• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kuzen ilişkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben 7 yıllık evli iki çocuklu bir bayanım. Eşimin teyze kızından çok rahatsız oluyorum. Kimsenin giyimi beni ilgilendirmez fakat kadın kocasindan boşanıcağını dile getiriyor kocası asla karisini kiskanmiyor serbest birakmis 17 yasinda evlenmisler boyu kadar kizi var ama kizindan genc gorunuyor 33 yasinda zaten benimle yasit. Su gibi icki iciyor agzi bozuk. Bana geldi esimle sabaha kadar ictiler bende numarasi bile yok ben 8 aylik hamile halimle hizmet ettim o esimle kahkalar kufurlu konusmalar kasa kasa ickiler mini elbise giyip icki bitince esimi kaldirip o sari sacli mini elbisesiyle tekel bayii ye icki almaya birlikte gitmeler(ben evdeyim) markete gitmeler. Ki bizim burada herkes birbirini tanir. Esime de dedim yaninda onu gören karisini sarisinla aldatiyor demedi mi sence diye. Kocami kiymetlim benim diye sapur supur yanaklarindan öpmeler. Esimin dedigi biz kardes gibi ayni evde büyüdük o benim kizkardesin sen ne diyorsun diye hep beni suçluyor es dost hic mi olmasin kimseyle anlasamiyorsun etrafimda kimseyi birakmadin diye bana cıkısıyor. Benimle esimin cok muhabbeti olmaz ben ölümü gör bir daha görüşmiyceksin dedigim halde bu bayramda arayip yarim saat konusmuslar. Yüzyüze görüsme demisim güya telefonla görüşmek buna dahil degilmis. Benim evimde sabahlayip birde esim uyuyunca mesaj atmisti ben uyumadim balkona gelsene oturalim diye. Simdi diyorum neden ben gitmedim hayirdir kocami niye cagriyorsun demedim ama is isten gecti zamaninda olmaliydi. Sabah odamiza bir anda girmesi. Bunlar hic normal seyler degil. Esim beni sucluyor hemde bagira cagira cocuklarimin yaninda korkmalarima ragmen o kadina laf ettirmiyor beni neyle itham ediyorsun sen diyor. Bende kuzenin sonucta onlarla buyumus olabilirsin fakat ayni karindan cikmadiniz belki eskiden sevgili olmus olabilirsiniz dedigimde cildiriyor. Esimle bosanma asamasina geldim iki cocugum var elimde bir meslegim yok babam hayatta istemez iki cocukla beni.
Ben paronaya miyim?
3. Yemi hamilesiniz?
 
Konuşmasın telefonunu engellesin diyen bir kadın neden evinde sarmaş dolaş içerken hizmet eder anlamadım aayrıca akraba evlilik yüzdesi oranı ençok teyze çocukları ile
Bunlar yasanali bir sene oldu ve bir senedir esime mesaj atiyormus neden aramiyorsun ne yaptim diye ben bu bayramda aramasini görünce zaten mesaj attigini bana söylemedigini dedi zaten ben konusmuyorlar saniyordum
 
Kadının nasıl biri olduğunun sizi ilgilendiren tarafı yok, evliliğinize bir etkisi de yok. Sizi saydırmayan kocanız. Kocanız sizi saydırmadığı için kâle alan yok sizi. Bütün konu kadın şöyle kadın böyle şeklinde. Kuzen gider komşu gelir. Koca aynı koca. Kaçını daha uzaklaştıracaksınız? Bu çok zor olmaz mı?
 
Benim kuzenimde kardeşim gibidir mesela .
Gelinimiz hiç kiskanmaz.
Bizim gocmenlerde zaten akraba evliliği bilmem nesi olmaz sapıklıktir kardeşinle evlenmek gibi bir şey.
Burda bı kardeşiyle evlenmiyor insanlar tuhaf bir ülke.
O yüzden birşey diyemiyorum ben aradaki bağı burda herşey olur çünkü
 
Kadının nasıl biri olduğunun sizi ilgilendiren tarafı yok, evliliğinize bir etkisi de yok. Sizi saydırmayan kocanız. Kocanız sizi saydırmadığı için kâle alan yok sizi. Bütün konu kadın şöyle kadın böyle şeklinde. Kuzen gider komşu gelir. Koca aynı koca.
Basli basina hata kocamda zaten. Ama kocama mesaj atip duruyormus neden aramiyorsun ne oldu bi yanlisim mi oldu diye esim bunu bana söylemiyordu
 
Eger küfürlü bel alti muhabbetler ediyorsaniz erkek kuzenlerinizle. Sizin seviyeniz üzgünüm bu bana ters doğup büyüdüğüm ortama ters.
Ya sizin sorununuz eşinizin kuzeniyle ilişkisi değil, ayrıca benim kiminle nasıl sohbet ettiğim de sizi ilgilendirmez. Ki ben içimden bile küfür etmeyen biriyim ama konumuz bu değil.

Siz sağı solu yargılamak yerine eşinize odaklanın bence. Sizi ihmal ediyor ve burada asıl sorun eşinizle ilişkiniz. Seven önemseyen insanı hiçbir şey hiç kimse sevdiğinden uzaklastiramaz bu kadar basit.
 
Bunlar yasanali bir sene oldu ve bir senedir esime mesaj atiyormus neden aramiyorsun ne yaptim diye ben bu bayramda aramasini görünce zaten mesaj attigini bana söylemedigini dedi zaten ben konusmuyorlar saniyordum
1 sene önceki olayı anlatıp vır vır yapıyorsunuz bize yuhh ..Kadın gelmiyormuş işte ne istiyorsunuz sizin adamın aklı onda kalmış yavş.. sohbet derdinde
 
Bunlar yasanali bir sene oldu ve bir senedir esime mesaj atiyormus neden aramiyorsun ne yaptim diye ben bu bayramda aramasini görünce zaten mesaj attigini bana söylemedigini dedi zaten ben konusmuyorlar saniyordum
yerinde olsam sadece yanımda seviyeli bayram mesaji göndertirim nasilsin kardeşim kuzenim gibi araya mesafe girmesi karşılaşma anında duygusal bağa yol açabilir..... yaklaşık aynı tarzda bir iş arkadaşı var eşimin ki onunla başka şehirde çalışıyordu...eşimi arayıp nerde kaldın sensix olmuyor demişti eşim de bu nasıl üslup karım yanlış anlasaydı dedi kadın özür diledi.. sorun eşinde karım yanlış anlar ona ters biz kardeş gibiyiz ama sorun oluyor diyebilirdi
 
Son düzenleme:
Basli basina hata kocamda zaten. Ama kocama mesaj atip duruyormus neden aramiyorsun ne oldu bi yanlisim mi oldu diye esim bunu bana söylemiyordu
O da diyemiyor ki eşim istemiyor, evimde huzur kalmadı. Ee şey kem küm... Bey tutmazsa el de tutmazmış. Elalemin kadınlarının sorunu değil ki sizin eşinizle huzurunuz. İkinizin sorunu. Çözecek olan da sizsiniz. Beklenti içine girmişsiniz, aramasın mesaj atmasın gelmesin gitmesin. Evinizdeki kanepelere gelmiyor kadın heralde, eşiniz mesafe koymuyor ki geliyor.
 
Başından sonuna kadar haklısın, her şeyin bir yeri adabı vardır. Evi meyhaneye çevirmenin 8, aylık hamile bi kadına hizmet ettirmenin hele evde kücük bir çocuk varken içkilerin küfürlerin havada uçuşmasıda nedir?
Herkes kadına bir sey diyemezsin demiş, gayette denir hem gelecek evinde çocugunun yanında böyle tavırlar sergileyecek hemde laf edince suçlu oluncak. Sapla samanı karıştırmayın kızlar bir erkek kuzen bunları yapsa bu tarz olsa eşleriniz ne düsünür bi düşünün. İçmek eğlenmek istiyosa mekana gidebilir istediginide giyebilir istedigini yapabilir, evde yapamaz.Eşinize zaten diyecek laf yok tamamen suçlu laçka bir insan.
Bizde kuzen kardeştir göcmeniz igrenc bakılır ve kabul edilmez fakat ülkemizde dolusuyla var yani burda ütopik bir seyden bahsetmiyoruz. Burasi hollanda değil. Eşinize resti çekin ve kadına direk söyleyin rahatsızlık duydugunuz durumları. Kendilerine gelsinler. Gelmiyolarsa kapı orda diyin babanizin evine falan gidicek durum yok adamı yollayacaksınız. Bu kadar pasif kalmayın
 
Yazdiklariniza sadece midem bulandı benim. Tabi ki muhatabiniz kocanız, siz erkek kuzenlerinizle aynı şeyleri yapsanız ne olurdu acaba? Burada kuzen muhabbeti yapanlar birçok erkeğin bu tarz bir kuzen ilişkisine kıyameti koparacağini unutuyor herhalde. Kuzende normal gelmedi bana ama siz elalemin delisiyle değil kendi delinizle muhatap olacaksınız, en fazla evinizde misafir etmezsiniz, kocanız rahatsızlığınızı dikkate mesafe koyacak ama maşallah arayip konuşuyor yarım saat. Sallamıyor sizi, değer vermiyor malesef.
 
Yukarda da kardeş gibi olanlar yazmış, ben de kardeş gibiyim kuzenlerimle ama olmayan insan da çok, teyze kızına o gözle bakacak erkek çok toplumda. KOnuya bakarsak zaten bu işin zembereği çoktan çıkmış. Eşe hizmet ettirmek de ayrıca manyaklık, valla ben olsam ikisini de atardım evden kovardım. 2 çocuklu evde zaten sabaha kadar hahahihihi yvşakça içki muhabbeti olmaz, olamaz.

Aynen öyle.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X