Eşimin kuzeni maddi sıkıntısı olmadığı halde eşimden para istemiş

kusura bakma ama eşin sana sormadan niye veriyor bu parayı? üstelık geri ödememek şartıyla... bayaga safmış

o parayla kendine kiyafet alirsa üzerine yapisir insAllah desem beddua etsem ki var sayim hani etmiyorum... acaba ban yermiyim hemen

Bu seferlik geçmiş olsun ama bundan sonra para işlerine sen bak. Al karşına konuş. Bankamatik kartlarını sana versin. Para isteyen olursa sana yönlendirdin.

Ne demek boşanmış kadın? İlla kuyruk mu sallıyor?
Tamam haksızlık var ortada ama boşanmış kadın diye etiketleyemezsiniz kimseyi.
Hayır kuyruk sallama değil. Ama bu kadar masumlaşytırmaya da gerek yok. Karısı hamile olan adamdan, kendi keyfi için para istemesi, üstelik boşanmış bir kadın olması rahat takıldığını gösterir. Yanlış bir davranış sergiliyor öyle olmasa bile, buna mahal veriyor.

Ya da kadını ara bebeğin ihtiyaçlarını tamamlayacağım, Xin verdiği borcu ne zaman geri ödersin diye ara sor belki utanır da bir daha istemez.

Tavrınız çok yanlış. Öyleyse boşanmış her kadın rahat takılıyor sizin gözünüzde. İnsanlar sizi gibiler yüzünden kötü evliliklerini sürdürmek zorunda kalıyor, sırf bu damgayı yememek için.
Ben masumlaştırmıyırum ayrıca. Siz boşanmış kadınlara hakaret ediyorsunuz bu söylemlerinizle.

Ne alaka ya. Boşanmış binlerce onurlu kadın var. Her boşanan kadın evli erkekten para mı istiyor? Mesajımı düzgün anlamadıysanız çarpıtmayın. Tavrım da yooo hiç yanlış değil. Boşanıp kimseye tamah etmeden, çalışan, kendi çocuklarına bakan, kimseden bir şey beklemeyen, kendi kendine yeten çok güçlü kadınlarımız var.
Kusura bakmayın ama boşanmış bir kadın benim eşimden para isteyip sonra da geri ödemesem dese ve bu kadın keyfi istese, alışveriş için, alıştığı statüden düşmemek için ne bileyim zorda kalmayıp istediyse normal bakmam kadına. Ama zordaysa ne ala, kendim veririm, yardımcı olurum.
Sizin eşinizden böyle para istenip normal bakarsanız ne ala?
Hem ne hakla kendi ihtiyaçlarını evli, çoluğu cocugu olacak adama yıkmaya calısıyor, parasına göz dikiyor? Şimdi kadını savunacağız diye lafımı çarptırıp bunu normalleştirmeyin.

Eşim kadın genç yaşında boşandığı ve küçük çocuğu olduğu için vicdan yapıyor ama kendi ailesi dururken eşime ne ki ?
ben eşime demedim mesela bana bin lira verir misin diye.. eşim bana telefonda söylemişti telefonda konuşurken kuzeninden mesaj geldi o esnada söyledi işte böyle böyle diye, telefonda da biraz tepkimi belli ettim geldiğinde de eşim söyledim düşüncelerimi, sonuçta onun ihtiyacı yok çalışıyor ailesinin durumu iyi falan, kimseden isteyemiyormuş benden istedi dedi ama bir daha vermem çoluk çocuğumun rızkını dedi artık bilemiyorum verir mi vermez mi dediğin gibi ağladın mı olay bitiiyor, aç değil açıkta değil anne babasının yanında başını soktuğu evi var yediği önünde yemediği ardında.her şey ayağına geliyor yemeği bırak bir çay bile koymaz. yalnız yaşayan biri olsa hadi neyse ama o zaman da iş eşime düşmez.

Valla isteyen cimri desin ama para konusunda pek hoşgörüm yoktur benim. Yardıma ihtiyacı olana zaten ederiz ama gerisine hiçde borç veremem, ben ayıptır söylemesi eşşek gibi çalışırken, çoluğumun çocuğumun parasını kimseye vermem, eşimde veremez. Ciddi tartışma çıkarırım, vereceğinede pişman olur.

İhtiyacı yok ki yediği önünde yemediği ardında. ailesinin yanında kalıyor ee çalışıyor. onlardan isteyemiyor tabi diyecekler neden istiyorsun ..... ne ihtiyacın var ?

Bende dün eşimle konuştum ama tartışma çıkarmadım hiç gerçekten kendimi zor tuttum ama kendim için çıkarmadım olayı büyütmedim yoksa çok çok sinir oldum eşime. eşim de bir daha vermem çoluğumun çocuğumun rızkını dedi. göreceğiz bakalım. yardıma ihtiyacı olsa zaten eşimden önce ben derim yapabileceğimiz bir şey var mı diye.ama yok ki.

Senin bu kuzenden önce eşini sorgulaman lazım aslında. Eşinin saf olduğunu düşünmüyorum ben, kuzenine artık ne tür bir zaafı varsa ne derse "he" diyor. Zaafının türünü de sen bul artık.

Kuzeniyle kardeş gibi büyümüşler o yüzden kardeşim gibi deyip duruyor ama sömürüldüğünün farkında değil. eşim sadece o kuzenine karşı değil maalesef ki çoğu kişiye böyle .. neler neler. ne enayilikler. sorsan iyilik yapıyorum diyor. ben kötü niyetli bir insan değilim ama ne iyilik ne enayilik farkedebiliyorum, her işte herkes eşime gel gel deyip duruyor. ki kendi çocukları eşleri olduğu halde.

Bu seferlik geçmiş olsun ama bundan sonra para işlerine sen bak. Al karşına konuş. Bankamatik kartlarını sana versin. Para isteyen olursa sana yönlendirdin.
Bir daha vermeyeceğini söyledi o da farkında ihtiyacı olmadığının ama bilemiyorum şimdi de vermemeliydi. ağlamıştır kesin.

20 çift topuklu ayakkabı sipariş ediyor.
Bİrde bu insanlardaki ne cesaret arkadaş.

Ailesini de sindirmiş bıktırmış olabilir.,
Ve ailesinin vermeyeceğini bildiği için artık kuzen grubuna geçmiş.
Geçmiş olsun çocuğunuzun rızkını eşiniz bir zahmet iyi düşünerek versin.
Birde yardım yapmak istiyor ise 20 çift ayakkabı alan birine değilde yardıma muhtaç bir çok insana yapardım yani.
Bunu verirken sizin fikrinizi almadı mı ?

Kimsenin kuzenidir versin ne olacak diyeceğini zannetmiyorum. Olur bi sağlık durumu ameliyat parası vs ailesinde de olmaz o zaman tabiki yardım edilir. Ama şu durumda gerçekten ihtiyaç için bile istemiş olsa eşine varana kadar daha yakın bir sürü insan var. Ben bunun için beyninin bütün etlerini yerdim sanırım.

benim içime şüphe düşerdi sanırım. bu devirde kardeş kardeşe vermez bin lirayı öylesine.

kuzen duygu sömürüsüyle erkekleri parmağında oynatan kadın

burda ki bravoyu eşiniz hak ediyor ödiyeceksin benim çocuğum olacak diyememiş mi sanki 20 tl verdiği.

bi kere size sormadan para vermesin eşiniz sen yapsan ne diyecekti acaba oh iyi yapmışsın daha çok ver mi diyecekti hiç sanmıyorum.

sen kadınla konuşma eşin zaten artık gerek yok geri ödeme demiştir ama bi zahmet bundan sonra çocuğunun rızkını hiç ihtiyacı olmayan birine vermesin.

İnşallah eşiniz bir daha böyle bir şey yapmaz zaten ılımlı yaklaşmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…