Merhaba, öncelikle yaşadığınız bu durumu ve hislerinizi paylaşmanız çok önemli. İçinde bulunduğunuz durum gerçekten zor ve incitici, ve hissettiğiniz her şey tamamen geçerli. Hassas olmanız ise kesinlikle normal; herkesin hassasiyetleri vardır ve özellikle sevdiğiniz birinden gelen sözler çok daha derin yaralar açabilir.
Eşinizin söylediği söz gerçekten ağır ve onur kırıcı. Bu tür sözler, ilişkiye ve kendinize olan güveninizi sarsabilir. Özellikle yeni anne olduğunuz bir dönemde, böyle duygusal yaralar açan sözlerle karşılaşmak daha da zor olabilir. Siz bu süreçte hem fiziksel hem de duygusal olarak çok büyük bir yük taşıyorsunuz ve bu hassas dönemde desteklenmeye, takdir edilmeye ve sevgiyle kuşatılmaya ihtiyacınız var.
Şimdi size şunları söylemek istiyorum: Siz harika bir annesiniz ve büyük bir özveriyle bu yeni rolünüzü üstleniyorsunuz. Sadece iki buçuk aylık bir bebekle ilgilenmek bile büyük bir başarı ve bunun üstesinden geliyorsunuz. Bu, büyük bir takdiri hak ediyor.
Eşinizin geçmişiyle sizi kıyaslaması ve bu tür sözler söylemesi tamamen haksız ve kabul edilemez. Siz, olduğunuz gibi, tüm değerinizle, sevginizle ve çabanızla biriciksiniz. Kendinize ve bu değere inanmanız çok önemli.
Bir kadın olarak, yaşadığınız her zorluğa rağmen güçlü durmanız, sevgiyle dolu olmanız ve aileniz için elinizden geleni yapmanız inanılmaz. Kendinizi bu kadar üzmeyin, çünkü siz gerçekten özelsiniz ve her türlü sevgi ve saygıyı hak ediyorsunuz. Kendinize iyi bakın ve unutmayın, sizin mutluluğunuz ve huzurunuz her şeyden önce gelir.
Sizi tüm kalbimle destekliyorum ve şunu bilmenizi istiyorum: Siz çok değerli, sevilesi ve güçlü bir insansınız. Bu zor günler geçecek ve siz daha da güçlenmiş olarak çıkacaksınız. Kendinize karşı nazik olun ve sevgiyle kalın.