Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Yemi hamilesiniz?Merhaba ben 7 yıllık evli iki çocuklu bir bayanım. Eşimin teyze kızından çok rahatsız oluyorum. Kimsenin giyimi beni ilgilendirmez fakat kadın kocasindan boşanıcağını dile getiriyor kocası asla karisini kiskanmiyor serbest birakmis 17 yasinda evlenmisler boyu kadar kizi var ama kizindan genc gorunuyor 33 yasinda zaten benimle yasit. Su gibi icki iciyor agzi bozuk. Bana geldi esimle sabaha kadar ictiler bende numarasi bile yok ben 8 aylik hamile halimle hizmet ettim o esimle kahkalar kufurlu konusmalar kasa kasa ickiler mini elbise giyip icki bitince esimi kaldirip o sari sacli mini elbisesiyle tekel bayii ye icki almaya birlikte gitmeler(ben evdeyim) markete gitmeler. Ki bizim burada herkes birbirini tanir. Esime de dedim yaninda onu gören karisini sarisinla aldatiyor demedi mi sence diye. Kocami kiymetlim benim diye sapur supur yanaklarindan öpmeler. Esimin dedigi biz kardes gibi ayni evde büyüdük o benim kizkardesin sen ne diyorsun diye hep beni suçluyor es dost hic mi olmasin kimseyle anlasamiyorsun etrafimda kimseyi birakmadin diye bana cıkısıyor. Benimle esimin cok muhabbeti olmaz ben ölümü gör bir daha görüşmiyceksin dedigim halde bu bayramda arayip yarim saat konusmuslar. Yüzyüze görüsme demisim güya telefonla görüşmek buna dahil degilmis. Benim evimde sabahlayip birde esim uyuyunca mesaj atmisti ben uyumadim balkona gelsene oturalim diye. Simdi diyorum neden ben gitmedim hayirdir kocami niye cagriyorsun demedim ama is isten gecti zamaninda olmaliydi. Sabah odamiza bir anda girmesi. Bunlar hic normal seyler degil. Esim beni sucluyor hemde bagira cagira cocuklarimin yaninda korkmalarima ragmen o kadina laf ettirmiyor beni neyle itham ediyorsun sen diyor. Bende kuzenin sonucta onlarla buyumus olabilirsin fakat ayni karindan cikmadiniz belki eskiden sevgili olmus olabilirsiniz dedigimde cildiriyor. Esimle bosanma asamasina geldim iki cocugum var elimde bir meslegim yok babam hayatta istemez iki cocukla beni.
Ben paronaya miyim?
Bunlar yasanali bir sene oldu ve bir senedir esime mesaj atiyormus neden aramiyorsun ne yaptim diye ben bu bayramda aramasini görünce zaten mesaj attigini bana söylemedigini dedi zaten ben konusmuyorlar saniyordumKonuşmasın telefonunu engellesin diyen bir kadın neden evinde sarmaş dolaş içerken hizmet eder anlamadım aayrıca akraba evlilik yüzdesi oranı ençok teyze çocukları ile
Hayir gecen sene bir bucuk sene olucak yani 8 aylik hamileydim bir bebegim var su an birde 5 yasinda kizim3. Yemi hamilesiniz?
Basli basina hata kocamda zaten. Ama kocama mesaj atip duruyormus neden aramiyorsun ne oldu bi yanlisim mi oldu diye esim bunu bana söylemiyorduKadının nasıl biri olduğunun sizi ilgilendiren tarafı yok, evliliğinize bir etkisi de yok. Sizi saydırmayan kocanız. Kocanız sizi saydırmadığı için kâle alan yok sizi. Bütün konu kadın şöyle kadın böyle şeklinde. Kuzen gider komşu gelir. Koca aynı koca.
Allah bağışlasın, bu denli samimiyet lackalik doğru değil zatenHayir gecen sene bir bucuk sene olucak yani 8 aylik hamileydim bir bebegim var su an birde 5 yasinda kizim
Ya sizin sorununuz eşinizin kuzeniyle ilişkisi değil, ayrıca benim kiminle nasıl sohbet ettiğim de sizi ilgilendirmez. Ki ben içimden bile küfür etmeyen biriyim ama konumuz bu değil.Eger küfürlü bel alti muhabbetler ediyorsaniz erkek kuzenlerinizle. Sizin seviyeniz üzgünüm bu bana ters doğup büyüdüğüm ortama ters.
Tesekkur ederim. Evet fazla lackalık buna firsat veren esim firsati degerlendiren de kadinAllah bağışlasın, bu denli samimiyet lackalik doğru değil zaten
1 sene önceki olayı anlatıp vır vır yapıyorsunuz bize yuhh ..Kadın gelmiyormuş işte ne istiyorsunuz sizin adamın aklı onda kalmış yavş.. sohbet derdindeBunlar yasanali bir sene oldu ve bir senedir esime mesaj atiyormus neden aramiyorsun ne yaptim diye ben bu bayramda aramasini görünce zaten mesaj attigini bana söylemedigini dedi zaten ben konusmuyorlar saniyordum
yerinde olsam sadece yanımda seviyeli bayram mesaji göndertirim nasilsin kardeşim kuzenim gibi araya mesafe girmesi karşılaşma anında duygusal bağa yol açabilir..... yaklaşık aynı tarzda bir iş arkadaşı var eşimin ki onunla başka şehirde çalışıyordu...eşimi arayıp nerde kaldın sensix olmuyor demişti eşim de bu nasıl üslup karım yanlış anlasaydı dedi kadın özür diledi.. sorun eşinde karım yanlış anlar ona ters biz kardeş gibiyiz ama sorun oluyor diyebilirdiBunlar yasanali bir sene oldu ve bir senedir esime mesaj atiyormus neden aramiyorsun ne yaptim diye ben bu bayramda aramasini görünce zaten mesaj attigini bana söylemedigini dedi zaten ben konusmuyorlar saniyordum
O da diyemiyor ki eşim istemiyor, evimde huzur kalmadı. Ee şey kem küm... Bey tutmazsa el de tutmazmış. Elalemin kadınlarının sorunu değil ki sizin eşinizle huzurunuz. İkinizin sorunu. Çözecek olan da sizsiniz. Beklenti içine girmişsiniz, aramasın mesaj atmasın gelmesin gitmesin. Evinizdeki kanepelere gelmiyor kadın heralde, eşiniz mesafe koymuyor ki geliyor.Basli basina hata kocamda zaten. Ama kocama mesaj atip duruyormus neden aramiyorsun ne oldu bi yanlisim mi oldu diye esim bunu bana söylemiyordu
Bosansin ne yapiyorsa yapsin ama beni salak yerine koymasi agrima gidiyor. Yuzugu cikardim bana diyor yuzugu cikarmissin mahkemeye de ver o halde
Onu diyorum işte, adam duramıyor, hala konuşuyor. Kapı içerden kilit tutmuyor, konu sahibi hala kadın aramasın kadın mesaj atmasın..Arkadaşlar olay 1 sene önce olmuş yazdı kadın gelmiyormuş yine de arayan 30 dk konuşan kocası
Yukarda da kardeş gibi olanlar yazmış, ben de kardeş gibiyim kuzenlerimle ama olmayan insan da çok, teyze kızına o gözle bakacak erkek çok toplumda. KOnuya bakarsak zaten bu işin zembereği çoktan çıkmış. Eşe hizmet ettirmek de ayrıca manyaklık, valla ben olsam ikisini de atardım evden kovardım. 2 çocuklu evde zaten sabaha kadar hahahihihi yvşakça içki muhabbeti olmaz, olamaz.