• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin küsmesi ve benim artık bıkmam...

Kizlaarrrr....
O diyalogtan 5 dk sonra ben ayaktaydim tvye bakiyordum o da su almak icin kalmisti icti filan benim arkam donuk sonraa birdennn arkamdan geldi sarildii koltuga dogru cekti beni sarildi sıkı sıkı kokladi filannn:KK60:
Ay ise yaradi mi benim taktik ne dersiniz:KK54:
Sonra sarildik bir sure tek kelime etmedik ben normalde kesinn bise sorardim veya soylerdim ozledin mi beni gibi mesela tek kelime etmedim buda bir gelisme benim icin:KK48:
Sonrasi mutlu son kizlar:KK15:

Kizlaarrrr....
O diyalogtan 5 dk sonra ben ayaktaydim tvye bakiyordum o da su almak icin kalmisti icti filan benim arkam donuk sonraa birdennn arkamdan geldi sarildii koltuga dogru cekti beni sarildi sıkı sıkı kokladi filannn:KK60:
Ay ise yaradi mi benim taktik ne dersiniz:KK54:
Sonra sarildik bir sure tek kelime etmedik ben normalde kesinn bise sorardim veya soylerdim ozledin mi beni gibi mesela tek kelime etmedim buda bir gelisme benim icin:KK48:
Sonrasi mutlu son kizlar:KK15:
Evet bak ise yaramış işte . Ne yapalım bunlar bu dilden anlıyor :)

Evet bak ise yaramış işte . Ne yapalım bunlar bu dilden anlıyor :)
Kesinlikle yaa...sunu anladim kimsenin uzerine dusmiceksin...tamam haksiz oldugumda yine arayi isitmaya calisan ben olurum ama bu her seferinde boyle olmicak artik.ben adim atacaksam bile aynen onun gibi biraz bekleyecegim herzaman yaptigim gibi sıkbogaz etmeyecegim kus olmayalim diye kendimi heder etmicem.buda bana ders oldu:KK55:

Sana su kadarini soylim 3 yillik evliyim yasadigim sehirde yalnizim iki gorumcem kaynanam yuzunden 3 yilin icindeki esimin kus kaldigi gunler en az 3 aydir hep küsüyo ben yanina gidiyorum annemden gecmis küs kalamiyorum bende ama dun yine küstü ailesi yuzunden bende küstüm ustume dysen neyse yapiyorum ama konusmuyorum yuzune bakmiyorum

Sana su kadarini soylim 3 yillik evliyim yasadigim sehirde yalnizim iki gorumcem kaynanam yuzunden 3 yilin icindeki esimin kus kaldigi gunler en az 3 aydir hep küsüyo ben yanina gidiyorum annemden gecmis küs kalamiyorum bende ama dun yine küstü ailesi yuzunden bende küstüm ustume dysen neyse yapiyorum ama konusmuyorum yuzune bakmiyorum
Canim valla gerekiyorsa küs kalacakmissin demek ki...yani insan surekli kendisi adim atinca sevilmedgini deger verilmedigini dusunmeye basliyor...yok bundan sonra ozur diledigimde de uzerine dusmicem vicik vicik olmaya gerek yok ozurumunde bir degeri olsun degil mi?

Aynen uzerine dusup ozur dileyince bide haksiz konumuna dusuyoruz canim hemen havalaniyolar en guzeli boyle hemde daha saygili bir iliski oluyo ben akillandim artik onumuz bayram zaten kesin anasi bisey yapar kuser bana benimki o yuzden kus kalmak benim icin daha iyi

Bence yemek yapma :) kahvaltı hazırlama bu küsme sürecini uzatıyor denedim. Ne de olsa adamın yediği önünde yemediği arkasında hiç önemsemiyor

Bence artık kocana yüz verme. O sana nasıl değersiz hissettiriyorsa sende ona öyle hissettir. normal zamanlarında ne yapıyorsan onu yap. Yemeğini yap evini temizle kuaforune git. Giderken de kocana ben kuaföre gidiyorum de. Kocanla normal konuş ama özel biriymiş gibi değil. Sıradan biriymiş gibi. Sen evde keyifli görün. Yani onunla konuşup knusmamanin senin için hiçbir şey ifade etmediğini ona hissettir. Ona kendisini değersiz hissettir. Eğer bunu yapabilirsen dikkatini çekersin.

Back