Eşımın maddı konularda tavrı rahatsız edıyor

Evlendikten sonra aileden para almak nedir ya ne kadar ayıp ! Karısının sağlıkla ilgili ihtiyacını ,dip boyasını filan karşılayamayan bir adam neden evlenir ? Maddi olarak yetersizse evlenmesin ve üremesin.Evlenip annemden babamdan para almak mı çok kötü ve bencil bi durum. Ailesiyle bekar yaşasaydı o zaman ney o koca süs ağacımı! 60 bin Maaş alıp sağlıksal bi problemin parasını konuşan insandan hayır gelmez Allah sabır versin benim için boşanmaya kadar gidecek bi durum bu ! Sağlık bu sağlık !
Boşamıyor, biz olsak boşarız konu sahibine siz de söyleyin boşan diye belki sizi dinler bize kadın düsmanı diyor 😀

Boşamıyor, biz olsak boşarız konu sahibine siz de söyleyin boşan diye belki sizi dinler bize kadın düsmanı diyor 😀
Valla ben sizin konu sahibi yerinde olsanız boşancaginizi hiç ama hiç düşünmüyorum çünkü gayet normal bulmuştunuz başta adamın yaptığını tepki alınca döndünüz 🤣

Valla ben sizin konu sahibi yerinde olsanız boşancaginizi hiç ama hiç düşünmüyorum çünkü gayet normal bulmuştunuz başta adamın yaptığını tepki alınca döndünüz 🤣
Ben para lafı eden , para yiyen adamı evliliğimin 6. ayında boşamış bir kadınım. Sitede bilen bilir. Seda sayana döndürmeyin beni 😀

Herkes eşi değil mi, madem evlenmiş karısına bakmak zorunda yazmış. Evet doğru ama bu eş yapmıyor, az bir şey yapsa da lafını ediyor, karısının sağlığı söz konusuysa bile para vermeye yanaşmıyor ucuz bul hallet diyor. Ben eminim çocuk olunca ona da ucuz bez mama al diyecek. Bebek arabası eşyası vs sağdan soldan ikinci el bulunca göbek atacak.

Adam para vermiyor vermek istemiyor masrafa değer bulmuyor. Evet anlaşma yapmışsınız KPSS ye hazırlan çalışma diye ortak karar almışsınız ama adam sözünde durmamış caymış. Çocuğunuz olmadan bu yüzünü görmeniz iyi olmuş. Açıkçası evli bir kadın olarak annemden krem kuaför parası istemeye çekinirim, niye evlendim ki der sorgularım. Sonuçta da bu adama güvenilmeyeceğine beni yarı yolda bırakabileceğine kanaat getirir işe geri dönerim. Evlenince başka şehre geldiniz diye okudum, bu doğruysa hepten işiniz zor. Adamın insafına kalmışsınız. Aslında çalışmak da bu evlilik için kurtarıcı değil, kocanızın yaptığını söylediğini hazmetmek zor.

İnsan eşiyle mücadele etmemeli, eşiyle sırt sırta verip beraber yürümeli. Ben 18 yıl olacak evliyim, eşimin bir kuruş esirgediğini asla görmedim bilmedim. En iyisini al der, hatta çocuklar için fazla harcadın bırak kendine al der. Şunu bunu alayım mı diye sorduğumu hiç hatırlamam. Siz bence oturup ciddi ciddi düşünün sorgulayın. Anneniz için kartını kullanamanız para vermesi falan önemli değildir ama eminim gece uyku tutmuyordur. Sizin için endişelenip belli etmiyordur.

Eşiniz aynı kayınpederim gibi. O kadar rezil bir durumdur ki bu cimrilik. Karşısındaki insanı buz gibi yapar.

Dip boyasını dahi kayınvalidesine ödeten bir adam, sağlık harcamasını ödemek ister mi?

Siz bence kendinize çok iyi bakın. Kesinlikle hasta olmamanız lazım. Kapının önüne koyarsa şaşırmayın ve lütfen “özünde” çok iyi demeyin.

Böyle bir adamı ben çoktan boşamıştım zaten. Yediğim içtiğimin lafını da yapardı. 500 de bir poşet market alışverişi o da etsiz.
Bir anlaşma yapıldıysa mesela aylık 10bin kadına vermeliydi bir miktar maas gibi ister kişisel harca ister bizim için biriktir diyebilirdi belli bir süre denildiği için farazi konuşuyorum. ama ben parayı veren adama da güvenmiyorum garantisi yok cünkü ben çalışmama rağmen eşim para veriyor arada onu hemen atıyorum kenara.
Market alışverışlerını ben yapmıyorum her şeyı o alıyor ebeveynım ya🤣 500 tl kışısel ıhtıyaçlarım ıçın 🤣 bana neyın eksık her şeyı yıyor ıçıyoruz dıyor allah razı olsun🤣 kpss kıtaplarımı da almış öyle dıyor. Kredı kartında ya ev alışverışı varmış ya benım ıçın alınan şeyler varmış. Dedım getır kart dökümünü bakalım. 2 kpss kıtabıyla B 12 vıtamını aldı baya çok geldı 🤣

Market alışverışlerını ben yapmıyorum her şeyı o alıyor ebeveynım ya🤣 500 tl kışısel ıhtıyaçlarım ıçın 🤣 bana neyın eksık her şeyı yıyor ıçıyoruz dıyor allah razı olsun🤣 kpss kıtaplarımı da almış öyle dıyor. Kredı kartında ya ev alışverışı varmış ya benım ıçın alınan şeyler varmış. Dedım getır kart dökümünü bakalım. 2 kpss kıtabıyla B 12 vıtamını aldı baya çok geldı 🤣
Bizim komsunun oglu vardi evlendi iyi de kazaniyordu tum maasini karisina veriyordu karisi icinden harclik veriyordu
Adam para gitmesin diye simit yiyormus oglenleri
Karisi da kiz arkadaslariyla nerde populer mekan var oraya gidip yeni tatlar deniyordu 🥴
Hep boyle zitlar birbirini bulur zaten 🤷‍♀️

Şutlamak için neyi bekliyorsun? 5 ayda bu halde bu adam. İlerde çoluğun çocuğun senin lokmanızı sayacak. Madem annenden harcıyorsun valla onun evinde mis gibi rahat ders çalışır bi de cimrinin donlarını yıkamazsın en azından

siz nasıl tanıştınız?
bu adam sizi sevmiyor farkında mısınız?
sevişmek için bile bir acelesi olmamış.
bir an önce sorunu çözmeye çalışmamış.

Şutlamak için neyi bekliyorsun? 5 ayda bu halde bu adam. İlerde çoluğun çocuğun senin lokmanızı sayacak. Madem annenden harcıyorsun valla onun evinde mis gibi rahat ders çalışır bi de cimrinin donlarını yıkamazsın en azından
Evlendığımızde borç ödüyordu maaşı yenı arttı bu aydan sonra her ay 7 bın vercem dıyordu… .
Verecekmış yanı….

Evlenmeden önce belli etmedimi kendini bu cimri tipler mutlaka belli eder yani saklayamazlar.

Şu kadınlar kulübündeki çalışmıyorum KPSS’ye hazırlanıyorum grubunu gerçekten hiç anlamıyorum. Atanma niyeti olanlar sınavına çalışıp atandıktan sonra evlense olmaz mıydı? Adam bu, eldeki malzeme bu yani. Daha 5 ayda laf yapar olmuş verdiği paraya. Annenize de yazık. Bekar dahi olsanız koca kadınsınız kuaförünüzü annenizin ödemesi çok saçma. Bir an önce çalışmayı başlayın derim
Ben bekarken, hem çalışıp hemde kpss kursuna gitmiştim. Aileme yük olmayayım diye. Kurs paramı kendim ödedim😬.

Ama hastalıkda var. çalışmayada bilirim. Yarının garantisi yok. Eşim eve bakmazsa ben ne demeye evliyim o zaman... İnsan o günler için cimri adamı çekemez...

Ancak;
Bu aralar eşimle yeni para sistemine alışamadık. 50tl eskinin 10tlsi ama para algımız öldü. Herşey pahallı geliyor🥴 özele hastane muayenesine geçen hafta 600 verdim. Acayip pahallı geldi. Üstelik doktora da sinir olmuştum😬 adam gerçekten cimri mi, yoksa para algısı mı öldü bilemedim.

Esiniz sizi sevmiyor. Seven insan boyle hesaplar yapmaz. Mesela benim esimde kitlik bilinci var, 10 senelik evliyiz, hiç böyle şeyler soylemedi. Cimriligi pek bilmem. Bu benim bakis acimdan sevgisizlik.

Ömür törpüsu😒😒

Evet çekınıyorum saç boyatma, kolajen lüks onları ışe gırınce kendım alırım dıye gördüğümden anneme kırkta yılda yaptırıyoeum
Çekinme. En yakının o senin. Onunla butunlesip sevismiyormusun , Olaya böyle bak. Annenin bile görmediği yüzünü, zevklerini o biliyor. Boşandıktan sonra bu aydınlanma geldi bana da hee 😂 herkese hayrım var bi kendime yok. Ben evliyken kendi maaşımı yer , eşimden kendim için bi çöp istemezdim. Çok pişmanım şimdi. Eşimse ona nazım gecebilmeliydi

X