oğlunu sürekli sabah 8 den başlayıp akşam 8-9 a kadar arıyor. Bazen oğlu acmazsa beni arayıp nerede diye soruyordu. Hatta bazen abartıp oğlum iyi mi içlik giyiyor mu şapka takıyor mu vs saçma şeyler konuşuyor. Ya da işi biraz yorucu zor olduğu için O işi birakmazsa intihar ederim, o evde otursun gibi sözler söylüyor benle olan tüm konuşmalarımızda. Hiç fark etmiyor. Düğün yaptık cenazemiz var diyerek görümceler kaynana gelmediler. Elti neden gelmedi bilmiyorum. Eşim memlekette düğün yapmadi. Ben kendi memleketmde mecbur düğün yaptım. Tek tarafliydi yani. dugune gelmedikleri gibi 7 ay geçtikten sonra Evime bir defa toplam 13 kişi geldiler. 2 gün kaldılar. Ahir gibi kullandılar yayıldılar. Çok zor dayandım. Yatak odamda bı baktım ablası uyuyordu. Kayınbabam durduk yere duvara vurdu mesela saçma sapan sebepsiz kendini denemiş. Kaynım saç kepegini yere döküp süpürge ile kafasını süpürdü sonra. Böyle mantıksız şeyler. Yani ben eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Annesi her aradığında 15-20 dk araliksiz konuşuyorlar. Saçma sapan dedikodular veriyor kadın. Aptalca şeyler konuşuyor. Eşim de kısa kes biz iyiyiz fln deyip kesmiyor. Hala oğlunu küçük bebek gibi görüyor. Tatile giderken beni aradı oğlumu denize sokma sakin boğulur diyor. Yani ben bu kadından da eşimin ailesinin hepsinden de bıktım. Ablası konuşurken sürekli aşkım diyor, yani ben her şeye ayar oluyorum artık. Sevmem için hiçbir sebep yok şu an. Kaynanam zaten bosbogaz. Kiskanc bir kadın. Ekim'de gideceğiz memleketine. Ama ben şimdiden düşünüyorum. Psikolojik olarak terapi aldım vs kaygılarım arttı. Kendi kendimi yiyorum. Evimde kalırlarken avcumu sabaha kadar sıkmışm tirnaklarimla. Kızlar bana akıl verin. Ekim'de mecbur gidicem. Napicam ben
Evet 3 aydır bitkisel hayattaymış zaten her şeyde hazırmış ne yapsınlarmış!Nasil yani ya? Kayinvalide veya kayinoederinin babasi ölüyor, bunlar ona rağmen düğün yapiyorlar üstüne üstlük bir de gelip göbek atmadilar diye mi dertleniyorlar?
E pes artik!
Ölen kişi, eşimin dedesiydi. 90 yasindaydi 3 aydır bitkisel hayattaydi zaten. Düğünden 3 gün önce vefat etti dedesi. O sebeple hiç biri gelmedi.