- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.260
- 548
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim bu firsati veriyor zaten sorun basli basina esimde o kadin benden uzak olsun ne yaparsa yapsin umrumda degil. Bu firsati veren benim esim iste yazma sebebimde sizlere danisma sebebimde esim neden bu konuda beni atiyor onu tutuyor. O benim kardesim ayagina bir halt mi yiyor. Günah mi aliyorum. BilmiyorumKadının ne giydiği sizi ilgilendirmez, eşinizle ilgili 2 çift laf etmemiş ama kadını yerin dibine geçirmişsiniz. Tavırlarını doğru bulmuyorum ama ortada hata varken önce KADINin adının geçmesinden rahatsız oluyorum. Gidin önce kocanıza laf anlatın.
Onu bilemem ama kuzenine aşık olan çok insan biliyorum yine de öyle düşünmek istemem ama yaşanılan şeyler normal değil bana göre, eşini bu kadar geri planda bırakan erkekle isim olmazdı. Onu değil de sizi neden bu kadar önemsemediğini düşünün bence.Esim bu firsati veriyor zaten sorun basli basina esimde o kadin benden uzak olsun ne yaparsa yapsin umrumda degil. Bu firsati veren benim esim iste yazma sebebimde sizlere danisma sebebimde esim neden bu konuda beni atiyor onu tutuyor. O benim kardesim ayagina bir halt mi yiyor. Günah mi aliyorum. Bilmiyorum
Onu tutup seni atmiyorun sacmalama diyor etrafimda dost kalmasin mi kimseyle gorusmim mi su bayram gunu yaptigina bak 3 gun gecseydide oyle dile getirseydin bayrami zehir ettin gibi seyler diyorOnu bilemem ama kuzenine aşık olan çok insan biliyorum yine de öyle düşünmek istemem ama yaşanılan şeyler normal değil bana göre, eşini bu kadar geri planda bırakan erkekle isim olmazdı. Onu değil de sizi neden bu kadar önemsemediğini düşünün bence.
Saçmalıyorsunuz ya! Bende kiznelerimle aynı derecede yakınım ve bize sizin dedikleriniz söylense deliririz. İnsanlar aralarında cinsel bir şey geçmeden de samimi olabilir bunu anlamak neden bu kadsr zor neden bu kadar imkansız geliyor bazılarına bilmiyorum.Merhaba ben 7 yıllık evli iki çocuklu bir bayanım. Eşimin teyze kızından çok rahatsız oluyorum. Kimsenin giyimi beni ilgilendirmez fakat kadın kocasindan boşanıcağını dile getiriyor kocası asla karisini kiskanmiyor serbest birakmis 17 yasinda evlenmisler boyu kadar kizi var ama kizindan genc gorunuyor 33 yasinda zaten benimle yasit. Su gibi icki iciyor agzi bozuk. Bana geldi esimle sabaha kadar ictiler bende numarasi bile yok ben 8 aylik hamile halimle hizmet ettim o esimle kahkalar kufurlu konusmalar kasa kasa ickiler mini elbise giyip icki bitince esimi kaldirip o sari sacli mini elbisesiyle tekel bayii ye icki almaya birlikte gitmeler(ben evdeyim) markete gitmeler. Ki bizim burada herkes birbirini tanir. Esime de dedim yaninda onu gören karisini sarisinla aldatiyor demedi mi sence diye. Kocami kiymetlim benim diye sapur supur yanaklarindan öpmeler. Esimin dedigi biz kardes gibi ayni evde büyüdük o benim kizkardesin sen ne diyorsun diye hep beni suçluyor es dost hic mi olmasin kimseyle anlasamiyorsun etrafimda kimseyi birakmadin diye bana cıkısıyor. Benimle esimin cok muhabbeti olmaz ben ölümü gör bir daha görüşmiyceksin dedigim halde bu bayramda arayip yarim saat konusmuslar. Yüzyüze görüsme demisim güya telefonla görüşmek buna dahil degilmis. Benim evimde sabahlayip birde esim uyuyunca mesaj atmisti ben uyumadim balkona gelsene oturalim diye. Simdi diyorum neden ben gitmedim hayirdir kocami niye cagriyorsun demedim ama is isten gecti zamaninda olmaliydi. Sabah odamiza bir anda girmesi. Bunlar hic normal seyler degil. Esim beni sucluyor hemde bagira cagira cocuklarimin yaninda korkmalarima ragmen o kadina laf ettirmiyor beni neyle itham ediyorsun sen diyor. Bende kuzenin sonucta onlarla buyumus olabilirsin fakat ayni karindan cikmadiniz belki eskiden sevgili olmus olabilirsiniz dedigimde cildiriyor. Esimle bosanma asamasina geldim iki cocugum var elimde bir meslegim yok babam hayatta istemez iki cocukla beni.
Ben paronaya miyim?
Baştan sona kadar haklısınız çok üzücü bir durum olmuş ya nefret ediyorum böyle kadınlardan da adamlardan da birbirlerine bir şey hissetmiyor olabilirler ama bu tavırlar çok yanlış acaba sen erkek kuzenine sabaha kadar içsen mini etek giyip kocanın tavrı ne olurdu merak ediyorum gene bu kadar sabırlı davranabilir miydiMerhaba ben 7 yıllık evli iki çocuklu bir bayanım. Eşimin teyze kızından çok rahatsız oluyorum. Kimsenin giyimi beni ilgilendirmez fakat kadın kocasindan boşanıcağını dile getiriyor kocası asla karisini kiskanmiyor serbest birakmis 17 yasinda evlenmisler boyu kadar kizi var ama kizindan genc gorunuyor 33 yasinda zaten benimle yasit. Su gibi icki iciyor agzi bozuk. Bana geldi esimle sabaha kadar ictiler bende numarasi bile yok ben 8 aylik hamile halimle hizmet ettim o esimle kahkalar kufurlu konusmalar kasa kasa ickiler mini elbise giyip icki bitince esimi kaldirip o sari sacli mini elbisesiyle tekel bayii ye icki almaya birlikte gitmeler(ben evdeyim) markete gitmeler. Ki bizim burada herkes birbirini tanir. Esime de dedim yaninda onu gören karisini sarisinla aldatiyor demedi mi sence diye. Kocami kiymetlim benim diye sapur supur yanaklarindan öpmeler. Esimin dedigi biz kardes gibi ayni evde büyüdük o benim kizkardesin sen ne diyorsun diye hep beni suçluyor es dost hic mi olmasin kimseyle anlasamiyorsun etrafimda kimseyi birakmadin diye bana cıkısıyor. Benimle esimin cok muhabbeti olmaz ben ölümü gör bir daha görüşmiyceksin dedigim halde bu bayramda arayip yarim saat konusmuslar. Yüzyüze görüsme demisim güya telefonla görüşmek buna dahil degilmis. Benim evimde sabahlayip birde esim uyuyunca mesaj atmisti ben uyumadim balkona gelsene oturalim diye. Simdi diyorum neden ben gitmedim hayirdir kocami niye cagriyorsun demedim ama is isten gecti zamaninda olmaliydi. Sabah odamiza bir anda girmesi. Bunlar hic normal seyler degil. Esim beni sucluyor hemde bagira cagira cocuklarimin yaninda korkmalarima ragmen o kadina laf ettirmiyor beni neyle itham ediyorsun sen diyor. Bende kuzenin sonucta onlarla buyumus olabilirsin fakat ayni karindan cikmadiniz belki eskiden sevgili olmus olabilirsiniz dedigimde cildiriyor. Esimle bosanma asamasina geldim iki cocugum var elimde bir meslegim yok babam hayatta istemez iki cocukla beni.
Ben paronaya miyim?
Evet kahvesine çayina kadar önüne getirdim hemde. Eve gelen misafir diye ama simdi diyorum ne salakmisim neden o sabah uyumadim balkona gel mesajinda hayirdir kocami niye cagiriyorsun demedim. Ki esime kac defa dedim bak beni aramiyor numaram bile onda yok tek muhattabi sensin. Sen yüz veriyorsun gecmiste ne yasadiniz bilmiyorum ama pekte kardes iliskisi degil belli diye. Bence erken yasta meslek sahibine verdiler ki istemedigi evlilikmis oyle diyor kendisi. Bunlarda ayni evde yasarken sevgililerdi benimki 17-18 yasinda o zamanlar issiz mesleksizdi.Keşke hamile halinizle birde bunlara hizmet etmeseydiniz
Ben sadece hizmetimi ettim evime gelen misafir diye benimle iki cümle bile konuşmadı hep esimle muhabbet etti. Sizde kuzenlerinizle sohbet ederken esleri yok gibi mi davraniyorsunuzSaçmalıyorsunuz ya! Bende kiznelerimle aynı derecede yakınım ve bize sizin dedikleriniz söylense deliririz. İnsanlar aralarında cinsel bir şey geçmeden de samimi olabilir bunu anlamak neden bu kadsr zor neden bu kadar imkansız geliyor bazılarına bilmiyorum.
Ha söz konusu kuzen size biraz daha saygılı olabilirdi elbette ama sizin tavriniza karşılık vermeye başlamış resmen bu konuda haksız.
Aynisini dedim memleketime gidince erkek kuzenlerimle icicem sabahliycam razi misin dedim ne sacmaliyorsun sen bu ayni sey mi diye kiyamet koparttiBaştan sona kadar haklısınız çok üzücü bir durum olmuş ya nefret ediyorum böyle kadınlardan da adamlardan da birbirlerine bir şey hissetmiyor olabilirler ama bu tavırlar çok yanlış acaba sen erkek kuzenine sabaha kadar içsen mini etek giyip kocanın tavrı ne olurdu merak ediyorum gene bu kadar sabırlı davranabilir miydi
Vallaha burda bile bir sürü akraba evlilikleri okuyoruz. Yani paronyaksin demek isterdim amaProblem esiniz ama kadin degil. Bende bazi akrabalari evime almiyorum, cünkü hayat tarzlari benimkine uymuyor. Esiniz ama dünden razi.
Kazma herif . Erkek yapınca sıkıntı yok kadın yaparsa o.... Olur demi. Yazıklar olsun anlayışsız düşüncesiz insanlar kadında da adam da da suç büyük benimde evli nişanlı erkek kuzenlerim var birbirmizi toklasir sarılırız bayramda onda bile mesafeli davranırm eşlerinin canı sıkılırmi ki diye . Sonrasında tartışma yaşarlarmi.diye aklıma gelir .Aynisini dedim memleketime gidince erkek kuzenlerimle icicem sabahliycam razi misin dedim ne sacmaliyorsun sen bu ayni sey mi diye kiyamet kopartti
Aaa tabiki aynı şey deyin.Aynisini dedim memleketime gidince erkek kuzenlerimle icicem sabahliycam razi misin dedim ne sacmaliyorsun sen bu ayni sey mi diye kiyamet kopartti
Elbette öyle davranıyoruz eşleri de kardeşimiz aynı yakınlığı sevgiyi gösteriyoruz ama bu size gösterilmedi diye aralarında bir şey olduğunu ima etmenizi haklı çıkarmıyor değil mi?Ben sadece hizmetimi ettim evime gelen misafir diye benimle iki cümle bile konuşmadı hep esimle muhabbet etti. Sizde kuzenlerinizle sohbet ederken esleri yok gibi mi davraniyorsunuz
Tv de birseye yorum yapip salak ya aptal desem kizim buna hemen anneee cok ayip der cunku ben ona oyle ogretiyorum bazen kendim demis bulunuyorum ama dogrusu aslinda o ama onun kufurleri konusma tarzi tatli tatli geliyor gülüyorlar cünkü buna bel alti küfürler s.... A... Gibi gibi benim ailemde asla boyle bisey olmaz kuzenlerimle de hepiniz birbirimizi severiz sayariz ama seviyeliyizdir. Ben kendi abilerimle bile asla agzi bozuk konusmam abilerimde ayni sekildeYukarda da kardeş gibi olanlar yazmış, ben de kardeş gibiyim kuzenlerimle ama olmayan insan da çok, teyze kızına o gözle bakacak erkek çok toplumda. KOnuya bakarsak zaten bu işin zembereği çoktan çıkmış. Eşe hizmet ettirmek de ayrıca manyaklık, valla ben olsam ikisini de atardım evden kovardım. 2 çocuklu evde zaten sabaha kadar hahahihihi yvşakça içki muhabbeti olmaz, olamaz.
Bosansin ne yapiyorsa yapsin ama beni salak yerine koymasi agrima gidiyor. Yuzugu cikardim bana diyor yuzugu cikarmissin mahkemeye de ver o haldeAaa tabiki aynı şey deyin.
Mal herif.
Konuşmasın telefonunu engellesin diyen bir kadın neden evinde sarmaş dolaş içerken hizmet eder anlamadım aayrıca akraba evlilik yüzdesi oranı ençok teyze çocukları ileBu durum surekli olan birsey degil zaten tayinleri cikti turkiyenin bir ucunda su an ama memlekette karsilasiliyor ve esimi kac defa aradi goruselim diye bende onun uzerine gorusmeyeceksin ölümü gör dedim. Zaten isleri vardi o sirada izni bile esimin islere yetismedi bitti. Kadin onun uzerine her firsatta esime bir sorun mu var neden aramiyorsun yazmiyorsun diye yazmaya baslamis bunu yeni ogrendim. Cocuklari paylasiyor esim esime masallah yazip arkasindan hayirdir ne oldu bi sorun mu var yaziyormus. Güya esimde bu bayram arayip bu sorulari sormasin diye ben annemi bile aramaya firsat bulamiyorum demis. İnternet uzerinden gorusup gorusmediklerini bilmiyorum benim gordugum sadece 1 sene icinde bu yarim saatlik konusma oldu. Su an zaten gelip gitme yok. Ama ben engelliyceksin dedigimde kiyamet kopartti esim
Eger küfürlü bel alti muhabbetler ediyorsaniz erkek kuzenlerinizle. Sizin seviyeniz üzgünüm bu bana ters doğup büyüdüğüm ortama ters.Elbette öyle davranıyoruz eşleri de kardeşimiz aynı yakınlığı sevgiyi gösteriyoruz ama bu size gösterilmedi diye aralarında bir şey olduğunu ima etmenizi haklı çıkarmıyor değil mi?
Hizmet etmemeliydiniz, sizi dışlamaya hakları yok kesinlikle ama yanlış düşünmeniz sizi onlardan uzaklaştırmış.
Aralarında bir şey olmasına gerek yok eşiniz sizi ihmal ediyorsa sorun esinizdedir, kuzeninin saçından, giyiminden değil yani.