• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin küsmesi ve benim artık bıkmam...

Kendin için yaşa. Kocan yokmuş gibi davran. Üstüne düşmeyi bırak. Onsuz plan yap. Bir dışarı çık cafede cay iç.

Anlasın ki ben hatuna küssem de hayatına ne güzel devam ediyor. Karalar bağlamıyor. İşte bu kadar basit.
o da yaparsa naparım bilmiyorum...
ama evet sanırım onsuz dayanabildiğimi hayatıma devam ettiğimi görmesi gerek. bunu göstermenin zamanı geldi:63:

Kendin için yaşa. Kocan yokmuş gibi davran. Üstüne düşmeyi bırak. Onsuz plan yap. Bir dışarı çık cafede cay iç.

Anlasın ki ben hatuna küssem de hayatına ne güzel devam ediyor. Karalar bağlamıyor. İşte bu kadar basit.
pazartesi akşam gittim yatak odasına kapattım kendimi ağladım(o görmedi) sonra uyudum 1 kez bile gelip bakmadı.resmen kendime yapıyorum.beyefendi tv karşısından kalkmak bilmedi geceyarılarına kadar:110:

pazartesi akşam gittim yatak odasına kapattım kendimi ağladım(o görmedi) sonra uyudum 1 kez bile gelip bakmadı.resmen kendime yapıyorum.beyefendi tv karşısından kalkmak bilmedi geceyarılarına kadar:110:
Öyle umrunda olmaz çok şükür benimki eskiye göre düzeldi dediğim gibi akşam vakti çıkacam boğuluyorum dedim korktu artık sonra inadına facede fotoğraf paylaştım aldım kumandayı elime kahkaha ata ata program izledim .önce kendi davranislarimi değiştirdim odada tek başıma ağlamak onun umrunda değildi madem bende onun gıcık olduğu şeyleri yaptım bu defa o ayağını denk aldı :)

Öyle umrunda olmaz çok şükür benimki eskiye göre düzeldi dediğim gibi akşam vakti çıkacam boğuluyorum dedim korktu artık sonra inadına facede fotoğraf paylaştım aldım kumandayı elime kahkaha ata ata program izledim .önce kendi davranislarimi değiştirdim odada tek başıma ağlamak onun umrunda değildi madem bende onun gıcık olduğu şeyleri yaptım bu defa o ayağını denk aldı :)
biz tek kelime etmiyoruz ki birbirimize.aynı ortamda bulunmuyoruz bile.anahtarı alıp çıkarım direkt ben çıkıyorum filan demek istemiyorum bu cümleyi bile kurmak istemiyorum düşün.bunu söylemek bile bir adım gibi geliyor:63:

valla yok ya yapmam gereken yemeği yapıcam kendim yeyip çıkıcam dışarı fönümü çektircem sonra kitapçıya filan gidicem bebeğim ile ilgili kitaplar alıcam onları okurum eve gidince belki puzzle da alırım. beni görmezden gelen adamın yanında oturacağıma kendime farklı uğraşlar bulayım en iyisi:KK42:

biz tek kelime etmiyoruz ki birbirimize.aynı ortamda bulunmuyoruz bile.anahtarı alıp çıkarım direkt ben çıkıyorum filan demek istemiyorum bu cümleyi bile kurmak istemiyorum düşün.bunu söylemek bile bir adım gibi geliyor:63:
BEN de çıkacağım demedim ki kendi geldi nereye dedi gündüz olsa sormazdi akşam olduğu için sordu . Hep derdim ona tartis ama küsme diye duzeltene kadar canım çıktı . Kendini ezdirme ben çok ezdirdim aklım başıma gelene kadar bu arada eşinin burcu ne merak ettim benim eşimle aynı mi

Merhaba kızlar,
Evet eşimin küsmesinden artık bıktım usandım. En son 3 gün önce bir tartışmamız oldu. Konu çok uzun şimdi anlatıp sıkmak istemiyorum sizi ama benim değinmek istediğim nokta konu ne olursa olsun kimin haklı kimin haksız olduğu kimin daha çok kırıldığı kimin daha az kırıldığı farketmeksizin sürekli ilk adımı atan ben oldum bugüne kadar ve artık bu beni çok değersiz hissettirmeye başladı.
Bu arada 14 aylık evliyim 3 aylık hamileyim...
Eşim hiçbirzaman tartışmalarımızdan sonra ilk adımı atan olmuyor. Hı bende dayanamıyorum tabi küsmekten soğukluktan nefret ederim ne kadar kızsamda kırılsamda gidip sarılıyorum öpüyorum filan.Şimdiye kadar hep böyle yaptım.Bazen derim mesela bir daha böyle yaparsan sana öyle bir küserimkiii derim şakayla karışık.O da ''dayanabilirsen, sıkılıp 2 dk sonra yanıma gelirsin ama'' der. Halbuki ben sıkıldığımdan ya da dayanamadığımdan gidip sırnaşmıyorum. Araya soğukluk girmesin iletişimsizlik olmasın sonuçta karı-kocayız diye ne olursa olsun küsmeyelim istediğimden böyle yapıyorum. En son pazar günü tartışmamızdan sonra ben biraz ağladım filan sarıldım o da bana sarıldı etti sonra yatağa geçtik ben işte beni seviyor musun çok mu seviyorsun diye yumuşatmaya çalıştım durumu sarıldık uyuduk. Pazartesi günü beni hiç aramadı. Öğleden sonra saat 3 gibi ben aradım neden aramadığını sordum canım sıkık dedi. Bende tamam sen böyle davranmaya devam et, sen bilirsin, özellikle bu dönemde aynen böyle davranman gerekiyor dedim kapattım. Bu gün oldu tek kelime konuşmadık 3 gündür. Evde ayrı zamanlarda yemek yiyoruz, birimiz tv izliyorsak diğerimiz balkondayız filan. Aynı ortamda bulunmuyoruz...
Ben yine konu uzamasın soğukluk girmesin araya derdindeyim gerçekten üzülüyorum böyle olunca tek tartışan çift bizde değiliz sonuçta ama içimden birşey yapmak gelmiyor bu sefer...
Korkuyorum bu şekilde birbirimizden uzaklaşmaktan ama gidip yine ilk adımı ben atsam kendimi artık iyice değersiz kılacakmışım gibi geliyor. Böyle inatlaşmaktan nefret ediyorum bir evlilikte olmaması gereken şeyler..
Ne yapayım kızlar bana bir akıl verin :110:Böyle uzatsam bende o da uzatsa ne olacak bu şekilde daha mı kötü olur sizce:cry:

bu sefer pes etmeyin. ilk adım gelene kadar devam. hatta mümkünse akşama arkadaşlarınızla dıaşrı çıkın. haberde vermeyin. ararsa dışarıdayım canım sıkkındı dersiniz.

BEN de çıkacağım demedim ki kendi geldi nereye dedi gündüz olsa sormazdi akşam olduğu için sordu . Hep derdim ona tartis ama küsme diye duzeltene kadar canım çıktı . Kendini ezdirme ben çok ezdirdim aklım başıma gelene kadar bu arada eşinin burcu ne merak ettim benim eşimle aynı mi
hiiiç soracağını sanmıyorum bana birşey.burnu kafdağında...ikizler burcu malesef:63:seninkinin burcu ne?

hiiiç soracağını sanmıyorum bana birşey.burnu kafdağında...ikizler burcu malesef:63:seninkinin burcu ne?
Kuzenimin eşi de ikizler hep küsüyor o da artık kendimi ezdirmiyorum 15 gün bir ay da sürse o geliyor artık diyor. Benim eşim Başak Başak erkekleri de genelde zor maalesef

bu sefer pes etmeyin. ilk adım gelene kadar devam. hatta mümkünse akşama arkadaşlarınızla dıaşrı çıkın. haberde vermeyin. ararsa dışarıdayım canım sıkkındı dersiniz.
keçinin önde gideni umarım bu davranışlarım iyice ters tepki yaratmaz onda ama diğer türlüsünü de çok denedim ya...önce eve uğrayım bir kap yemek yapayım duşumu alıp hazırlanıp çıkayım.ya kafama göre takılırım ya da bir arkadaşımla buluşurum herhalde...

Kuzenimin eşi de ikizler hep küsüyor o da artık kendimi ezdirmiyorum 15 gün bir ay da sürse o geliyor artık diyor. Benim eşim Başak Başak erkekleri de genelde zor maalesef
evet başak erkekleri de zordur.of hepsi zor bunların yaa..valla bir tek su grubu duygusal oluyor birazcık...en nefret ettiğim huy kocamda çıktı ya ve gün geçtikçe arttı arttı artıııı...gerçekten benim bunun burnunu sürtmem gerekiyor:kızgın:

keçinin önde gideni umarım bu davranışlarım iyice ters tepki yaratmaz onda ama diğer türlüsünü de çok denedim ya...önce eve uğrayım bir kap yemek yapayım duşumu alıp hazırlanıp çıkayım.ya kafama göre takılırım ya da bir arkadaşımla buluşurum herhalde...
yoo hiçbirini yapmayın. direk arkadaşlarınızla çıkın. haber de vermeyin.. merak etsin. zaten etmezse sıkıntı daha büyük..

evet başak erkekleri de zordur.of hepsi zor bunların yaa..valla bir tek su grubu duygusal oluyor birazcık...en nefret ettiğim huy kocamda çıktı ya ve gün geçtikçe arttı arttı artıııı...gerçekten benim bunun burnunu sürtmem gerekiyor:kızgın:
Aynen sevmediğin ot dibinde biter bende de öyle oldu :)

Kuzum aynı kakanın laciverti bende de var. Şimdi düzeldi çünkü bir kaç krizle çözdüm . Kriz geçirdim şimdi küsmeye gözü yemiyor.

ay öyle mi yapsam kızlar eve hiç uğramasam mı direkt geç mi gideyim eve?ay korkuyorum valla kızlar durun fazla gaza getirmeyin beni ne olur zaten naptığımı bilmiyorum valla:olamaz:

Back