eşimin kuzeni???

onlysea

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
254
33
günaydın kızlar..
sizlerden fikir almaya ihtiyacım var gerçektende, objektif olarak bakmanızı istiyorum,
yeni evliyim, eşimi seviyorum eşimde beni seviyor,
gelelim sıkıntıya eşimin eski bir sevgilisi vardı 6 ay kadar çıkmışlar, eşimin teyzesi ve kayınvalidem tanışmalarına önayak olmuş, ama eşim istememiş evlenmek vs ayrılmışlar. aradan 3 / 4 yıl geçti bu olaydan geçen bayramda şunu duyduk eşimin eski sevgilisi ile o tanıştıran teyzesinin oğlu evlenmek istiyormuş, sülalede hoş karşılamadı, ama isteme falan olmuş, eşimde bana anlattı ama ben üzüldüm tabi yinede, bu arada uzak oturuyoruz yani karşılaşma gibi bir olasılığımız çok düşük. şimdi bende bu konuyu çok kafama taktım, üzüldüm, eşimin hiç suçu vs yok ama yinede herkese karşı hırslandım, nasıl davranmalıyım, ilerde evlendiklerinde düğününe gitmek istemicem herkese karşı kötü de olmak istemiyorum, bilmiyorum ne yapıcam.. :KK43:

hırslanacak ne var anlayamadım?

insanlar birbirini sevmiş ki evleniyor.. siz kime, ne için hırslanıyosunuz?

hırslanacak ne var anlayamadım?

insanlar birbirini sevmiş ki evleniyor.. siz kime, ne için hırslanıyosunuz?

eşimin ve sevgilisinin ne kadar yakınlaştığını vs biliyorum eşim herşeyi anlattı bana, ilerde o kızı gördüğümde çok kötü olucağımı biliyorum, kıskanıyorumda, hırslanıyorum da çünkü dünyada başka kimsemi kalmadı ilk önce eşimle yapmaya çalıştılar olmayınca diğer kuzene yapmaya çalıştılar,

günaydın kızlar..
Sizlerden fikir almaya ihtiyacım var gerçektende, objektif olarak bakmanızı istiyorum,
yeni evliyim, eşimi seviyorum eşimde beni seviyor,
gelelim sıkıntıya eşimin eski bir sevgilisi vardı 6 ay kadar çıkmışlar, eşimin teyzesi ve kayınvalidem tanışmalarına önayak olmuş, ama eşim istememiş evlenmek vs ayrılmışlar. Aradan 3 / 4 yıl geçti bu olaydan geçen bayramda şunu duyduk eşimin eski sevgilisi ile o tanıştıran teyzesinin oğlu evlenmek istiyormuş, sülalede hoş karşılamadı, ama isteme falan olmuş, eşimde bana anlattı ama ben üzüldüm tabi yinede, bu arada uzak oturuyoruz yani karşılaşma gibi bir olasılığımız çok düşük. şimdi bende bu konuyu çok kafama taktım, üzüldüm, eşimin hiç suçu vs yok ama yinede herkese karşı hırslandım, nasıl davranmalıyım, ilerde evlendiklerinde düğününe gitmek istemicem herkese karşı kötü de olmak istemiyorum, bilmiyorum ne yapıcam.. :KK43:

eşiniz o kızı değil,sizi seçmiş ve evlenmiş.

şimdi o kızla aynı ailede olmak hoşunuza gitmiyor sanırım ama sanırım eşiniz o kızla bir ilişki yaşamamış,en azından öyle birşey

yazmamışsınız..

Yapacak birşey YOK,hayatınızı etkileyebilecek birşey yok bence..

Son düzenleme:
eşiniz o kızı değil,sizi seçmiş ve evlenmiş.

şimdi o kızla aynı ailede olmak hoşunuza gitmiyor sanırım ama sanırım eşiniz o kızla bir ilişki yaşamamış,en azından öyle birşey

yazmamışsınız..

Yapacak birşey,hayatınızı etkileyebilecek birşey yok bence..

doğru beraber olmadılar, ama beraber kalmışlar bi kaç gün yakınlaşmışlar vs. dediğin gibi aynı ailede olmak onu görme düşüncesi bile beni huzursuz ediyor, kimseyle aram bozulsunda istemiyorum, ama kendimi çok yıpratıyorum

canım kendini hiiiiiç yıpratma evliliğine zarar verirsin ancak bu şekilde... eşinin senin yanında olmayı seçmiş seninle evlenmiş sen kendi hayatına mutluluğuna bak... zaten çok karşılaşacağın insanlar değilmiş... düğüne de giyinir süslenir eşini de takar koluna gidersin oooh mis:KK33: yakın akrabaların düğün cemiyetlerinde karşılaşırsın illaki ama hiç umursama bu stres sana da eşine de zarar verir unutma :KK70:

tuaf bır durum acıkçası... ben olsam görüşmem , eger kuzenını severek evlenıyorsa kocamla yasadığı da önemlı degıl... kocam senı secmıs ve evlısınız bırbırınızı sevıyorsunuz otesı yok... ama yıne de kocana sahıp cık, görüşmesinler kuzenınle, görüşmeyın... düğüne de gitmemek olmaz. düğüne gıdın bence. nasıl olsa kız onu sevıyorsa bu olay da kapanacaktır. mrk ettıgım se de şu kocanızın kuzenı karısı olacak kadının kocanızın eskı sevgilisi oldugunu bılıyor muydu???

canım kendini hiiiiiç yıpratma evliliğine zarar verirsin ancak bu şekilde... eşinin senin yanında olmayı seçmiş seninle evlenmiş sen kendi hayatına mutluluğuna bak... zaten çok karşılaşacağın insanlar değilmiş... düğüne de giyinir süslenir eşini de takar koluna gidersin oooh mis:KK33: yakın akrabaların düğün cemiyetlerinde karşılaşırsın illaki ama hiç umursama bu stres sana da eşine de zarar verir unutma :KK70:

evet öyle yapmalıyım ,ama düşünceleri çıakrtamıyorum kafamdan, farkındayım kendime zarar veriyorum zaten, rahatsızım ve stres beni çok etkiliyor, içim biraz rahatladı cnm yazdıkların için teşekkürler

eğer o kız eşinizle evlenmek istemediyse tedirgin olmakta haklısınız ....ama evlenmeyi istemeyen eşiniz ise neden sorun ediyorsunuz , sonuçta eşiniz sizi tercih etmiş.....huzursuz olmanızı gerektirecek bişey yok, diğer kız huzursuz olsa neyse

Aile için çokta hoş bir durum değil
Ama kimseyede karışamazsınız sonuç olarak
Evlenme kararı alma kendi bilecekleri iş
Sıkmayın canınızı,boşuna da evinizde huzursuzluk çıkarmayın

tuaf bır durum acıkçası... ben olsam görüşmem , eger kuzenını severek evlenıyorsa kocamla yasadığı da önemlı degıl... kocam senı secmıs ve evlısınız bırbırınızı sevıyorsunuz otesı yok... ama yıne de kocana sahıp cık, görüşmesinler kuzenınle, görüşmeyın... düğüne de gitmemek olmaz. düğüne gıdın bence. nasıl olsa kız onu sevıyorsa bu olay da kapanacaktır. mrk ettıgım se de şu kocanızın kuzenı karısı olacak kadının kocanızın eskı sevgilisi oldugunu bılıyor muydu???

bende görüşmeme zaten karşılaşabileceğimiz durumlar düğün bayram vs, ama ben düğünlerede kesinlikle gitmem dedim, eşim nasıl istersen dedi, ama gitmemekte ailede yada sülalede tepkiye yol açabilir, bağlı bir sülaleri var çünkü,
işte benim aklımın almadığı durumda o eşimin kuzeni tabiki biliyor çıktıklarını midesi nasıl kaldırdı anlamıyorum, ve bu kuzenler kardeş gibi büyüdü,

eşinizin kuzeni biraz geniş bir insan sanırım,
normal bir erkek kuzenin eski sevgilisiyle bırakın evlenmeyi çıkmayı dahi düşünmez.
yakınlaştıklarını, aynı evde kaldıklarını, evlenmeyi düşündüklerini mutlaka biliyordur.
ama sizin bu konuda yapabileceğiniz tek şey karşılaşmamaya çalışmak.
eşinizi de bu meseleden uzak tutun, fazla konusunu açmayın.
o da o kızla yaşadığı şeyleri hatırlayıp durmasın.

Bence kuzeni de görüşmek istemeyecektir çok fazla sizinle. Sonuçta karısı ve sizin eşinizin bir geçmişi var. Yani sizin endişelerinizi o da yaşayacaktır

bende görüşmeme zaten karşılaşabileceğimiz durumlar düğün bayram vs, ama ben düğünlerede kesinlikle gitmem dedim, eşim nasıl istersen dedi, ama gitmemekte ailede yada sülalede tepkiye yol açabilir, bağlı bir sülaleri var çünkü,
işte benim aklımın almadığı durumda o eşimin kuzeni tabiki biliyor çıktıklarını midesi nasıl kaldırdı anlamıyorum, ve bu kuzenler kardeş gibi büyüdü,

insan en yakın arkdasının yıllarca beraber oldugu sevgılısıyle de evlenebılıyor... sasırmamak lazım dogrusu.. aıle bırbırıne baglıysa mutlaka dugune gıdın, aılenın gözune gırsenız sızın ıcın daha ıyı olur, o gırerse sayet ben sınır olurdum :)) aıleyı karsınıza alacak davranıslar yapmayın sevılen gelın sız olun o diil :KK1::)

evet öyle yapmalıyım ,ama düşünceleri çıakrtamıyorum kafamdan, farkındayım kendime zarar veriyorum zaten, rahatsızım ve stres beni çok etkiliyor, içim biraz rahatladı cnm yazdıkların için teşekkürler

haklısın canım kim olsa kafasına takar ben hele çok kıskancımdır henüz 6 aylık evliyim ama bu kısa dönem tecrübelerime istinaden söylüyorum ki evlilikte her zaman kendi kıymetini sen bileceksin güveneceksin kendine elbette geçmişte yaşanmış şeyler vardır hepimizin var ama artık bizim başka hayatlarımız var... son günlerde de bazı sıkıntılar yaşıyorum ve artık şuna eminim ki insan evliliğine eşine her şeyden çok sarılmalı değer vermeli... geri kalan her şey tüm entrikalar yalanlar çirkinler uzak olsun... kesinlikle sen BEN MUTLULUĞUMU NASIL KORURUM ONA ODAKLAN GERİSİ BOŞ:KK19:

eşinizin kuzeni biraz geniş bir insan sanırım,
normal bir erkek kuzenin eski sevgilisiyle bırakın evlenmeyi çıkmayı dahi düşünmez.
yakınlaştıklarını, aynı evde kaldıklarını, evlenmeyi düşündüklerini mutlaka biliyordur.
ama sizin bu konuda yapabileceğiniz tek şey karşılaşmamaya çalışmak.
eşinizi de bu meseleden uzak tutun, fazla konusunu açmayın.
o da o kızla yaşadığı şeyleri hatırlayıp durmasın.

eşimde aynısını dedi zaten.. h...n bunu nasıl yapar, ben eşimi gözüm kapalı bırakırım diye düşünürdüm eskiden ama şimdi asla güvenim kalmadı dedi, banada çok ters gelir böyle şeyler, ama kendimi üzmekten başka birşey yapmıyorum,
evet kesinlikle konu etmemeliyim çünkü hatırlatmak dahi istemem o kızla yaşadıklarını...

insan en yakın arkdasının yıllarca beraber oldugu sevgılısıyle de evlenebılıyor... sasırmamak lazım dogrusu.. aıle bırbırıne baglıysa mutlaka dugune gıdın, aılenın gözune gırsenız sızın ıcın daha ıyı olur, o gırerse sayet ben sınır olurdum :)) aıleyı karsınıza alacak davranıslar yapmayın sevılen gelın sız olun o diil :KK1::)

ne kadar açık dile getirmişsiniz :KK1: ayyynenn katılıyorum:KK1:

neden herkes anlaşılması çok zor birşeymiş gibi yaklaşıyor bu duruma? tamam konu sahibi evlenmiş, kocası isteseymiş o kadınla evlenirmiş ama konu sahibiyle evlenmiş. iyi güzel hoş da, kimin canı sıkılmaz ki? eşimizin eski sevgilisinin burnumuzun dibinde olmasından hangimiz hoşlanırız ki?

onlysea size tavsiyem, olayı hiç büyütmemeniz, konuyu bile açmamanız.. hiç umursamayın.. yok sayın bu durumu..

X