• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle bu konuda farkli düsünüyoruz sizce hangimizin bakış açısı dogru ?

Ben böyle konularda " eve farz olan camiye haramdır" atasözünü çok severim.canazeye katılması kabul edilebilir , olmalıdır. (Düğün her eve girmez ama cenaze her eve girer) ancak başkaları varken bu ekonomide ailemi riske atmazdim. İşten cikarilsa birdahaki iş bulma süreci ne kadar sürecek , diğer iş yeri demeyecek mi bu adam 2 dir devamsizliktan kovuluyor ben bu adamı neden alayım. Parasal yönden toparlarsin market çeki falan hani bir aydan bir şey olmaz ama işsiz kalma riski göze alınmamalı. Bekar olsaydı yüz kez izin istesin kovulsun vs ama evli ve cocukluysa sorumlulugunu almayı bilmeli.
Yok gitmedi ise gitti ögle molasinda gidip görecekmis dedesini zor oldu ama ikna ettim.Ben duygusal biri olsam da önce kendimi düsünürüm ama bencillik ama saglamcilik adina ne denirse ama esim öyle değil

Demek ki dedesine farklı bir bağı var ve bu durumlarda yanında olmak istiyor,iş yeride sağlık için bir günlük izin verir heralde ben eşinizi haklı buldum dedesinin yanında olmak istemesi kadar doğal bi şey yok üstelik anne babasından daha çok değer verdiği dedesinin
Aralarindaki bagi anliyorum dedesini ben de cok severim ama daha 2 gun önce cenaze icin izin aldi vermezler diye esime karsi ciktim fazla izin isini riske atmak oluyor

Esiniz artistlik pesinde. Siz haklisiniz. Bakacak biri varken ben yaparim diye ortaya atilmasi sov. Mantikli biri bu sekilde davranmaz.
Huyu bu cenaze mi var hemen gider mevlut mu var hemen gider kazan basina yemek dagitir birinin arabasi yolda mi kalmis hemen gider babasinin traktorunu alir cikarir yardim eder falan bu huyuna sinir oluyorum bu yüzden bir gun basin belaya girecek Kadir Seker olayina dönecek diyorum

Yanında kimse olmasa eşiniz haklı derim ama çocukları gidecek diyorsunuz, toruna ne gerek var akşam iş çıkışı ziyarete gidebilir.
Eşiniz gereksiz hassas davranıyor, işini kaybedebilir diyorsunuz bu dönemde iş bulmak zaten çok zorken yaptığı saçma. Hayatında 2 kez gördüğü arkadaşının kuzeninin cenazesi içinde izin almak saçma geldi.
Cenaze özellikle de genc cenazesi duyunca dayanamiyormus içi duygusal biri eşim

Çok zor allah kolaylık versin..insan böyle yapmaya devam ederse bu durumlarda herkes senden bekliyor ,senin üzerine vazife kalıyor..ozelde çalışıyormuş, kiranız varmış, aklını başına alması lazım..isten de tekrar atılırsa bunlar nasıl ödenecekmiş

Çok zor allah kolaylık versin..insan böyle yapmaya devam ederse bu durumlarda herkes senden bekliyor ,senin üzerine vazife kalıyor..ozelde çalışıyormuş, kiranız varmış, aklını başına alması lazım..isten de tekrar atılırsa bunlar nasıl ödenecekmiş
Gitmedi Allahtan ikna ettim dil döktüm tamam haklisin dedi bakalim

Eşinizin sanki onaylanma, görünür olma ihtiyacı var.

Nasıl bir çocukluk yaşadı bilemeyiz. Bazen çok güzel geçti deniyor ama kendi bile farkında değil, sadece 1 cümleyle ömür boyu sürecek değersizlik, yetersizlik duyguları yaşatılmış olunuyor.
Esim hep der bir yemek pisirirken bile annesi kardesinin istedigi gibi yaparmis hic esimin istedigi gibi yapmazmis bana bir defa domatesli makarna yapmadi hep kardesim salcali seviyor diye salcalı yaptı diye söyler hala daha kardesi daha önceliklidir onlar icin dedesi ise esimi hep kollarmis her dedigini yaparmis vs herhalde ondan bu onaylanma ihtiyacı

Arkadaşın kuzeni için kim izin alır ya🙄 işyerine ne söyleyip de izin almış hakkaten merak ettim. Eşinizin sorumluluk bilinci tam oturmamış maalesef daha başka konularda da sorun oluyordur bu olay. Böyle elemanımız olsa, kriz durumunda ilk onu çıkarırdık açıkçası.
Patronunun komsuyumus ölen kisi birlikte gitmisler öyle dedi yoksa tabii ki mantiksiz düsünsene is yerine arkadasin kuzeni öldü gidebilir miyim diyorsun nahli baybay yaparlar insana

Ben

Benim huyum bu demek ben basiretsizim farkindaliksizim demektir ve ben buyum cümlesi ikili ilişkilerde işleyen birşey değildir malesef . Ne demek başkasına bakacak diye işten kovulacak dereceye gelmek . Ailesi sizsiniz . Sizin anne ve babanızın damada karşı tutumu nedir ? Oğlum napiyorsun demiyorlar mi
Ailemin esimin bu kara murat tutumu cok hosuna gidiyor herkese yardima kosmasi falan helal olsun damadima modundalar.Is meselesine tabii ki bir oldu bir sey demezler ama ikinci olursa haliyle aklini basina al derler neyse ki ikna ettim de ise gitti hastaneye gitmedi

Hayatım bunlar değişmiyor .benim erkek arkadaşımda öyle . Geçenlerde işten çıkmış koştur koştur halasını alıp güne götürdü . Hayır yani otobüs var ,taksi var ,başka çocukları var .ama sülalenin sevilen çocuğu olacak ya paşamız .

Hayatım bunlar değişmiyor .benim erkek arkadaşımda öyle . Geçenlerde işten çıkmış koştur koştur halasını alıp güne götürdü . Hayır yani otobüs var ,taksi var ,başka çocukları var .ama sülalenin sevilen çocuğu olacak ya paşamız .
O huyunu yeni törpüledi o da vardi simdi birakti sinir oluyordum yapmayinca da görevin belleyip surat asiyorlardi eşime

Sizin kocaniz icin hala umut var bence. En azindan sizi oyle veya boyle dinliyor, bir sekilde akliselime ualsabiliyor ama uzun yoldan oluyor galiba. Neyse dedesine dua edelim sagligina kavussun konu tatliya baglanmis sizin adiniza sevindim. Ogle arasi gitmesi dogru bir fikir hem ici rahat olur hem de devamsizlik yapmaz. Diger cenaze ilginc gelmisti ama patronun akrabasi cikinca taslar oturdu.

Yok gitmedi ise gitti ögle molasinda gidip görecekmis dedesini zor oldu ama ikna ettim.Ben duygusal biri olsam da önce kendimi düsünürüm ama bencillik ama saglamcilik adina ne denirse ama esim öyle değil
Bencillik değil ölum olur gondermezsin market çeki yanacak dersin o bencillik olur. Ama yanında gidecek onca kişi varken benim de borcum ve çocuğum varken işsiz kalma riskini kimse almamalı. (Daha önce bu durumdan dolayı işsiz kaldığı için söyledim)

Back