- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
-
- Konu Sahibi blackberryli
Kusura bakmayın ama "zehirlemek istiyorum" tabirinize karşı böyle bir şey uygun geldi.Komik misiniz? Bakın köpek değil de kayınvalde diye açsaydım ben bu konuyu eminim haklısın derdiniz. Bilerek evlenmişsin ay çekeceksin seveceksin demeyin gerçekten çok zor ve aynı şiddetle sevmiyoruz o hayvanı.
Komik misiniz? Bakın köpek değil de kayınvalde diye açsaydım ben bu konuyu eminim haklısın derdiniz. Bilerek evlenmişsin ay çekeceksin seveceksin demeyin gerçekten çok zor ve aynı şiddetle sevmiyoruz o hayvanı.
Komik misiniz? Bakın köpek değil de kayınvalde diye açsaydım ben bu konuyu eminim haklısın derdiniz. Bilerek evlenmişsin ay çekeceksin seveceksin demeyin gerçekten çok zor ve aynı şiddetle sevmiyoruz o hayvanı.
altını çizdiğim ve renklendirdiğim cümlenize katılmıyorum. temizlik anlayışı olmayan köpeklerin sahiplerinde eğitim anlayışı sıfırdır. cümlenin doğrusu bu.
bi tane maltese terrier köpeğim var, ilk geldiği zaman bilmediği için nereye rast gelirse oraya yapıyodu tuvaletini. ama sonra eğittim, şimdi isterse evin ta öteki ucunda olsun, tuvaleti geldiyse kesinlikle gazetesine koşuyor hemen.
hatta tuvaletini yaptığı gazetenin yanında bi miktar gazete daha bulunduruyorum, inanmayacaksınız ama son zamanlarda da şunu alışkanlık edindi, eğer kakasını yaptıysa gidip diğer gazeteye de poposunu silmeye çalışıyor bacaklarını açıp
ilk geldiği zamanlarda yemeğini mama kabının içinden alır halıya koyar orda yerdi. şimdi yemeyi de öğrendi mama kabının dışına asla yemek dökmüyor.
ayrıca tüyü de dökülmüyor, tüyü dökülen köpeğin vitamine ve bakıma ihtiyacı var demektir. düzenli tarayıp vitaminlerini eksik etmeyince hiçbişeycik olmuyor.
bembeyaz kar topu gibi geziyor evde, çoğu gece bizimle aynı yatakta uyur, o an canı kimle uyumak istiyorsa onun odasına gider :)
kısacası eğer iyi eğitir öğretirseniz, kediler ve köpekler çoğu insandan daha temiz oluyor.
altını çizdiğim ve renklendirdiğim cümlenize katılmıyorum. temizlik anlayışı olmayan köpeklerin sahiplerinde eğitim anlayışı sıfırdır. cümlenin doğrusu bu.
bi tane maltese terrier köpeğim var, ilk geldiği zaman bilmediği için nereye rast gelirse oraya yapıyodu tuvaletini. ama sonra eğittim, şimdi isterse evin ta öteki ucunda olsun, tuvaleti geldiyse kesinlikle gazetesine koşuyor hemen.
hatta tuvaletini yaptığı gazetenin yanında bi miktar gazete daha bulunduruyorum, inanmayacaksınız ama son zamanlarda da şunu alışkanlık edindi, eğer kakasını yaptıysa gidip diğer gazeteye de poposunu silmeye çalışıyor bacaklarını açıp
ilk geldiği zamanlarda yemeğini mama kabının içinden alır halıya koyar orda yerdi. şimdi yemeyi de öğrendi mama kabının dışına asla yemek dökmüyor.
ayrıca tüyü de dökülmüyor, tüyü dökülen köpeğin vitamine ve bakıma ihtiyacı var demektir. düzenli tarayıp vitaminlerini eksik etmeyince hiçbişeycik olmuyor.
bembeyaz kar topu gibi geziyor evde, çoğu gece bizimle aynı yatakta uyur, o an canı kimle uyumak istiyorsa onun odasına gider :)
kısacası eğer iyi eğitir öğretirseniz, kediler ve köpekler çoğu insandan daha temiz oluyor.
Yazık sizin gibi insanlara! Bir de evden atmışsınız zaten daha ne istiyorsunuz? Zehirlemek istiyorum ne demek? Lanet olsun sizin gibi küçücük bir cana tahammül edemeyen insanlara.
İnşallah çocuğunuz olmaz hiç, gönülden ediyorum bu bedduayı, o sevgiyi hiç tadamazsınız. O köpeği bakın o zaman nasıl seviyorsunuz
Aynı fikirdeyim.Ben o şanslı çocuklardan biriydim.ailem sayesinde bütün hayvanları sevmeyi ve korumayı öğrendim.o biraz aile öğretileri ile alakalı.anne babasından sevgi merhamet kavramlarını öğrenememiş insanlar,asla hayvan sevemezler,cünkü bilmiyorlar o sevgi nasıldır..ben cocugumun yanında sinek öldürmüyorum vurmayı oğrenmesin diye...cunku temelden başlar böyle seyler...he cok klas anneyım perfect bişeyim demıyorum ama hayvan sevgısı aıleden görulur..merhamet ınsanın kalbıne sonradan asla yerleşmez..
hele golden cınsı bır köpeği olan konu sahıbı için ise..üzgünüm sinirle dedim demek şu anlama gelıyor; iç sesim zehirle diyor ama emin değilim buraya konu açayım istedim...daha da savunma yapmasın cok komık oluyor zıra
hem de nasıl sevimli, ne yaparsa yapsın o ponçik suratına bakınca kızamıyor insanköpeğinizin patisinden öpün benim için.en sevdiğim köpeklerden.gerci cogunu sevıyorum ama o cıns cok sevımlııııııııı :)
Aynı fikirdeyim.Ben o şanslı çocuklardan biriydim.ailem sayesinde bütün hayvanları sevmeyi ve korumayı öğrendim.
Şimdi bir anım geldi aklıma. Ailemle memlekete gitmiştik. Koydeydik. Annemle bir yılan yavrusu bulmuştuk canım annem ona asla zarar vermemek için minik bir şişeye koyup yılan yuvasına götürüp bırakmıştı. Bende merakla izlemiştim. Bana oda bir can ve daha yavru korumamız lazım demisti:)
Köpek zehirlenmekten bahseden bu kadar sevgisiz bir kadına Allah inşallah başka bir canı emanet etmez. Söylediğimin arkasındayım.hanımefendi abartmayın isterseniz, hiç kimseyi anneliğinden vurmaya hakkınız yok. ne olursa olsun böyle bi beddua etmeye hakkınız yok. şu an siz o hayvan düşmanı insanlardan çok daha kötü kalplisiniz. onlardan hiçbir farkınız kalmadı.
bir kadın bir kadına şu cümleyi asla kurmamalıydı. çok çok yazık. çok üzüldüm gerçekten. benim de köpeğim var, konu sahibini haksız bulduğum çok nokta var ama sizin bu söylediğiniz cümle çok yanlıştı. gerçekten şu cümleyi kurabiliyor olmanız üzdü.Mune
niye gitti ki benim bile gözlerim doldu. konu sahibine diyecek hiçbişey bulamıyorum. bizim de vardı goldenımız. dünyanın en iyi huylu köpeğiydi. evet kılı tüyü var, ama seven ve benimseyenlerin asla gözü kıl tüy görmüyor. nolucak bi kap yemek yese, sanırsınız kazan kaldırmış köpüş. üstelik çok da sever goldenlar yemeyi. gözleri hep açtır :) ne tatlı saldırırdı bizim kız yemeklere, mutfakta dibimizden ayrılmazdı :) biz yemek yaparken ona da köfte vs yapardık. bizimle yerdi. ne demek zehirlemeyi düşünüyorum. milletin kalbi zehirlenmiş yaaaBizim de kangal bebeğimiz vardı,büyüdüğü için fabrikaya güvenlik oldu Lecter'ım,dün yolladık,üstelik tuvalet eğitimi de tam verememiştik..dünden beri gözlerimiz dolu
Siz köpeği benimsememişsiniz,benimseseydiniz aileden bir birey gibi davranırdınız.Eşinizin önceden varmış köpeği bile bile evlendiniz değil mi ?Eşinizden bakım konusunda daha fazla yardım isteyin böylece yükünüz hafifler,lütfen başka bir aileye vermeyin Lecter'ım hala ağlıyormuş
Konu sahibini kesinlikle hakli bulmuyorum kendini yanlis ifade etmis benimde 2 kedim var asirida hayvansever biriyim ama sizin yorumlaribuz tepkilerinizde gercekten cok ucari..karsinizda olsa suphesiz saldircak gibisiniz cok agir ithamlara ne gerek var tek bi konuyla tanimadigimiz bi insan var karsimizda belliki sinirle yazmis hatada etmisaaaaaaaaaaay pişkinliğe bak :)
senin ciddi problemlerin var