• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin küsmesi ve benim artık bıkmam...

12 ye kadar dışarda mı geziiimo_Oama haklıyken haksız duruma düşmüş olurum gibi geliyor:KK43:
Sen eşini dahA iyi biliyorsun çok sinirlenecekse yapma ama arkadaşın dediğini bende denedim akşam dokuz olunca aradı beni neredesin diye tabi hiç watsapa falan girmedim çevrim içi olmadığımı görsün meraklansin diye buna rağmen aramazsa tuhaflık onda demektir çünkü insan kuste olsa sevdiğini merak eder

Sen eşini dahA iyi biliyorsun çok sinirlenecekse yapma ama arkadaşın dediğini bende denedim akşam dokuz olunca aradı beni neredesin diye tabi hiç watsapa falan girmedim çevrim içi olmadığımı görsün meraklansin diye buna rağmen aramazsa tuhaflık onda demektir çünkü insan kuste olsa sevdiğini merak eder
aradı sen ne dedin nasıl konuştun yani aranızda nasıl bir konuşma geçti peki?
şimdi hatırladımda bir keresinde yine bana küstü o gün kendisi eve 23.30da gelmişti...tahmin etmiştim şehirdışından gelen bir arkadaşı vardı onunla olduğunu ama sonuçta bana haber vermemişti...

aradı sen ne dedin nasıl konuştun yani aranızda nasıl bir konuşma geçti peki?
şimdi hatırladımda bir keresinde yine bana küstü o gün kendisi eve 23.30da gelmişti...tahmin etmiştim şehirdışından gelen bir arkadaşı vardı onunla olduğunu ama sonuçta bana haber vermemişti...
Neredesin dedi dolaşıyorum dedim neden evde değilsin dedi evdeyken umrunda mi sanki ne konuşuyorsun ne yüzüme bakıyorsun dedim kızdı baya hemen gel dedi .eve donunce Bundan sonra böyle madem umrunda değilim istediğimi yaparım dedim benim eşim biraz kıskanç tutucu bu tur şeyler onu korkutuyor öyle olunca baya bi duzelmisti hatta . Sende eşinin zayıf noktalarını biliyorsun ona göre dikkatli davran

5te isten ciktim disardayim dolasiyorum.normalde o da 6-7 arasi geliyor eve.arkadasin isi varmis gorusemicez bgn.yemek yedim bir yerde dolastim biraz simdi tatli yicem istahim mi artti anlamadim valla.burdan kuafore gecicem.aricak mi merak eriyorum belki o da gitmemistir eve:110:

Kizlar ben eve geciyorum ya:cry:arasa arardi simdiye kadar...aramiyor iste onemsemiyor beni ben onun inadiyla bas edemem...3 saattir sicakta geziyorum zaten yorgunum...:KK42:

Eve geldim.yoldayken whats apu tekrar yukledim silmistim ya hani baktim saat 17.30 da gectin mi eve diye msj atmis.sonra eve girdim iste o oturma odasinsa pturuyor onu hic gormeden yatak odasina gectim.ne yapim ben simdi.gidip ne dicektin desem tersler diye korkuyorum gene ben gitmis gibi olurum sonra napsam.kizlar nerdesiniizzzz

Eve geldim.yoldayken whats apu tekrar yukledim silmistim ya hani baktim saat 17.30 da gectin mi eve diye msj atmis.sonra eve girdim iste o oturma odasinsa pturuyor onu hic gormeden yatak odasina gectim.ne yapim ben simdi.gidip ne dicektin desem tersler diye korkuyorum gene ben gitmis gibi olurum sonra napsam.kizlar nerdesiniizzzz
Ne oldu var mı bir gelişme ?

Kendini odaya kapatma git kumandayı al TV izle yaninda

Dus aldim guzelce oturma odasina gittim yanina oturdum ama uzak duruyorum hala bakmiyorum ona o da bana bakmiyor tv izliyoruz sessiz sedasiz...yuzu asik gibi sanki tam bakamadimda kizgin galiba.sorusu cevapsiz kalmis oldu.bilmiyorum napsam..
Kizgindir ama öyle kalsın boşver . Ama dayanamiyorsan da sor mesaj atmışsın geç gördüm falan de

Dayanamiyor degilim aslinda sadece o sormus simdi ben gec gordum falan dersem terleyecekmis gibi geliyor..tek istedgim sarilmasi..
Aslında bayanların istediği şey sadece sevgi onu bile gosteremiyorlar. Tersleyecek gibi duruyorsa hiç açma konuyu boşver . Bazen tartışmanın sonunda barışma da olabiliyor ama

Aslında bayanların istediği şey sadece sevgi onu bile gosteremiyorlar. Tersleyecek gibi duruyorsa hiç açma konuyu boşver . Bazen tartışmanın sonunda barışma da olabiliyor ama
Sen bana msj atmissin whats apim yoktu yeni gordum dedim
Nasil yoktu dedi
Silmistim birsey mi dicektin dedim
Yemegi soracaktim dedi
Burda bitti konu

Back