Nerden basliycagimi bilemiyorum, utanarak yaziyorum cunku kimseyle konusamiyorum, 3 aylik bir bebegim var, hamile kaldigimi ogrendigimden beri nerdeyse bir yildir esimle kardes gibiyiz, hamilelik doneminde ben yakinlasmak isterdim bebege bisey olur belki diye istemedi, oysa riskli gebelik degildim ve drunda boyle bir uyarisi olmadi, ama oncesinde bir dusugum oldu o zaman dr yasaklamisti iliskiyi ve 8 haftalikken kendiliginden dustu bebegim , belki o yuzden korkuyor olabilir dedim, neyse dogum yaptim 40im cikti, ramazan geldi, hic yaklasmiyor, bayramdan sonraya kalsin dedi, hicbisey demedim ve iyice uzaklastim artik sogudum, bayramda gecti hicbisey demiyorum bekliyorum, 2.bebegi yapalim mi dedi, ben saka yapiyorsun heralde dedim, daha hamilelik dogum lohusalik stresini atmadan 2.gebelik istemiyorum dedim, emzirdigim icin ben ilac icemem, sen korunursan tamam dedim, bisey olmaz dedi ,kabul etmedim, neyse aradan 2hafta gecti , dun hamilelik fotomu, bebegin ilk fotolarini gosterdi, sohbet ediyoruz hadi 2.yi yapalim aralarinda 1 yas olur dedi, bu konuyu konustugumu soyledim bisey olmaz dedi yine, bende ona bu konuda guvenmedigimi soyledim, sinirlendi gitti yatti, ona guvenmiyorum cunku evliligimizin ilk gunlerinde soyledim korunmasini henuz bebek istemiyorum dedim, bisey olmazz dedi hic ciddiye almadi, benden ondan habersiz dogum kontrol hapi ictim 4 ay boyunca, sonra hapi biraktim hamile kaldim, dusuk yaptim, diger ay tekrar hamileydim, yani bizim evliligimizde 4 aylik bi cinsel hayatimiz var, ve tamam korunucam da demiyor, bisey olmaz en sinir oldugum cumlesi, ya olursa ben bebegime dahavyeni yeni alisirken 2.bebek dusunemiyorum, burda kendime de suc buluyorum ev isi, yemek hicbirseyi eksik etmedim, gece sessizce emzirdim uyuttum bebegimi, uyumadiginda iceri goturdum uyanmasin sabah ise gidecek diye, cok kolay buyudugunu saniyor, ben mi olayi buyutuyorum? Nasil yaklasmali? Ne demeliyim bilemedim