• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin küsmesi ve benim artık bıkmam...

kucukelma30

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
695
287
18
37
Merhaba kızlar,
Evet eşimin küsmesinden artık bıktım usandım. En son 3 gün önce bir tartışmamız oldu. Konu çok uzun şimdi anlatıp sıkmak istemiyorum sizi ama benim değinmek istediğim nokta konu ne olursa olsun kimin haklı kimin haksız olduğu kimin daha çok kırıldığı kimin daha az kırıldığı farketmeksizin sürekli ilk adımı atan ben oldum bugüne kadar ve artık bu beni çok değersiz hissettirmeye başladı.
Bu arada 14 aylık evliyim 3 aylık hamileyim...
Eşim hiçbirzaman tartışmalarımızdan sonra ilk adımı atan olmuyor. Hı bende dayanamıyorum tabi küsmekten soğukluktan nefret ederim ne kadar kızsamda kırılsamda gidip sarılıyorum öpüyorum filan.Şimdiye kadar hep böyle yaptım.Bazen derim mesela bir daha böyle yaparsan sana öyle bir küserimkiii derim şakayla karışık.O da ''dayanabilirsen, sıkılıp 2 dk sonra yanıma gelirsin ama'' der. Halbuki ben sıkıldığımdan ya da dayanamadığımdan gidip sırnaşmıyorum. Araya soğukluk girmesin iletişimsizlik olmasın sonuçta karı-kocayız diye ne olursa olsun küsmeyelim istediğimden böyle yapıyorum. En son pazar günü tartışmamızdan sonra ben biraz ağladım filan sarıldım o da bana sarıldı etti sonra yatağa geçtik ben işte beni seviyor musun çok mu seviyorsun diye yumuşatmaya çalıştım durumu sarıldık uyuduk. Pazartesi günü beni hiç aramadı. Öğleden sonra saat 3 gibi ben aradım neden aramadığını sordum canım sıkık dedi. Bende tamam sen böyle davranmaya devam et, sen bilirsin, özellikle bu dönemde aynen böyle davranman gerekiyor dedim kapattım. Bu gün oldu tek kelime konuşmadık 3 gündür. Evde ayrı zamanlarda yemek yiyoruz, birimiz tv izliyorsak diğerimiz balkondayız filan. Aynı ortamda bulunmuyoruz...
Ben yine konu uzamasın soğukluk girmesin araya derdindeyim gerçekten üzülüyorum böyle olunca tek tartışan çift bizde değiliz sonuçta ama içimden birşey yapmak gelmiyor bu sefer...
Korkuyorum bu şekilde birbirimizden uzaklaşmaktan ama gidip yine ilk adımı ben atsam kendimi artık iyice değersiz kılacakmışım gibi geliyor. Böyle inatlaşmaktan nefret ediyorum bir evlilikte olmaması gereken şeyler..
Ne yapayım kızlar bana bir akıl verin :110:Böyle uzatsam bende o da uzatsa ne olacak bu şekilde daha mı kötü olur sizce:cry:

Günaydın.
Pazar gecesi sarılıp uyumuşsunuz,barışmışsınız yani.
Pazartesi ne oldu da yine gerildiniz orayı kaçırdım.
Yani onun canı başka bir işe sıkılmış olamaz mı?

pazar gecesi de işte ben üsteledim gibi oldu geçiştirdik olayı zaten çok geç olmuştu saat uyuduk ama pazartesi devam etti.illa ki ben arıcam ben arayı yumuşatıcam ben ilk adımı atıcam filan işte.olayın etkisinde kalmış yani bende kaldım benimde canım sıkıktı morelim düzelmemişti ama koparim bütün iletişimimi demiyorum hiçbirzaman nedense... sıkıldım artık ya gerçekten yoruldum:KK61:

benim eşimde öyleydi haklı haksız demez küserdi benden bekelrdi. bende hep adım atardım barışırdım. sonra bebeğimiz falan oldu ben bebeğimle uğraşırken hem iş hem bebek valla küsersen küs bende sna küserim diyorum o barışana kadar bende konuşmuyorum artık küsemiyor. lüsse bile 2 gün sonra konuşmaya başlıyor. bende küslüğü hiç sevmem patlarım resmen ama bebeğime bakıyorumkitap okuyorum facede instagramda takılıyorum kahvemi içiyorum hiç takmıyomuş gbi davranıyorum aslında içimden çok üzülüyorum ama belli etmiyorum. o nedenle küsemiyor artık sende öyle yap sen git adım at diye küsüyor dayanabildiğini göstermedğin sürece böyle devam eder... birde benim eşimin gerçekten siniri hemen geçmez 1 2 gün gecmesi lazım normale dönebilmesi için karakteri böyle o yüzden 2 gün hiç konuşmuyorum konuşsak kavga tekrarlanabilir o yuzden konuşmuyoruz sonra kendiliğindne barışıyor.

o zaman bende aynı şekilde konuşmamaya devam ediyorum ne kadar üzülsemde...zaten diyorum ya bu sefer yine ben gidersem yanına kendimi o zamanda iyi hissetmicem:110:
korkum ne zamana kadar süreceği bu durumun gururundan hiçbirşey yapmayacakmış gibi geliyor.insan bu durumda sevilmediğini bile düşünüyor:KK42:
napim ya inceldiği yerden kopsun...küsmek isteyen ben değilim herkes tartışıyor kavga ediyor...bunu tercih eden kendisi:KK61:
akşam eve gidip yemek yapıcam.dün yapmamıştım.yapıcam oraya koyucam ben daha erken gidiyorum o gelene kadar yerim ya da o zamana pişmemiş olursa kendime koyar yerim sadece.napim ya napim bıktım artık kendimi değersiz hissetmekten:cry:

galiba eşimde beni kaybetme korkusu yok artık...tabi biraz normal değil mi evlendik hamileyim filan... ama yine de bu korku olsun istiyorum içinde birazcık... ondan gerçekten uzaklaşmak istiyorum aslında, durabiliyormuymusum duramıyor muymusum bir görsün... anladığı dil nedir merak ediyorum yao_O

kızlar bir akıl verin ya ne yapmalıyım nasıl düzelir bu durum bıktım artık herseyden vallahi yaşama sevincim kalmadı. instagram facebook hesaplarmı kapattım whats apı sildim...soyutlamak istiyorum kendimi...sanırım gerçekten çok yoruldum bu küsmelerden ben, sürekli ayağına gitmekten:KK42:

kızlar bir akıl verin ya ne yapmalıyım nasıl düzelir bu durum bıktım artık herseyden vallahi yaşama sevincim kalmadı. instagram facebook hesaplarmı kapattım whats apı sildim...soyutlamak istiyorum kendimi...sanırım gerçekten çok yoruldum bu küsmelerden ben, sürekli ayağına gitmekten:KK42:
Canım çok zor cidden yaşayan bilir benim de eşim böyle aynen 3 yılımız olacak az biraz düzeldi eskiye göre . Hep ben konuştum haklı da olsam iyice alıştı. Artık gururum çok incinmisti hep ağlıyordum gizli gizli.artık bi gün yine kusmustu bu böyle gitmez haberin olsun hangimiz kadın belli değil artık çok yıprandım sen hiç mi haksız değilsin bi kerede sen gel sarıl dedim.bisey demedi sonra hazırlanıp çıkıyordum akşam vaktiydi nereye dedi korktu hava alacağım boğuluyorum dedim sarıldı özür diledi neredeyse ağlayacaktı . Korktu galiba :) o zamandan beri daha iyi ve kaybetme korkusu var

o zaman bende aynı şekilde konuşmamaya devam ediyorum ne kadar üzülsemde...zaten diyorum ya bu sefer yine ben gidersem yanına kendimi o zamanda iyi hissetmicem:110:
korkum ne zamana kadar süreceği bu durumun gururundan hiçbirşey yapmayacakmış gibi geliyor.insan bu durumda sevilmediğini bile düşünüyor:KK42:
napim ya inceldiği yerden kopsun...küsmek isteyen ben değilim herkes tartışıyor kavga ediyor...bunu tercih eden kendisi:KK61:
akşam eve gidip yemek yapıcam.dün yapmamıştım.yapıcam oraya koyucam ben daha erken gidiyorum o gelene kadar yerim ya da o zamana pişmemiş olursa kendime koyar yerim sadece.napim ya napim bıktım artık kendimi değersiz hissetmekten:cry:
Ayrıca yemek yapma yemek yapınca hiiic umrunda olmuyor yemeğini yiyor TV izliyor kafası rahat bir kaç gün yemek olmayınca benimki gelip konuşuyordu alttan alıyordu aynı olur mu bilmem ama ben yemek yaptığım sürece umrunda olmadı. Bir de sen hamilesin çocuktan sonra duzelebilir

Ayrıca yemek yapma yemek yapınca hiiic umrunda olmuyor yemeğini yiyor TV izliyor kafası rahat bir kaç gün yemek olmayınca benimki gelip konuşuyordu alttan alıyordu aynı olur mu bilmem ama ben yemek yaptığım sürece umrunda olmadı. Bir de sen hamilesin çocuktan sonra duzelebilir
bilmiyorumki yemek yapmasamda iyice koz vermiş gibi mi olurum acaba:olamaz:belki biraz vicdan yapar diyorum...hala medet umuyorum beklentilerim var malesef ama adamın umrunda değil.yemek yaparsam yedikten sonra o gelince arabanın anahtarını alıp kuaföre filan gitmeyi düşünüyorum. ya zaten saçımı falan boyatamıyorum fön filan çektircem kendimi iyi hissetmeye o kadar çok ihtiyacım varki. belki o zaman farkeder beni:KK42:

yemek için de gelip konuşmasın yani benimle.yemek yapmıyorum diye gelecekse hiç gelmesin. benim istediğim ona sevgi,şevkat göstermiyorum diye buna ihtiyaç duyduğu için gelmesi yanıma:cry:

Benimkide cok küser balayında ağladıgımı ilk evlilik yıl dönümünde kavga ettiğimi bilirim gittin ailesine dedim ben böyle yürütemem bıktım die babası fena bastırdı...ve daha sonra öyle bi nusubet verdi ki ona benden başka kimsenin onu cekmeyecegini gördü şimdi kendini frenledi ama illa kötü bi olay mı yaşaması gerekirdi anlaması için ama inan 2 sene burnumdan getirdi saçıma beyaz düştü bin pişma oldum evlendiğime biraz daha bu eziyeti devam etseydi durmazdım kararımı vermiştim...

bilmiyorumki yemek yapmasamda iyice koz vermiş gibi mi olurum acaba:olamaz:belki biraz vicdan yapar diyorum...hala medet umuyorum beklentilerim var malesef ama adamın umrunda değil.yemek yaparsam yedikten sonra o gelince arabanın anahtarını alıp kuaföre filan gitmeyi düşünüyorum. ya zaten saçımı falan boyatamıyorum fön filan çektircem kendimi iyi hissetmeye o kadar çok ihtiyacım varki. belki o zaman farkeder beni:KK42:
Ben yemeğimi hep yaparım çünkü o bunu sonra bahane edio koz kullanıyor saate bakma al anahtarı cık uzun süre gelme yemek ye dısarda gez arasa da açma gecen aynısını yaptım bos bos arabada oturdum zaman geçirmek için hatta :halay:

Adamın totosunu iyi kaldırmışsın.

Sen araya soğukluk girmesin diye gururundan taviz verdikçe adam üsteliyor. Kocan niye düşünmüyor arada ki soğukluğu.

Bırak ne hali varsa görsün.

ne yapmak gerekiyor ya...bu durumu yaşayıp düzelten yok mu?
değerimi anlasın istiyorum.bekliyor nasıl olsa gelecek yanıma dayanamıcak diye direniyorum şu an bakalım nereye kadar gidecek...yemeğimi yapıp ocağa koyayım eve gidince sonuçta benimde yemem gerek sadece ona yaptığım anlamına gelmez üstelik hamileyim...
sonra gidip fön çektircem saçıma(üşenmezsem)
ufakta olsa bir değişiklik yapmak kendimi iyi hissetmek istiyorum:KK61:

Adamın totosunu iyi kaldırmışsın.

Sen araya soğukluk girmesin diye gururundan taviz verdikçe adam üsteliyor. Kocan niye düşünmüyor arada ki soğukluğu.

Bırak ne hali varsa görsün.
doğru söylüyorsun galiba...zaten öyle olmasa kendimi böyle haksızlığa uğramış hissetmezdim:cry:vicdanım el vermezdi gider yine sırnaşırdım belki...ama yok...sadece kırılmış hissediyorum...bende uzağım ona...
içimden bir ses hiçbirşey yapmayacağını söylüyor keşke yanılsam:KK42:

ne yapmak gerekiyor ya...bu durumu yaşayıp düzelten yok mu?
değerimi anlasın istiyorum.bekliyor nasıl olsa gelecek yanıma dayanamıcak diye direniyorum şu an bakalım nereye kadar gidecek...yemeğimi yapıp ocağa koyayım eve gidince sonuçta benimde yemem gerek sadece ona yaptığım anlamına gelmez üstelik hamileyim...
sonra gidip fön çektircem saçıma(üşenmezsem)
ufakta olsa bir değişiklik yapmak kendimi iyi hissetmek istiyorum:KK61:
Kendin için yaşa. Kocan yokmuş gibi davran. Üstüne düşmeyi bırak. Onsuz plan yap. Bir dışarı çık cafede cay iç.

Anlasın ki ben hatuna küssem de hayatına ne güzel devam ediyor. Karalar bağlamıyor. İşte bu kadar basit.

doğru söylüyorsun galiba...zaten öyle olmasa kendimi böyle haksızlığa uğramış hissetmezdim:cry:vicdanım el vermezdi gider yine sırnaşırdım belki...ama yok...sadece kırılmış hissediyorum...bende uzağım ona...
içimden bir ses hiçbirşey yapmayacağını söylüyor keşke yanılsam:KK42:
Yapmazsa yapmasın. Sende yapma.

Back