İyi akşamlar kızlar. Paragöz bir insan değilim öncelikle bazıları vermişse vermiş kuzenidir verir sen karışma diyebilir o yüzden belirtmek istedim. Eşim ailesine de maddi anlamda yardım yapıyor zaten maaşı 3700 bebeğimiz de olacak yani masraflar çoğalıyor. Gerçi okuyunca hak vereceğinizi umuyorum. Eşim 10 bin lira maaş almıyor ama gelen geçen eşimden borç istiyor o ayrı bir konu. Benim kızdığım takıldığım nokta bu borç isteyen kuzeni, çalışıyor. Üstelik zenginler,yani babası eşimin eniştesi zengin maddi durumları çok çok iyi. Ankara da bir çok kendilerine ait mekanları var, düğün salonu ,cafeler,dükkan falan filan. Üstelik kadının iki abisi var, ablaları var, hepsi çalışıyor, gitsin onlardan istesin ama benim saf eşimden 1000 lira istemiş onca insan dururken , eşim de vermiş. Kendi bankadaki azıcık parasından vermiş. Ağlamış falan zor durumdayım demiş, he he ben çok biliyorum zor durumu , gidip kendine kıyafet alacak ,dip boyasını yaptıracak, gezecek tozacak ...Bizde kaldı birkaç gün, durmadan internetten kıyafet siparişi ayakkabı siparişi veriyor, 20 çift topuklu ayakkabı sipariş ettim dedi bana. Eşime de inanamıyorum , neden verdin ihtiyacı mı var dedim eşim üzülmüş haline, kadın bir de eşinden boşandı küçük çocuğu var eşim bundan da üzülüyor onun haline. Üstelik borç olarak da almamış parayı. Geri ödemesem olur mu demiş , kızlar çok sinirlendim. İHtiyacı olsa tamam diyeceğim önceden de bir kez istemişti benim bildiğim belki başka da istemiştir, sizce ben mi konuşayım bu kadınla ? Yoksa karışmayayım mı ama eşim çok yumuşak yüzlüdür ne yapsam? Yazamayabilirim kızlar eşim gelecek. Mümkün olduğunca okuyup cevap vermeye çalışacağım ama.