Söz ağır da. Buralarda adettendir,sorulur.Eşim her kavgamızda bana onur kırıcı sözler kullanıyor.
Son kavgamızda da, "Ben bir kadın tanıdım, onun heykelini dikerim. " Cümlesini kullandı. Benden önceki 6 yıllık ilişkisinden bahsediyor. 2.5 aylık bir kız çocuğumuz var.
Ben mi çok hassasım yoksa gerçekten ağır bir söz mü?
Gerçekten çok ağır bir söz, hiçbir şey demedin mi sen bu söze karşı?Eşim her kavgamızda bana onur kırıcı sözler kullanıyor.
Son kavgamızda da, "Ben bir kadın tanıdım, onun heykelini dikerim. " Cümlesini kullandı. Benden önceki 6 yıllık ilişkisinden bahsediyor. 2.5 aylık bir kız çocuğumuz var.
Eşim her kavgamızda bana onur kırıcı sözler kullanıyor.
Çok haklısın kadın dediğin onun gibi olacak adam olmayanı koca yapmayan kadın heykeli olarak dik deseydiniz.Eşim her kavgamızda bana onur kırıcı sözler kullanıyor.
Neden onunla evlenmemiş öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?