Sen pro olmalisin bu nasıl şahane bir cevap olurdu ya keşke deseydiBen de heykel dikmek isterdim ama bu yaşıma geldim hala adam göremedim demediniz mi
Çok güzel sakin kalıp cevap vermişsiniz . Tebrik ettim sizi . Kavga çıkarsanız , sizi sinir ettiklerine sevineceklerdi belki , kıskandırdık diceklerdi . Net olmak gerekiyor demekRachel96 yeni evli iken kayınvalidem ve görümceler eltiler vs otururken eşimin zamanında görüştüğü birinin adını geçirdiler eşimde sırıttı ben sakin bir şekilde aklın onda kaldı ise kapı orada al ceketini çık ona git dedim
Korkma boşanırken olay çıkarmam dedim ortam buz kesti ve konu açılmadi bir daha
Beni böyle sinir edeceklerini kavga çıkaracağımı falan düşündüler galiba evliliği de boşanmayı bilen hayatın da insanlarında her türlü yüzünü görmüş biriyim
Net olun üzüldüğünüzü vs belli etmeyin
Aklınca sizi kışkırtmaya vs çalışıyor olabilir
Eskiden olsa olay çıkarırdim ama artık umursamıyorum yada umursamıyor gibi yapıyorumÇok güzel sakin kalıp cevap vermişsiniz . Tebrik ettim sizi . Kavga çıkarsanız , sizi sinir ettiklerine sevineceklerdi belki , kıskandırdık diceklerdi . Net olmak gerekiyor demek
Adamın dili hala yerinde mi ?Eşim her kavgamızda bana onur kırıcı sözler kullanıyor.
Son kavgamızda da, "Ben bir kadın tanıdım, onun heykelini dikerim. " Cümlesini kullandı. Benden önceki 6 yıllık ilişkisinden bahsediyor. 2.5 aylık bir kız çocuğumuz var.
Ben mi çok hassasım yoksa gerçekten ağır bir söz mü?
Bu kafaya ulaşmam kolay olmadıÇok güzel sakin kalıp cevap vermişsiniz . Tebrik ettim sizi . Kavga çıkarsanız , sizi sinir ettiklerine sevineceklerdi belki , kıskandırdık diceklerdi . Net olmak gerekiyor demek
İnşallahHeykel bilmem neresine girer inşallah!
Tam olarak cevap bu olmalıÇok haklısın kadın dediğin onun gibi olacak adam olmayanı koca yapmayan kadın heykeli olarak dik deseydiniz.
Eşim bana böyle söylese olacakları düşünemiyorum söyledigine bin pişman etmeden bırakmazdım saygısız herif.Eşim her kavgamızda bana onur kırıcı sözler kullanıyor.
Son kavgamızda da, "Ben bir kadın tanıdım, onun heykelini dikerim. " Cümlesini kullandı. Benden önceki 6 yıllık ilişkisinden bahsediyor. 2.5 aylık bir kız çocuğumuz var.
O lafı ona yedirin heykelinizi diktirinEşim her kavgamızda bana onur kırıcı sözler kullanıyor.
KesinlikleAdam olsaydi zaten heykelini diktiği kadınla evlenirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?