- 30 Mayıs 2020
- 20
- -6
- 37
- Konu Sahibi allahimasigindim
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni üye oldum foruma. Sizlerden akıl almaya ihtiyacım var. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dün eşimin tabletini kurcalarken tiktok uygulamasına girdim. Ve keşfette sürekli dans eden kadın videoları gördüm. Keşfetin, ilgi alanına göre, izlediğin videolara göre şekillendiğini bildiğimden eşime telefon açıp sen kadınları mı izliyorsun dedim. Olay böyle başladı. Bana o. çocuğu dedi. O.nun çocuğu, a.... koy...mun çocuğu, şerefsizin çocuğu gibi kelimeler sarfetti. Akşam eve gelince seni dövücem dedi. Boğqzını kesip atıcam senin dedi. Babanı mı çağırıyorsun polisi mi arıyorsun ne yapıyorsan yap seni mahvedicem dedi. Ben de havlayan köpek ısırmaz dedim (tabii içimden) kimseye haber vermeden akşamı bekledim. Geldiğinde sakindi. Neyse balkona çıktım, bekledim gelir konuşuruz diye. Gelmedi yanıma. Girip çıktım tepki vermedi. En sonunda geç saatte konuşmaya başladık. O kadınları izleyip beni beğenmiyorsun dedim. Kadınca kıskançlıkla yastığı fırlattım konuşurken. O da sinirlendi yine, kudur dedi bana. Kudur deyince ben de dedim ki ben de video çekip paylaşıcam beni de izlesinler filan. Sonra bu böğürmeye başladı. Kül tabağını fırlattı. Küfürler etmeye başladı yeniden. Ben de tamam tamam falan demeye başladım her zamanki gibi. He bundan önce ben gidiyorum bu evden dedim üstümü giyindim çantamı taktım kızım anne gidiyo musun diye ağlayınca ona sarılınca dayanamadım ve üstümü değiştirdim. Bi kızım var 6 yaşında bi de oğlum 1,5 yaşında bu arada. Sonra kocam dışarı çıktı arabasına binip. Aradım nereye gidiyorsun dedim yine küfür etti. Eve gelmicek misin dedim evinin de senin de çocuklarının da ..... diye küfür etti. 15 dakka sonra geldi girerken pazartesi gidiyorsun bu evden dedi. Seni bu evde görmiycem. Attık seni gördüğüm zaman şeytan görmüş gibi olucam ben dedi. Salonda uyudu. Ben de kızım be oğlumla yatak odasında. Hızlı hızlı geçtim umarım anlayabiliyorumdur derdimi. Bu arada kızlar eşimin çok önemli bi kusuru var evliliğimizin ilk gününden beri. Ne olduğunu sormayın çok özel olduğu için yazamam. Belki anlayan anlamıştır. Ona rağmen ayrılmadım. 2 de çocuk doğurdum. Bu yaşadıklarımı hakettim mi sizce? Şimdi çekip gidicem ama çocuklar ne olacak? Çocuklarıma kral gibi bakarım ben diyor. Böyle bi insanla evlendiğim için çok ama çok pişmanım fakat kader diye de bişey var. Aslında ayrılma heveslisi değilim ama ilgisiz sevgisiz bundna sonra soğuk bi ilişki olacaksa ben böyle yaşayamam. Sizce ne yapmalıyım? Nolur kendi kızınızmışım gibi düşünün bana bi akıl verin! Yaşım 32. Dediğim gibi gitmek zor değil. Çocuklar olmasa 1 saniye bile durmam. Ama çocuklar var. Ne yapacağımı bilemiyorum. Hiç arkadaşım yok. Aile işikileirm iyi değil. Beni buralardan da vuruyor. Aslında konuşacak çok şey bar da nasıl anlatsam