• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin babasina sinir oluyorum!

yok cnm dedim ya cocuklari var, annesi cocugunu almak istiyor.

hımmm anladım.peki onlar boşandıktan ne kadar osnra evlendiniz ?

kadın niye hırs yapmış yani ?

öyle ayıp terbiyesiz notlar gönderiyor deli mi ne?

kayınbaban tam bir bunak...kocanda biliyor huyunu ama seni eziyorlar...

hımmm anladım.peki onlar boşandıktan ne kadar osnra evlendiniz ?

kadın niye hırs yapmış yani ?

öyle ayıp terbiyesiz notlar gönderiyor deli mi ne?

kayınbaban tam bir bunak...kocanda biliyor huyunu ama seni eziyorlar...

Benim tahminim su , mahkeme asamasindalar ya sorun cikarmaya calisiyo cocugunu almak icin. Yani beni kullaniyo. yinede bilemiyorum dedigim gibi sadece tahmin.

onlar ayrildiktan 4 yil sonra evlendik biz.

Ben bu kadının size karşı hırs yapmasını anlayamadım, Bir alıp veremediği mi var ?
Yani , boşanmalarından ne kadar sonra evlendiniz ?
Bence, hiç gitmemektense 2haftada bir ayda bir gitmek istediğinizi söyleyin. Hem onun gönlü olsun hem kendi gönlünüz. Öyle söyleyin :)
Bu boşarım lafı da ne ya? Nedense evli çiftler hemen olayı boşamaya getiriyorlar. Ne kadar kötü sürekli ağızda olması.
İnsanın eşref saati var, eşek saati var. Eşek saatine bir denk geldi mi , görür o "boşarım" demek kadar kolay olmadığını hiçbir şeyin.
İnsanın "sen zahmet etme ben seni boşarım" diyip çekip gidesi geliyor valla.

Tamam sorumun cevabını aldım. Aynı anda yorum yaptığımız için görmemişim canım.

Son düzenleme:
Boşarım seni kısmını sinirden söylediğini düşünüyorum.
Bir anlık tepkisi olabilir.
Bence eşine babası yokken başbaşa kaldığınızda verdiği tepkiyi anlatsaydın
Empati kur biraz babasına onun yanında yalancı olduğunu söylemişsin
Ağır gelmiş olabilir.
Gitmek istemiyorum tarzında sert tepkiler yerine bu hafta şuraya mı gitsek
Pinik mi yapsak gibi farklı programlarla yönlendirmeye çalışabilirsin

Ama haksizliga hic gelemem, adam resmen oynadi yani. Bende dayanamadim soyledim.

Denedim onu farkli biseyler sundum hafta sonlari icin ama yinede 1 saat bile olsa ayirip gitmek istiyor, neymis digerleri gitmiyomus bizim gitmemiz gerekiyomus. ama ben asla o olaylari unutamam ki. demekki diger eltilerim kayinbabamin nasil bi kisiligi oldugunu bildigi icin gelip gitmiyolar.

mahkemede genelde çocuğun velayeti anneye verilir ama sizinkinin alamaması da düşündürücü yani...

Ama haksizliga hic gelemem, adam resmen oynadi yani. Bende dayanamadim soyledim.

Denedim onu farkli biseyler sundum hafta sonlari icin ama yinede 1 saat bile olsa ayirip gitmek istiyor, neymis digerleri gitmiyomus bizim gitmemiz gerekiyomus. ama ben asla o olaylari unutamam ki. demekki diger eltilerim kayinbabamin nasil bi kisiligi oldugunu bildigi icin gelip gitmiyolar.

Canım yanlış anlama ama haksızlığa gelemem sıkıntıya gelemem biraz sana göre değil
Sen boşanmış çocuğu olan,
Toplum içinde seni yüceltip koruyamayan
Seni sevmeyen bi ailesi olan,
Ve hırsından saldırıya geçmiş bir eşki eşin mevcut olduğu bir evlilik yaptıysan

Biraz güçlü olman lazım..
Tınnnnnn yaşamaya alışıcaksın
Sallamıcaksın dert etmeyeceksin
Ciddiye almayacaksın

Yazdıklarımı yanlış anlamıyosundur umarım
Ben bekar birisiyim.
Evli olan hanımların gözünden bakamıyor olabilirim
Aynı şeyi bana erkek arkadaşım,sözlüm yada nişanlım yapsa ben ilişkimi bitiririm.
Sana haksızlığı kabul et,gamsız ol demem tarzına ve bi çoğumuzun yapabileceği şeyler değil
Ama bi evlilikten bahsediyosak zamanla kırmadan kendini de yıpratmadan yontma çalışmalarına
böyle başlamak lazım diye düşünüyorum...

Canım yanlış anlama ama haksızlığa gelemem sıkıntıya gelemem biraz sana göre değil
Sen boşanmış çocuğu olan,
Toplum içinde seni yüceltip koruyamayan
Seni sevmeyen bi ailesi olan,
Ve hırsından saldırıya geçmiş bir eşki eşin mevcut olduğu bir evlilik yaptıysan

Biraz güçlü olman lazım..
Tınnnnnn yaşamaya alışıcaksın
Sallamıcaksın dert etmeyeceksin
Ciddiye almayacaksın

Haklisin. Dert etmemeyi bende cok istiyorum ama icim icimi yiyo resmen. inan gece uyaniyorum kizim icin aklima bu olay geliyo sinirimden uyuyamiyorum.

saldiriya gecmis o kadin evet ama evlenmis oda 2 cocugu bile olmus. Ben onun amacini mahkeme icin dusunuyorum. Güya ben sorunlar cikaricam mahkemeye kadar gidecek ve sorunlu bi aile oldugumuzu anlayan hakim de cocugu anneye verecek. Tahminim bu bilemiyorum yinede.

ya tatlım bu kocanın eski karısının derdi nedir ben anlayamadım..
hiç yüzyüze geldiniz mi?

artık koca falan diye yazması kocana karşı hala içinde bi hırs küpünün olduğunu gösteriyor..

bide oğlunu sizin olduğunuz eve gönderiyor,bence sizinle bir bağ illaki kurmak istiyorsa,çok daha saygı
çerçevesinde olmalı..oğlunu yavrusunu gönderiyor yanınıza yaa..

madem herşeye maydonoz bi kayınbaba var,sizde özelinizi orda konuşmayın..

oada baba olarak oğlunun sinirlenmesine kızmış,hakvermiyorum tabi kayın babana ama

unutmaki oğlunu harcıyacağına ilk seni harcar..

özeliniz sizde kalsın..siz yine gidin ,torunlarını sevsin adam..havadan sudan konuşun..
aranız iyiyken çaktırmadan gidişleri aksatın..çocuk hasta yada bi akrabamıza mevlude gidicez dersin..o gitsin görsün babacığını..
ama baştan
ben gelmem diyerek daha çok polemiğe girersiniz huzurunuz kalmaz..

Canim ayni sorunlari bende yasadim, yani kayinpederimle. Tartismaya bile girdik onlardayken, daha dogrusu sadece kendimi savundum terbiyesizlik yapmadim, esim yinede babasinin tarafini tuttu beni ayipladi, aglayarak gece yarisi kndimi sokaklara attim. Bosanalim ne seni nede aileni istemiyorum dedim. Ben hakliyken arkamda olmayan bir adami istemiyorum dedim. Benim babam gibi erkek yok bu dünyada ben onu anladim dedim, okadar mert, dürüst, haklinin yaninda, merhametli. Simdi gidp elini ayagini öpecegim, babammm beni affet, seni kirdiysam gencligimde özür dilerim ama kiymetini bugün brkez daha anladim diyecegim dedim. Gel zaman git zaman baktimki böyle olmuyor, susmaya karar verdim. Ama kayinpederim beni sürekli kiskirtmaya calisti vs. nezman gittiysek, ben gülümsedim.
Simdiki durum: Esime aileni ara diyorum istemiyor, gitmek istersen söyle diyorum gitmek istemiyor. Telefon aciyorlar konusmaktan bile kaciniyor.
Neden böyle yapiyorsun dedim? Senden binlerce kez özür dilerim, kimin ne oldugunu ben anladim dedi.

Yani diyecegim oki arkadasim pat at yüzüne söyleme esinin onlara gitmek istemedigini, sevmedigini vs. Söylenme sakin. Böyle yapinca ters tepiyor cünkü.
Sadece esinin görmesini sagla bazi seyleri, ama suclamadan. Birak o görsün gercekleri.

bence kadının yazdığı notu anlayışla karşılamalıydınız. çocuğu yanında değil.eski eşine dolayısıyla size hırslı olması olağan bişi bence. o hırsla yazmıştır. büyütmemeliydiniz bence. ben olsam yırtar atardım kağıdı. lafını bile anmazdım. o kadının açısından da bakmak lazım. boşanmasında sizin etkiniz olmasa bile zoruna gidiyordur.

Aslında elinde büyük bir koz var haberin yok! Eğer siz evde mutsuz olursanız, ayrıca (blöf yaptığını biliyorum ama) boşanmaya kalksanız çocukla ilgili davayı eşin kaybedecek. Bu durumda senin gönlünü hoş tutması gerekiyor, sana bir nevi muhtaç çünkü. Bu durumun farkında olduğunu alttan alttan belli etsen eşin hiiiiiç sana böyle davranamaz. Tırnaklarını biraz çıkarmanın kimseye bi zararı olmaz kanımca...

bence kadının yazdığı notu anlayışla karşılamalıydınız. çocuğu yanında değil.eski eşine dolayısıyla size hırslı olması olağan bişi bence. o hırsla yazmıştır. büyütmemeliydiniz bence. ben olsam yırtar atardım kağıdı. lafını bile anmazdım. o kadının açısından da bakmak lazım. boşanmasında sizin etkiniz olmasa bile zoruna gidiyordur.

kim olsa anlayışla karşılamaz..iyide neden hırslanacak kadında evlenmiş..2'de çocuğu var..kendine yeni bir hayat kurmuş zoruna gidecek bişeyyok..sen yavrunu emanet edeceğin kadına nasıl böyle bişey yazarsın ki...kadının amacı çocuktan sinirini çıkarsın mahkemede bana versin çocuğu diye yapmıştır..

Merhaba kizlar, Fazla uzatmadan konuya gireyim, ne yapacagimi nasil davranacagimi bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacim var :(

Esimin 2. evliligi ve gayet guzel yasayip gidiyoruz, hatta esimin onceki karisindan bitanede oglu var ben bakiyorum kendi cocugum gibi, buraya kadar hic problem yok.
Bu cocuk annesine gidiyor haftasonlari ve gelirken annesi oglunun cantasina bi not yazip koymus ( biliyor ya ben duzenliyorum cantasini vs. ) Bana karsi yazilmis bi not.
``Artiklarimla Yetin ``birinci notu bu. ikincide cok agir bisey daha yazmis. Tabi esime gosterdim ve esim delirdi resmen. Ama bisey yapamadi cunku suan mahkeme asamasindalar annesini oglunu almak istiyor. Neyse esim benim unutmam icin elinden geleni yapti mutlu olmam icin dahada caba harcadi vs. Hersey buraya kadar iyi.

Yine bi hafta sonu annesinden almak icin gidiyorduk esimle, esim bana beni kayinbabamlara birakip oyle gitmek istedigini soyledi. ben hayir dedim ve kayinbabamlara geldik orda moralim bozuktu tabi kayinbabamda moralim bozuk oldugunu anladigi icin arka arkaya sordu ve ben sinirlendim iyice anlattim, kadin boyle boyle yapiyor vs diye. kayinbabamdan bekledigim neydi ama o ne yapti! esim bana karsi iyiken esimi doldurmaya basladi, ben o kadinin bana yazdigi notu bile esime soylememem gerekirmis yutup oturacakmisim, oglu yokken farkli konusmaya basladi oglu gelince farkli konustu. iste bana diyor oglu hakkinda ` benim oglum cok sinirli, deli benim oglum` ama oglu gelince oglunun tarafini tutuyor. sonra bende dedim ` baba sana yakistiramadim bide hacisin 2 dk once soylediginle 2 dk sonraki tutmuyor` sonra kalkti ustume yurumeye basladi bagiriyor vs sonra baktim esimde ayni tavirla, bende yeni dogum yaptim sayilir kizimi aldim kucagima bi kosede oturdum bunlarin bagirmalarini dinledim cunku bisey desem daha kotu olacakti, sadece dedigim su oldu ; isterseniz bide ben kadini arayip ozur dileyeyim, bana yazdigin notta haklisin vs. cunku hem o kadindan hem esimden hemde kayinbabamdan bi ton laf isittim.

Sonra yolda gelirken esime dedim bidaha gelmek istemiyorum babanlara diye, cunku haksiz yere duydum ben o laflari. Esimde bana eger gitmessen bi daha bosaniriz dedi.

Esimi seviyorum kirilmasini istemiyorum ama her haftasonuda gitmek istiyor. Gittigim zaman sanki dikenin ustunde oturuyo gibi hissediyorum kendimi.

bence öfkenizi yanlış kişiye yöneltiyorsunuz. k.pederinize değil eşinize sinir olmalısınız.sizi savunmak yerine babasıyla bir olmuş üstünüze gelmiş ve bu kadar basit bir konu için boşanmayla tehdit etmiş.

- Hem adamin bosandigi esinden hakaret dolu notlar al...
- Hem adamin bosandigi esinden olan cocuguna bak...
- Hem adama tut bir evlatta sen ver...
- Hem adamin babasindan didisindan hakaret isit...
- Hem de tut üstüne üstlük kendinden de hakaret isin ve bosanma tehditleri al...

NE ALA MEMLEKET... Kelimeler kifayetsiz... Cehalet ile rezalet arasinda gidip gelen bir durum...

Size bol sabir ve güc diliyorum...

Back