Esimin korunmayi reddetmesi..

Nerden basliycagimi bilemiyorum, utanarak yaziyorum cunku kimseyle konusamiyorum, 3 aylik bir bebegim var, hamile kaldigimi ogrendigimden beri nerdeyse bir yildir esimle kardes gibiyiz, hamilelik doneminde ben yakinlasmak isterdim bebege bisey olur belki diye istemedi, oysa riskli gebelik degildim ve drunda boyle bir uyarisi olmadi, ama oncesinde bir dusugum oldu o zaman dr yasaklamisti iliskiyi ve 8 haftalikken kendiliginden dustu bebegim , belki o yuzden korkuyor olabilir dedim, neyse dogum yaptim 40im cikti, ramazan geldi, hic yaklasmiyor, bayramdan sonraya kalsin dedi, hicbisey demedim ve iyice uzaklastim artik sogudum, bayramda gecti hicbisey demiyorum bekliyorum, 2.bebegi yapalim mi dedi, ben saka yapiyorsun heralde dedim, daha hamilelik dogum lohusalik stresini atmadan 2.gebelik istemiyorum dedim, emzirdigim icin ben ilac icemem, sen korunursan tamam dedim, bisey olmaz dedi ,kabul etmedim, neyse aradan 2hafta gecti , dun hamilelik fotomu, bebegin ilk fotolarini gosterdi, sohbet ediyoruz hadi 2.yi yapalim aralarinda 1 yas olur dedi, bu konuyu konustugumu soyledim bisey olmaz dedi yine, bende ona bu konuda guvenmedigimi soyledim, sinirlendi gitti yatti, ona guvenmiyorum cunku evliligimizin ilk gunlerinde soyledim korunmasini henuz bebek istemiyorum dedim, bisey olmazz dedi hic ciddiye almadi, benden ondan habersiz dogum kontrol hapi ictim 4 ay boyunca, sonra hapi biraktim hamile kaldim, dusuk yaptim, diger ay tekrar hamileydim, yani bizim evliligimizde 4 aylik bi cinsel hayatimiz var, ve tamam korunucam da demiyor, bisey olmaz en sinir oldugum cumlesi, ya olursa ben bebegime dahavyeni yeni alisirken 2.bebek dusunemiyorum, burda kendime de suc buluyorum ev isi, yemek hicbirseyi eksik etmedim, gece sessizce emzirdim uyuttum bebegimi, uyumadiginda iceri goturdum uyanmasin sabah ise gidecek diye, cok kolay buyudugunu saniyor, ben mi olayi buyutuyorum? Nasil yaklasmali? Ne demeliyim bilemedim
İlk bebeği de istemiyordunuz okuduğumdan anladığım. İlacı niye bıraktınız istemiyorsanız orasını anlayamadım.

ilaç istemiyor ama eşinizle korunmasız girecekseniz spiral taktırabilirsiniz.

Bana böyle adamlar aldatmaya meilli gibi geliyor. Vereyim kucağına 2 çocuk karım onlarla uğraşırken ben ne b.k yersem yiyim eşim çocuklarla uğraşırken bişey anlamaz diye düşünüyorlar bence.bebekler ilgilenmeyen adamlara 2. Çocuk fazla bence

Sorumluluk vermediginiz için rahat olduğunu düşünüyor bu yüzden reddediyor bırakın bazı şeylerin sorumluluğunu eşinize yükleyin. Tamam çalışıyor erken uyanıyor vs. Ama annelikte de mesai hiç bitmiyor acimayin babalikta kolay değil

Allah yardim etsin zor bir durum bende 2 çocukta adet bitimi esimin birsey olmaz demesi ile hamile kaldim 2 cocuk arasi 19 ay annem saolsun her konuda yardimci oldu
Bence erken kizimla daha fazla ilgilenmek isterdim onunla zamanimi daha etkin kullanmak isterdim simdi oglum kizimla ilgilendigimi gorunce hemen emmeye geliyor
Yani sorumluluk verin hatta bunalima girdiginizi surekli ayni seyler yaptiginizi sıkıldığınızi dile getirin evde cocukla birakip bir kahve icmeye yada alisverise tek gidin kendinize zaman ayirin

Nerden basliycagimi bilemiyorum, utanarak yaziyorum cunku kimseyle konusamiyorum, 3 aylik bir bebegim var, hamile kaldigimi ogrendigimden beri nerdeyse bir yildir esimle kardes gibiyiz, hamilelik doneminde ben yakinlasmak isterdim bebege bisey olur belki diye istemedi, oysa riskli gebelik degildim ve drunda boyle bir uyarisi olmadi, ama oncesinde bir dusugum oldu o zaman dr yasaklamisti iliskiyi ve 8 haftalikken kendiliginden dustu bebegim , belki o yuzden korkuyor olabilir dedim, neyse dogum yaptim 40im cikti, ramazan geldi, hic yaklasmiyor, bayramdan sonraya kalsin dedi, hicbisey demedim ve iyice uzaklastim artik sogudum, bayramda gecti hicbisey demiyorum bekliyorum, 2.bebegi yapalim mi dedi, ben saka yapiyorsun heralde dedim, daha hamilelik dogum lohusalik stresini atmadan 2.gebelik istemiyorum dedim, emzirdigim icin ben ilac icemem, sen korunursan tamam dedim, bisey olmaz dedi ,kabul etmedim, neyse aradan 2hafta gecti , dun hamilelik fotomu, bebegin ilk fotolarini gosterdi, sohbet ediyoruz hadi 2.yi yapalim aralarinda 1 yas olur dedi, bu konuyu konustugumu soyledim bisey olmaz dedi yine, bende ona bu konuda guvenmedigimi soyledim, sinirlendi gitti yatti, ona guvenmiyorum cunku evliligimizin ilk gunlerinde soyledim korunmasini henuz bebek istemiyorum dedim, bisey olmazz dedi hic ciddiye almadi, benden ondan habersiz dogum kontrol hapi ictim 4 ay boyunca, sonra hapi biraktim hamile kaldim, dusuk yaptim, diger ay tekrar hamileydim, yani bizim evliligimizde 4 aylik bi cinsel hayatimiz var, ve tamam korunucam da demiyor, bisey olmaz en sinir oldugum cumlesi, ya olursa ben bebegime dahavyeni yeni alisirken 2.bebek dusunemiyorum, burda kendime de suc buluyorum ev isi, yemek hicbirseyi eksik etmedim, gece sessizce emzirdim uyuttum bebegimi, uyumadiginda iceri goturdum uyanmasin sabah ise gidecek diye, cok kolay buyudugunu saniyor, ben mi olayi buyutuyorum? Nasil yaklasmali? Ne demeliyim bilemedim
Eşiniz sizin psikolojinizi zerre umursamıyor. eşim çocuk çok istemesine rağmen defalarca benimle konuştu. Bebeğin bakımınin ağır yükü sende olacak,9ay sen tasiyacaksin,sen kilo alacaksın ,vermekle ugrascaksin(kilo ve fiziğin bozulmasına karşı takıntım var),sen sıkıntıya gireceksin,ben herşeyde yanında olacağım ama senin kendini hazırlaman cok önemli,o yüzden sen tamam diyene kadar denemeyelim dedi..

Eşiniz üzgünüm ama çok bencil.. asla güvenmeyin, o korunmuyor,karambole getirmeye çalışıyorsa siz korunun..başka çare yok gibi..

Doğum yaptıktan sonra doktorum emzirenlerin de kullanabileceği bir doğum kontrol hapı yazmıştı bana. Adını unuttum zaten kullamadim eşim korunuyor diye. Bir k.dogum uzmanına danışıp böyle bir hap kullanabilirsiniZ ya da spiral. Eşiniz gerçekten çok bencilmis, üzücü ☹️

Hamileyim sürekli eşime diyorum beraber bakıcaz diye 😂 2. Nin lafını açıyorum hemen arkasından 1 tane daha mı yapsak diye buna bakalım da 2.si kalsın diyor 🤭

X