Eşimin köpek sevgisi ve sürekli tartışma

Eşimin Golden cinsi bir köpeği var bekar evinde ona arkadaş olsun diye almış..evin içindeydi ev inanılmaz pisti kıl, tüy,koku, salya, çiş ne ararsanız vardı. Ben titiz bir insanım, kavga kıyamet evin içine almamaya ikna ettim. Evlendik evimizin iki girişi var kapı içine alıyoruz.. aldığımız yerde öbek öbek tüyleri kalıyor sürekli süpürüyorum ama kokuyor ve asla temiz olmuyor.. ayakkabımı oraya koymaya iğreniyorum o derece tüy ve koku var. Sürekli köpekle ilgili sürtüşüyoruz. Yemek vermeye gidiyor üstü başı kıl içinde geri geliyor dokundun sevdin elini yıka diyorum oğlum pis değil ki diyor.. Dün akşam canım kuru istiyor dedi tam 1 kg kuru fasulye pişirdim. İçine yarım kilo da et koydum 2 gün yeriz diye düşünüyorum sabah mutfaktan gelen tencere tabak sesine uyandım yanına gittim sadece 2 tabak yemek kalmış doldurmuş köpeğe vermiş. Bir dünya bağırdım ama sadece suyunu verdim diyor. Yaptığım yemeği bilmiyor muyum neler söyledim.. şuan konuşmuyoruz delireceğim bu adamın köpek sevdasından. Bazen köpeği zehirleyesim geliyor o derece nefret ettim bu durumdan akıl verin ne olur yardım edin bana... (Hayvan düşmanı değilim, bende onu çok seviyorum)
Bazen onu zehirleyesin mi geliyor ? Şuan aynı şeyi ben de senin için düşündüm :p söz konusu yardima muhtaç bir canlı ,hayvan olmasından ziyade ..sahipleniyorsan bakımını da üstlenmek zorundasın. Sonucta başı boş bir hayvan değil ki arayıp yemeğini bulsun ..eminim dışarı çıkışını engelliyorsunuzdur. E bu köpek yemeğini kendimi yapacak ?iki kap yemek için düştüğün durum ,esinin gözünde seni aç gözlü yapar . (Kilosundan gramına herşeyi hesap etmişsin çünkü .) Bide şu var ,ertesi güne iki tabak yemek kaldı demişsin ..sen zaten iki günlük yapmamış mıydın o yemeği ?bir oturusta üç beş tabak yemiyorsan ikinci gün yemeğinde yerinde duruyor .relax:işsiz:

Siz kendi gördüğünüz gibi görsün istiyorsunuz ama bu mümkün değil. Ben de köpeğimi sizin bakış açınızda değerlendiremem çünkü o benim evladım. Bu konuda başarılı olabileceğinizi sanmıyorum açıkçası.

Sizin gibi bakmamız, sizin gibi hissetmemiz mümkün değil. Nasıl ki siz bizim sevgimizi anlayamıyorsanız, biz de sizin gibi olamayız bu konuda. Eşiniz de doğrusuyla yanlışıyla köpeğini çok seven bir insan.

Çok seven insan sorumluluk kısmında da çok sevsin.. Mama vermem diyorsa kanepede yayılıp hazır yemeği sabah önüne koymasın kalksın pişirsin.. Bir arkadaş yorum yazmış kedi için kalkıp köfte kızarttı diye.. Eşim de kalkıp yapsın umurumda olmaz ama ben yapayım istiyor. Aynı şiddette sevmiyoruz kabul ediyorum.

Köpeğimiz çok uysal ve oyuncudur. Sokak köpeğiyle oynamak istedi biraz şiddetliydi diğer köpek kulağını ısırdı. İnanın ben eşimden daha çok ilgi ve sevgi gösteriyorum o hayvana.
Bakin sizi suçlamak istemiyorum dediğiniz gibi olmuş olabilir tabiki..ama şunu söylüyorum siz bikmissiniz çünkü eşiniz köpek bakımını bilmiyor ve bütün sorumluluk sizde.
bu durumda en iyisi köpeği gerçekten hakeden bir aileye vermek.iki taraf içinde en iyisi bu..

Bazen onu zehirleyesin mi geliyor ? Şuan aynı şeyi ben de senin için düşündüm :p söz konusu yardima muhtaç bir canlı ,hayvan olmasından ziyade ..sahipleniyorsan bakımını da üstlenmek zorundasın. Sonucta başı boş bir hayvan değil ki arayıp yemeğini bulsun ..eminim dışarı çıkışını engelliyorsunuzdur. E bu köpek yemeğini kendimi yapacak ?iki kap yemek için düştüğün durum ,esinin gözünde seni aç gözlü yapar . (Kilosundan gramına herşeyi hesap etmişsin çünkü .) Bide şu var ,ertesi güne iki tabak yemek kaldı demişsin ..sen zaten iki günlük yapmamış mıydın o yemeği ?bir oturusta üç beş tabak yemiyorsan ikinci gün yemeğinde yerinde duruyor .relax:işsiz:

2 tabak yemek kalmış sadece ona ve bana yetecek kadar bir hayvana tek öğünde o kadar yemek verilir mi? Hayvanları çok seviyorsanız doyma duyguları olmadığını da biliyorsunuz akşam kalanı da önüne dökeceğim zaten

Şu cevabınızı gördükten sonra inanın hiçbirşey yazmam size. Çünkü ne yazsam anlamayacaksiniz.Hayvanları tanımıyorsunuz belkide sevgisizliginizin nedeni budur..
Aç bırak bakalım ne yapıyor sana"gibi saçma bir argümanla fikrinizi savunmayın komik oluyor.)

ya bırak yazma ,sinir hastası ederler adamı

yaa ciddi misin :KK43: nasıl yani öldü mü :KK43: cok uzuldum cnm yaa...ne kadar dayanabilmiş sokaga peki? ooooooff inşallah cuma hurmetıne duam kabul olur ;rabbım sen hayvana zulmeden insanları dipsiz kuyularda aç susuz bırak

Üç gün gece gündüz kapıda bekledik. Civardaki depolara kömürlüklere baktık ama bulamadık. Veterinerden sahiplenmiştim iki aylık anca vardı. Yirmi günlük annesi terk etmişken bulunmuş. Huysuz bi kediydi kimseye acıkıp yanaşmazdı çekingendi. Dönemedi de bulamadık da öldüğünü tahmin ediyoruz sokağı hiç bilmediği için.

Hayvan beslenen evin temiz olabileceğini hayal esemiyorum belki birçoğunuz tepki verecek.Biz besliyoruz ama temiz diyecek............

Evde kopek beslenecekse hayvanın iyiligi icin eşler in ikiside bunu istemeli.konusahibinin esi bencillk yapiyor bu konuda.

Köpeğin yeri ev değil bence okadar istoyorsa bahçeli ev tutup beslesin.

1 kg yaptığım yemeğin sabah 2 tabak kadar kalması sağlıklı mı sizce.. Düşünün içine iki tane de ekmek doğramış ve hayvancık hepsini yedi çünkü doyduğunu bilmiyor ve akabinde kusuyor.. Kemik kaynatıyorum zaten haftada 1 3 gün yiyor..Köpeğimiz 4 yaşında yani yetişkin bir köpek.. Köpeğe mama ver dedikçe geriliyoruz. İhtiyacı olan her şey mamada var zaten ama bizimle aynı yemeği yiyecekmiş

ben köpekten anlamam

köpek bu güne kadar bir düzenle beslenmiştir

eşiniz nasıl besleneceğini bilir

ve ona yemek de o pişirebilir

o an için yemeği köpeğe vermesine kızmış da olabilirisniz yani onu yarın yiyecektik diye düşünmüş de olabilirisniz bu da olağan

ama köpekli yaşam düzeninizi kabul edip oturup kuralları belirlemeniz lazım

ikiniz de bir şeyler düşünüp içten içe birbirinize kızarsanız olmaz

adam hayvan da yesin diyor ve siz vermeyeceğiniz için gizli gizli yemek veriyor

hani üvey anneler yemeğin iyi yerini kendi çocuklarına verir suyunu üvey çocuğa verir de babası da arkadan tabağına yemek koyar adam aynen böyle hissediyor

adam ile konuşup karşılıklı hislerinizi paylaşın

Üç gün gece gündüz kapıda bekledik. Civardaki depolara kömürlüklere baktık ama bulamadık. Veterinerden sahiplenmiştim iki aylık anca vardı. Yirmi günlük annesi terk etmişken bulunmuş. Huysuz bi kediydi kimseye acıkıp yanaşmazdı çekingendi. Dönemedi de bulamadık da öldüğünü tahmin ediyoruz sokağı hiç bilmediği için.

okurken ıcım acıdı yavrum ya ,2 aylık cook mınık.sokagı bılmeyen kedı sokaga atıldıgında diğer kedi ve köpeklerce cok rahatsız edılıyo,inşallah başka bir acı yasamazsınız...burdaki bazı garip arkadaşlara ızah edemıyoruz bu sevgıyı...ne dıyeyım cok uzgunum

Haklısın..sinir oldum zaten.hemen olayı kimsesiz çocuklara bile bağladılar..inanılır gibi değil..

böyle insanlar kim biliyor musun;
hani kedi evi yapılınca onu kırıp tekmeleyen insan müsvetteleri var ya heh işte burda yazan cok ınsancıl tıpler aynen o reelde gordugumuz yaratıklar oluyor...neT!

Yani köpeği tarasanız birde yapışkanlı ev temizleyiciler oluyor. kıllar için.
köpeğe ayrı bir barınak yapsanız.

Hayvan beslenen evin temiz olabileceğini hayal esemiyorum belki birçoğunuz tepki verecek.Biz besliyoruz ama temiz diyecek............

Evde kopek beslenecekse hayvanın iyiligi icin eşler in ikiside bunu istemeli.konusahibinin esi bencillk yapiyor bu konuda.

Köpeğin yeri ev değil bence okadar istoyorsa bahçeli ev tutup beslesin.

Evet hayvan beslenen ev temiz değil.. Kedi bir nebze ama Köpek pis.. tuvaletini yapıp dönüp kokluyor burnunu sürüyor. Bahçeli bir eve taşındık zaten ve bahçede uyku kısmında gene ev içinde bizimle değil arada kapı var. Ben atalım demiyorum ama bir insan olmadığı ayırdına varalım en azından ben böyle düşünüyorum

2 tabak yemek kalmış sadece ona ve bana yetecek kadar bir hayvana tek öğünde o kadar yemek verilir mi? Hayvanları çok seviyorsanız doyma duyguları olmadığını da biliyorsunuz akşam kalanı da önüne dökeceğim zaten
Bilemem ama tavrın çok sert . Dediğim gibi o bir canlı ve bazı durumlarda yardıma ihtiyacı var . Bu kadar sıkıntı oluyorsa eşinle anlaşıp başkasının sahiplenmesini sağlayabilirsin . Belki o da sen de daha mutlu olursunuz .

senin zihniyetine sahip kocam yüzünden 5 yıllık yol arkadaşımı ona çok iyi bakacak bir aileye vermek zorunda kaldım..köpeğe de iyi bakarsan kıl tüy koku olmaz o da sizin yetersizliğiniz.
Eşimin Golden cinsi bir köpeği var bekar evinde ona arkadaş olsun diye almış..evin içindeydi ev inanılmaz pisti kıl, tüy,koku, salya, çiş ne ararsanız vardı. Ben titiz bir insanım, kavga kıyamet evin içine almamaya ikna ettim. Evlendik evimizin iki girişi var kapı içine alıyoruz.. aldığımız yerde öbek öbek tüyleri kalıyor sürekli süpürüyorum ama kokuyor ve asla temiz olmuyor.. ayakkabımı oraya koymaya iğreniyorum o derece tüy ve koku var. Sürekli köpekle ilgili sürtüşüyoruz. Yemek vermeye gidiyor üstü başı kıl içinde geri geliyor dokundun sevdin elini yıka diyorum oğlum pis değil ki diyor.. Dün akşam canım kuru istiyor dedi tam 1 kg kuru fasulye pişirdim. İçine yarım kilo da et koydum 2 gün yeriz diye düşünüyorum sabah mutfaktan gelen tencere tabak sesine uyandım yanına gittim sadece 2 tabak yemek kalmış doldurmuş köpeğe vermiş. Bir dünya bağırdım ama sadece suyunu verdim diyor. Yaptığım yemeği bilmiyor muyum neler söyledim.. şuan konuşmuyoruz delireceğim bu adamın köpek sevdasından. Bazen köpeği zehirleyesim geliyor o derece nefret ettim bu durumdan akıl verin ne olur yardım edin bana... (Hayvan düşmanı değilim, bende onu çok seviyorum)

X