• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin kuzeni ve benim kiskanclik krizlerim....

_feraye_

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
16
0
16
Diğer
merhaba arkadaslar
evliyim bir kizimiz var
evlilik asamasinda esim ile kuzeni ccok ic icelerdi kuzenler diyordum ne olacakki
iste dugun icin falan cok yardimci oluyordu kiyafetlerini falan hep o utuluyordu ben daha nisanliyim aileye girip cikiyor kuzen tabii abi diyodu fakat icindeki o abiyi biliyorum ben
gereksiz kiskanclikmi kizlar bilmiyorum kafayi yiyecegim biz farkli yerlerde yasiyoruz belki ayda yilda bi kez goruyor
ama yazin bir aylik izinimizde burnumuzun dibinde kendisi evli kocasi izinlerine hic katilmaz kendi basina gelir gider
giyimine kusamina hic dikkat etmez ilk zamanlar cok uyardim bak dedim abla suran belli oluyor dikkat et suran gozukuyor dikkat et amaaannn nolcakki dedi siyrildi
kocama gelince bilmiyorum normalde esim cok sicak bi insandir sakacidirda cok samimilerdi ama kizin agzindan ara sira esimin ismini telafuz ettigini duydum yuzune karsi iste ozaman koptumm
bide annesine demiski benim evlenecegim adam abime cok benzesin a nne demiss bu nedir yaaa sokkkkk
iste o anda anladimm kocami cektim bi koseye bana bak dedim oyle kari gibi hahaa kikiki yok dedim
kendine gel vallahi bosanirim dedim( ozaman cocukta yoktu)
iste noldu bitanem falan tamam yemin ederim farkinda degildim sen benim esimsin nasil bi kiyaslamadir bu sen karimsin helalimsin zirt birt sacmaladi
sonra her dakika gozu uzerimde oldu esimin gozunede yasak koymadim ara sira bakiyordu ama nasil bakma bilmiyorum
kiz demis abim bana karsi cok degisti cok soguk falan demis iyice delirdim
soguk olsa neyine olmasa neyine gerizekali

sonra kayinvalideme actim konuyu sinir krizleri gecirdim neymis efendim onlar kardesmis ayni yatakta buyumusler
kizin kardeside kaynimla evli yaa dedim kardesler demii kardes kardesi evlendirdiniz haberin yok o zaman dedim cocuk degilim dedim
oglunun yuvasini yikarim rezil ederim sizi dedim soyle ona haline hareketine dikkat etsin dedim
kadin agladi zirladi umrumdaki kadin yasli saf olan bana olcak

esimle gorucu usulu evlendik ama sonradan inanilmaz sevdik birbirimizi hele o ölür benim icin
aradan uc yil sonra bi nisana gittik yine tatil zamani
kiz kendine bir dikkat ediyor o donem anlatamammmmmmmm
kocasida yok yaninda normalde oyle deil
kendi anneme dedimki anne dedim esime bak arada o kiza bakiyomu dedim ben bakmayayim ki esim farketmesin
annem kizdi bana ölümü gor dedim
nisan sonunda kizim dedi sen bana anlatmistin inanmamistin dedi ama esinde kizda surekli baktilar birbirlerine dedi
kizlar öldügüm andir bunu diyen annem
simdi araya yine 3 yil girdi daha tatil yapmadik esim hic oyle bi insan degil ama o bakmak ne ???
gecmiste biseymi yasadilar ilgimi duydular bilmiyorum
her gece ruyalarimda goruyorum ikisini bi keresinde esimi o sinirler yataktan itmisim yere dusmus:(

esim beni cok seviyor bunu hissediyorum bi kadin hisseder deli oluyor bana bir haftalik annesine gitsem netten surekli gorusmek istiyor kokunu ozledim diyor
ama gelin gorunki benim bu krizlerim bigun deli edecek beni herseyi kusacagim bi akil verin cokmu takiyorum
madem bisey yok niye ayda bi kez ruyalarimda
daha dun gece gordum o yuzden bu konuyu acma geregi duydumm
offff offff
kizlar abinizde kuzeninizle olsa ne olur giyiminize kusaminiza dikkat edin egiliyo gogusleri kalkiyo gobegi pantolandan ic camasiri gozkuyoo
nasil biseydir bu yaaa kadin oldugum halde ben bile bakiyorum ki kaldiki bi erkekk:(((

Takıntılı olduğunuz için bilinçaltınıza işlemiş olmasın bu kuzen yoksa nostradamus olmadığınıza göre rüyalarınıza girmesinin başka bir anlam ifade ediceğini zannetmiyorum.

Ayrıca abartıyorsunuz bence ben okuduklarımda o kadar da göze batan bir davranışını görmedim o kuzenin, ismini söyler ya da söylemez onun bileceği iş abi demek zorunda değil ki.

Bence sakinleşin bakın zaten einizin sizi sevdiğinden de eminmişsiniz, boşuna boşuna olmayan şeyleri düşünüp keyfinizi kaçırmayın.

anlattığın kadarıyla kız biraz rahat bu da seni sinir etmiş ama eşinden yana eminsen ki sevdiğine inanıyosun biraz bu psikolojiden kurtulmaya çalış kendine zarar verme daha fazla ama illada biraz içimi rahatlatıyım diyosan onun yanında eşine daha yakın davran yada bir araya geldiğinizde eşinin sana yaptığı jestlerden seni nasıl sevdiğinden falan bahset hem tepkisini ölçersin hem de sandığın gibi bişey varsa kızı sinir edersin

aslında böyle şeylere inanmazdım ama anlattıklarını okuyunca benımde içime bi kurt düştü
anladıgım kadarıyla zaten bıraz da kıskanç bır yapın var canım, benım gıbı tıpkı
ama sanki bıraz akıllarına karpuz kabuğu düşürmüşsün gibi geldı. emın olmadan kımseyı suçlayamazsın, kaldı ki bu çok ağır bır ıtham.
yanlış anlama ama kuzenının yerınde olsam, senınle asla konusmazdım..
ayrıca sen nasıl istediğini giyebılıyorsan, eşinin kuzeni de istediğini giyme özgürlüğüne sahip.buna sen karışamazsın.

canım yaaaaa cook dikkat et olur hiç bakma abim laflarına madem fark ettin bence bırakma peşini :)

Son düzenleme:
Takıntılı olduğunuz için bilinçaltınıza işlemiş olmasın bu kuzen yoksa nostradamus olmadığınıza göre rüyalarınıza girmesinin başka bir anlam ifade ediceğini zannetmiyorum.

Ayrıca abartıyorsunuz bence ben okuduklarımda o kadar da göze batan bir davranışını görmedim o kuzenin, ismini söyler ya da söylemez onun bileceği iş abi demek zorunda değil ki.

Bence sakinleşin bakın zaten einizin sizi sevdiğinden de eminmişsiniz, boşuna boşuna olmayan şeyleri düşünüp keyfinizi kaçırmayın.

canim burada anlatamadigim seyler var madem neden once abi dedi sonra isim telafuzu
sonra neden evlenecegi insanin esime benzemesini istiyor
sonra gozu surekli esimin uzerinde sureeekkkliiiii
onunla konusurken acayip kahkahalar cilveler kapi acik kiyafetini degistiriyor dedim delirdin mi sen evde erkek var dedim bu ne rahatlik dedim
o anda esim mutfaga gecse gorecekkkkkkkkk %100 bu nasil rahatliktir kocanmi oz abinmi evdeki seninnn

aralarındaki ikişki kardeşçe bile olsarahatsız eder sizi.ama bence böyle değil diyorsunuz.üstelik kuzeni ile evlilik yapmış kişiler var ailede daha da huzrsuz oluyor insan.kaldı ki anneniz ile fak etmiş.arkadaşınız kardeşiniz ollsa bir yere kadar ama bunu söyleyen aneniz.kolay kolay yanılmaz. ama sonucta eşiniz sizi seviyor önemli olan bu.siz gerekrse o kuzene tavrınızı koyun.

canim burada anlatamadigim seyler var madem neden once abi dedi sonra isim telafuzu
sonra neden evlenecegi insanin esime benzemesini istiyor
sonra gozu surekli esimin uzerinde sureeekkkliiiii
onunla konusurken acayip kahkahalar cilveler kapi acik kiyafetini degistiriyor dedim delirdin mi sen evde erkek var dedim bu ne rahatlik dedim
o anda esim mutfaga gecse gorecekkkkkkkkk %100 bu nasil rahatliktir kocanmi oz abinmi evdeki seninnn

canım yaparlar valla millet baldız enişte kaçıyor herkezden korkmak lazım bu kadar ileri gidiyorsa aklına koymusutr bence .. dikkat etmelisin eşinlede konuş alma zaten kuzenini de evine bence!!

evet benimde okuduklarıma göre kız çok rahat davranıyor bu durumda doğal olarak sizin sinirinizi alt üst ediyor ama eşinizden eminseniz sorun olcağını sanmıyorum boşuna sıkmayın kendinizi ailenize çocuğunuza bakın ilgilenmeyin takmamaya çalışın :34:

Kiz evli degil mi?kusura bakmayin ama bence gereksiz kuruntu yaparak bu evliligi bitiren siz olacaksiniz.
Esim bana deli olur bayilir diyorsunuz sonrada birbirleriyle bakisiyorlar diyorsunuz.Valla ben bunun cook gereksiz bir kiskanclik oldugunu görüyorum.

Aklına taktığın için,rüyanda görüyorsun,hepsi bu.

Kimse kuzenine veya beğendiği birine göğüslerini,orasını burasını göstermek için açılıp saçılmaz diye düşünüyorum.
Hele ki aile ortamındaymışsınız.Sonuçta sadece hedef kişi görmüyor,herkes görüyor :)
Herhalde her zamanki hali öyledir.

Nişan konusuna gelince,sizin masanıza gelmeye çekindiği için uzaktan bakışmış,hatta işaretleşmiş olabilirler.Naber gibisinden...

aslında böyle şeylere inanmazdım ama anlattıklarını okuyunca benımde içime bi kurt düştü
anladıgım kadarıyla zaten bıraz da kıskanç bır yapın var canım, benım gıbı tıpkı
ama sanki bıraz akıllarına karpuz kabuğu düşürmüşsün gibi geldı. emın olmadan kımseyı suçlayamazsın, kaldı ki bu çok ağır bır ıtham.
yanlış anlama ama kuzenının yerınde olsam, senınle asla konusmazdım..
ayrıca sen nasıl istediğini giyebılıyorsan, eşinin kuzeni de istediğini giyme özgürlüğüne sahip.buna sen karışamazsın.

inan hic umrumda degil baska zaman isterse bikiniyle gezssin canim benim esim var evde oda cok evcildir cikmaz evden disari
aile olarak biraz tutucuyuzdur ama o kiz evlenmis kocasi istemis acilmis tabiiki karisamamm
ama kocasi yaninda yok kocam istiyor diye acildim diyor sonra devam ediyor
ben asirii kiskancim maalesef
bosanmayi bile dusundum ortada bisey yokkken sirf esime aci cektirmek icin
kizin annesi bile diyor kizim kiyafetine dikkat et baban amcan var evde diyor kaldiki kuzennnnnn

aralarındaki ikişki kardeşçe bile olsarahatsız eder sizi.ama bence böyle değil diyorsunuz.üstelik kuzeni ile evlilik yapmış kişiler var ailede daha da huzrsuz oluyor insan.kaldı ki anneniz ile fak etmiş.arkadaşınız kardeşiniz ollsa bir yere kadar ama bunu söyleyen aneniz.kolay kolay yanılmaz. ama sonucta eşiniz sizi seviyor önemli olan bu.siz gerekrse o kuzene tavrınızı koyun.

tavrim belli zaten canim iliskimi kopardim ama akrabalar bi yerde olmazssa bi yerde mutlaka gorusuyorlar

canım yaparlar valla millet baldız enişte kaçıyor herkezden korkmak lazım bu kadar ileri gidiyorsa aklına koymusutr bence .. dikkat etmelisin eşinlede konuş alma zaten kuzenini de evine bence!!

cok haklisin zaman kotu zaten esimin sevgisi beni rahatlatiyor yoksa suan evli olmayabilirdim
bazi arkadaslar bisey gormemissin bosuna suc atiyosun diyor
gormeden tedbirimi almak istiyorum gordukten sonra ne anlami kaldiki

inan hic umrumda degil baska zaman isterse bikiniyle gezssin canim benim esim var evde oda cok evcildir cikmaz evden disari
aile olarak biraz tutucuyuzdur ama o kiz evlenmis kocasi istemis acilmis tabiiki karisamamm
ama kocasi yaninda yok kocam istiyor diye acildim diyor sonra devam ediyor
ben asirii kiskancim maalesef
bosanmayi bile dusundum ortada bisey yokkken sirf esime aci cektirmek icin
kizin annesi bile diyor kizim kiyafetine dikkat et baban amcan var evde diyor kaldiki kuzennnnnn

bence hıc umrunda değilmiş gıbı yap . farkındamısın bılmıyorum ama boyle yaparak hem eşini kırıyorsun, kendınden uzaklastırıyorsun.. hemde eger oyle bır amacı varsa, kuzenını amacına ulaştırıyorsun. duygularınla değil, mantıgınla hareket et, ben esıme guvenıyorum dıyorsan gercekten güven. böyle özgüvensız kadın ımajı çizme. kuzenının ıstedıgı zaten senı delırtmek bellı kı.

bence hıc umrunda değilmiş gıbı yap . farkındamısın bılmıyorum ama boyle yaparak hem eşini kırıyorsun, kendınden uzaklastırıyorsun.. hemde eger oyle bır amacı varsa, kuzenını amacına ulaştırıyorsun. duygularınla değil, mantıgınla hareket et, ben esıme guvenıyorum dıyorsan gercekten güven. böyle özgüvensız kadın ımajı çizme. kuzenının ıstedıgı zaten senı delırtmek bellı kı.

zaten o sene actim konuyu sonra agzimi bile acmadim aynenn senin gibi dusundum
sonra uyuyan yilanin kuyruguna basmak gibi bisey olmasin diye bidaha o gun bugundur acmadim iste ilk defa sizinle paylasiyorum
ama bu kez esim cok sogudu napimm oyle olmasindan iyidir

Ben yazdıklarını kafamda toparlayamadım.
Eşin senin için ölür deliler gibi sever ama kızla bakışıyor.
Kız evli ama evleneceğim adam abim gibim olsun diyor.
Aynı yatakta büyümüşler ne saçma lafsa?
Eşin senin bu hallerine karşı şöyle sert bir tavır koymuyorsa yani ne saçmalıyorsun o benim kızkardeşim ağzından çıkanı duyuyor musun demiyorsa.
ki demiyor galiba ortada bir sorun var demektir.
ama net olarak da anlayamıyorum ki duyguların çok karışık sanırım 3-5 yılı bir arada anlatmışsın.

merhaba arkadaslar
evliyim bir kizimiz var
evlilik asamasinda esim ile kuzeni ccok ic icelerdi kuzenler diyordum ne olacakki
iste dugun icin falan cok yardimci oluyordu kiyafetlerini falan hep o utuluyordu ben daha nisanliyim aileye girip cikiyor kuzen tabii abi diyodu fakat icindeki o abiyi biliyorum ben
gereksiz kiskanclikmi kizlar bilmiyorum kafayi yiyecegim biz farkli yerlerde yasiyoruz belki ayda yilda bi kez goruyor
ama yazin bir aylik izinimizde burnumuzun dibinde kendisi evli kocasi izinlerine hic katilmaz kendi basina gelir gider
giyimine kusamina hic dikkat etmez ilk zamanlar cok uyardim bak dedim abla suran belli oluyor dikkat et suran gozukuyor dikkat et amaaannn nolcakki dedi siyrildi
kocama gelince bilmiyorum normalde esim cok sicak bi insandir sakacidirda cok samimilerdi ama kizin agzindan ara sira esimin ismini telafuz ettigini duydum yuzune karsi iste ozaman koptumm
bide annesine demiski benim evlenecegim adam abime cok benzesin a nne demiss bu nedir yaaa sokkkkk
iste o anda anladimm kocami cektim bi koseye bana bak dedim oyle kari gibi hahaa kikiki yok dedim
kendine gel vallahi bosanirim dedim( ozaman cocukta yoktu)
iste noldu bitanem falan tamam yemin ederim farkinda degildim sen benim esimsin nasil bi kiyaslamadir bu sen karimsin helalimsin zirt birt sacmaladi
sonra her dakika gozu uzerimde oldu esimin gozunede yasak koymadim ara sira bakiyordu ama nasil bakma bilmiyorum
kiz demis abim bana karsi cok degisti cok soguk falan demis iyice delirdim
soguk olsa neyine olmasa neyine gerizekali

sonra kayinvalideme actim konuyu sinir krizleri gecirdim neymis efendim onlar kardesmis ayni yatakta buyumusler
kizin kardeside kaynimla evli yaa dedim kardesler demii kardes kardesi evlendirdiniz haberin yok o zaman dedim cocuk degilim dedim
oglunun yuvasini yikarim rezil ederim sizi dedim soyle ona haline hareketine dikkat etsin dedim
kadin agladi zirladi umrumdaki kadin yasli saf olan bana olcak

esimle gorucu usulu evlendik ama sonradan inanilmaz sevdik birbirimizi hele o ölür benim icin
aradan uc yil sonra bi nisana gittik yine tatil zamani
kiz kendine bir dikkat ediyor o donem anlatamammmmmmmm
kocasida yok yaninda normalde oyle deil
kendi anneme dedimki anne dedim esime bak arada o kiza bakiyomu dedim ben bakmayayim ki esim farketmesin
annem kizdi bana ölümü gor dedim
nisan sonunda kizim dedi sen bana anlatmistin inanmamistin dedi ama esinde kizda surekli baktilar birbirlerine dedi
kizlar öldügüm andir bunu diyen annem
simdi araya yine 3 yil girdi daha tatil yapmadik esim hic oyle bi insan degil ama o bakmak ne ???
gecmiste biseymi yasadilar ilgimi duydular bilmiyorum
her gece ruyalarimda goruyorum ikisini bi keresinde esimi o sinirler yataktan itmisim yere dusmus:(

esim beni cok seviyor bunu hissediyorum bi kadin hisseder deli oluyor bana bir haftalik annesine gitsem netten surekli gorusmek istiyor kokunu ozledim diyor
ama gelin gorunki benim bu krizlerim bigun deli edecek beni herseyi kusacagim bi akil verin cokmu takiyorum
madem bisey yok niye ayda bi kez ruyalarimda
daha dun gece gordum o yuzden bu konuyu acma geregi duydumm
offff offff
kizlar abinizde kuzeninizle olsa ne olur giyiminize kusaminiza dikkat edin egiliyo gogusleri kalkiyo gobegi pantolandan ic camasiri gozkuyoo
nasil biseydir bu yaaa kadin oldugum halde ben bile bakiyorum ki kaldiki bi erkekk:(((

Ben kuzen falan dinlemem, kardesim bile olsa yaninda dikkatli giyinirim,
dikkatli giyinilmesini beklerim. Bu beden bzim diye sergilemek zorunda degiliz.
Kuzen demek öz kardes demek degil, nikah düsüyor sonucta.
Dolayisiyla siz o bayana karsi mesefali davranin, esinizede o kadindan cok bahsetmeyin.
Sonra aklina falan düser, hic gerek yok.
....ama gözünüzü üstünden ayirmayin, malum erkek milleti.:20:

bence kız biraz rahat biri, aklından bile geçmiyordur belki de rahatlıktan giyiniyo soyunuyo ağzına geleni söylüyo. boşuna kendinizi üzmeyin diycem ama kıskançlık özelliği olanlar bunu zor yapıyor.. tabi sizinkinin derecesine de bağlı.(tek kafamı karıştıran bunu annenizin de teyit etmesi)
benim eltim eşini, eşinin öz be öz teyzesinden kıskanmıştı.

Cnm seni cok iyi anliyorum bende cok uzuldugum oldu ayni konu yuzunden. Kayinbabamlar iki kardes (bir kiz bir oglan) yani 5 kuzenler ve iki kiz kuzeni var. Ozellikle biriyle iliskileri daha bir baska ne zaman biraz mesafeli dur desem hep o benim kardesim biz beraber buyuduk filan diyor.

Bende biliyorum beni cok sevdigini ama hosuma gitmiyor iste. Sarilmalar koklasmalar falan bana ters geliyor, eminim ben erkek kuzenimle sarilsam dunyalari basima yikacak!

Bende ailesine azicik duyurmak istedim rahatsizligimi hemen beni terslediler yok onlarda oyle sey olmaz mis yok yedi gobek aranirmis vs... dedim ne olursa olsun hos degil biraz ceki duzen vermek gerekiyor... Ne zaman onlari gorsek esim kuyruk gibi hep peslerinde bende kosemde sinir oldugumla kaliyorum cunku 5 yil oldu derdimi kimse anlamadi anlamazda.

Artik umursamiyorum cunku kendimi yipratmakdan baska bir ise yaramiyor... kiminle sarilmak isterse sarilsin diyorum sonuc olarak kendi kaybediyor icimdeki kivilcimlar askim yavas yavas yok olma yoluna dogru ilerliyor.

Sende takma bir dersin iki dersin anlamazsa kendi kaybeder... Yazzik yani belki ortada fol yok yumurta yok ama sacma sapan bir neden yuzunden bizleri kendilerinden sogutuyorlar!

Back