- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
Ne demek boşanmış kadın? İlla kuyruk mu sallıyor?Tövbestafurullah.
Ben bu durumda eşim hakkında da iyi düşünmezdim. Eşin bilmiyor mu? Boşanmış kadın. Fazla da yüz göz olmasın.
kusura bakma ama eşin sana sormadan niye veriyor bu parayı? üstelık geri ödememek şartıyla... bayaga safmışİyi akşamlar kızlar. Paragöz bir insan değilim öncelikle bazıları vermişse vermiş kuzenidir verir sen karışma diyebilir o yüzden belirtmek istedim. Eşim ailesine de maddi anlamda yardım yapıyor zaten maaşı 3700 bebeğimiz de olacak yani masraflar çoğalıyor. Gerçi okuyunca hak vereceğinizi umuyorum. Eşim 10 bin lira maaş almıyor ama gelen geçen eşimden borç istiyor o ayrı bir konu. Benim kızdığım takıldığım nokta bu borç isteyen kuzeni, çalışıyor. Üstelik zenginler,yani babası eşimin eniştesi zengin maddi durumları çok çok iyi. Ankara da bir çok kendilerine ait mekanları var, düğün salonu ,cafeler,dükkan falan filan. Üstelik kadının iki abisi var, ablaları var, hepsi çalışıyor, gitsin onlardan istesin ama benim saf eşimden 1000 lira istemiş onca insan dururken , eşim de vermiş. Kendi bankadaki azıcık parasından vermiş. Ağlamış falan zor durumdayım demiş, he he ben çok biliyorum zor durumu , gidip kendine kıyafet alacak ,dip boyasını yaptıracak, gezecek tozacak ...Bizde kaldı birkaç gün, durmadan internetten kıyafet siparişi ayakkabı siparişi veriyor, 20 çift topuklu ayakkabı sipariş ettim dedi bana. Eşime de inanamıyorum , neden verdin ihtiyacı mı var dedim eşim üzülmüş haline, kadın bir de eşinden boşandı küçük çocuğu var eşim bundan da üzülüyor onun haline. Üstelik borç olarak da almamış parayı. Geri ödemesem olur mu demiş , kızlar çok sinirlendim. İHtiyacı olsa tamam diyeceğim önceden de bir kez istemişti benim bildiğim belki başka da istemiştir, sizce ben mi konuşayım bu kadınla ? Yoksa karışmayayım mı ama eşim çok yumuşak yüzlüdür ne yapsam? Yazamayabilirim kızlar eşim gelecek. Mümkün olduğunca okuyup cevap vermeye çalışacağım ama.
Hayır kuyruk sallama değil. Ama bu kadar masumlaşytırmaya da gerek yok. Karısı hamile olan adamdan, kendi keyfi için para istemesi, üstelik boşanmış bir kadın olması rahat takıldığını gösterir. Yanlış bir davranış sergiliyor öyle olmasa bile, buna mahal veriyor.Ne demek boşanmış kadın? İlla kuyruk mu sallıyor?
Tamam haksızlık var ortada ama boşanmış kadın diye etiketleyemezsiniz kimseyi.
Tavrınız çok yanlış. Öyleyse boşanmış her kadın rahat takılıyor sizin gözünüzde. İnsanlar sizi gibiler yüzünden kötü evliliklerini sürdürmek zorunda kalıyor, sırf bu damgayı yememek için.Hayır kuyruk sallama değil. Ama bu kadar masumlaşytırmaya da gerek yok. Karısı hamile olan adamdan, kendi keyfi için para istemesi, üstelik boşanmış bir kadın olması rahat takıldığını gösterir. Yanlış bir davranış sergiliyor öyle olmasa bile, buna mahal veriyor.
BEnce siz olaya karışmayın yani en aZından kadınla muhatap olmayın çünkü kötü ilan edilirsiniz. Eşinize de kızarak değil ikna etmeye çalışarak anlatın durumu. Bebeğimiz olacak artık iice kemerleri sıkalım falan diyin bence. Haklısınız elbette ama malesef erkekler böyle ince düşünemiyorlar. Hele bazılarına ağladın m olay bitmiştir.
Kardeş gibi büyümüşler hep iç içe. artniyet aramıyorum o yüzdenTövbestafurullah.
Ben bu durumda eşim hakkında da iyi düşünmezdim. Eşin bilmiyor mu? Boşanmış kadın. Fazla da yüz göz olmasın.
İyi akşamlar kızlar. Paragöz bir insan değilim öncelikle bazıları vermişse vermiş kuzenidir verir sen karışma diyebilir o yüzden belirtmek istedim. Eşim ailesine de maddi anlamda yardım yapıyor zaten maaşı 3700 bebeğimiz de olacak yani masraflar çoğalıyor. Gerçi okuyunca hak vereceğinizi umuyorum. Eşim 10 bin lira maaş almıyor ama gelen geçen eşimden borç istiyor o ayrı bir konu. Benim kızdığım takıldığım nokta bu borç isteyen kuzeni, çalışıyor. Üstelik zenginler,yani babası eşimin eniştesi zengin maddi durumları çok çok iyi. Ankara da bir çok kendilerine ait mekanları var, düğün salonu ,cafeler,dükkan falan filan. Üstelik kadının iki abisi var, ablaları var, hepsi çalışıyor, gitsin onlardan istesin ama benim saf eşimden 1000 lira istemiş onca insan dururken , eşim de vermiş. Kendi bankadaki azıcık parasından vermiş. Ağlamış falan zor durumdayım demiş, he he ben çok biliyorum zor durumu , gidip kendine kıyafet alacak ,dip boyasını yaptıracak, gezecek tozacak ...Bizde kaldı birkaç gün, durmadan internetten kıyafet siparişi ayakkabı siparişi veriyor, 20 çift topuklu ayakkabı sipariş ettim dedi bana. Eşime de inanamıyorum , neden verdin ihtiyacı mı var dedim eşim üzülmüş haline, kadın bir de eşinden boşandı küçük çocuğu var eşim bundan da üzülüyor onun haline. Üstelik borç olarak da almamış parayı. Geri ödemesem olur mu demiş , kızlar çok sinirlendim. İHtiyacı olsa tamam diyeceğim önceden de bir kez istemişti benim bildiğim belki başka da istemiştir, sizce ben mi konuşayım bu kadınla ? Yoksa karışmayayım mı ama eşim çok yumuşak yüzlüdür ne yapsam? Yazamayabilirim kızlar eşim gelecek. Mümkün olduğunca okuyup cevap vermeye çalışacağım ama.
Kusura bakmayın da böyle para dağıtıyorsa eşiniz yarın sabah o bütün parayı kendi hesabınıza geçirin.3-5 fark etmez.öyle şey mi olur ya.gitsin anasından babasından kardeşinden istesin.daha başka şeyler söylerdim ya neyse.
Bende dün eşimle konuştum ama tartışma çıkarmadım hiç gerçekten kendimi zor tuttum ama kendim için çıkarmadım olayı büyütmedim yoksa çok çok sinir oldum eşime. eşim de bir daha vermem çoluğumun çocuğumun rızkını dedi. göreceğiz bakalım. yardıma ihtiyacı olsa zaten eşimden önce ben derim yapabileceğimiz bir şey var mı diye.ama yok ki.Valla isteyen cimri desin ama para konusunda pek hoşgörüm yoktur benim. Yardıma ihtiyacı olana zaten ederiz ama gerisine hiçde borç veremem, ben ayıptır söylemesi eşşek gibi çalışırken, çoluğumun çocuğumun parasını kimseye vermem, eşimde veremez. Ciddi tartışma çıkarırım, vereceğinede pişman olur.
Senin bu kuzenden önce eşini sorgulaman lazım aslında. Eşinin saf olduğunu düşünmüyorum ben, kuzenine artık ne tür bir zaafı varsa ne derse "he" diyor. Zaafının türünü de sen bul artık.
Bir daha vermeyeceğini söyledi o da farkında ihtiyacı olmadığının ama bilemiyorum şimdi de vermemeliydi. ağlamıştır kesin.Bu seferlik geçmiş olsun ama bundan sonra para işlerine sen bak. Al karşına konuş. Bankamatik kartlarını sana versin. Para isteyen olursa sana yönlendirdin.
İnşallah eşiniz bir daha böyle bir şey yapmaz zaten ılımlı yaklaşmış.Eşim kadın genç yaşında boşandığı ve küçük çocuğu olduğu için vicdan yapıyor ama kendi ailesi dururken eşime ne ki ?
ben eşime demedim mesela bana bin lira verir misin diye.. eşim bana telefonda söylemişti telefonda konuşurken kuzeninden mesaj geldi o esnada söyledi işte böyle böyle diye, telefonda da biraz tepkimi belli ettim geldiğinde de eşim söyledim düşüncelerimi, sonuçta onun ihtiyacı yok çalışıyor ailesinin durumu iyi falan, kimseden isteyemiyormuş benden istedi dedi ama bir daha vermem çoluk çocuğumun rızkını dedi artık bilemiyorum verir mi vermez mi dediğin gibi ağladın mı olay bitiiyor, aç değil açıkta değil anne babasının yanında başını soktuğu evi var yediği önünde yemediği ardında.her şey ayağına geliyor yemeği bırak bir çay bile koymaz. yalnız yaşayan biri olsa hadi neyse ama o zaman da iş eşime düşmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?