Eşimin köpek sevgisi ve sürekli tartışma

Konu sahibi duygularını yanlış cümlelerle anlatmış belliki sinirle yazmış olabilir. Ama bir köpeğin sorumluluğunu almak istemediği için linç edilmesi de çok saçma. Hayvan sevmek, bakma bir tercih meselesidir. Kimse kimseyi buna mecbur bırakamaz. Siz hayvan seviyorsunuz diye konu sahibi de hayvan sevmek zorunda değil. Ne kadar alışığız ya hemen baskı kurmaya. Eşi eğer bir köpek beslemek istiyorsa gereken ihtiyaçlarını da kendisi karşılamalı. Sorumluluklarını başkasına yüklemeye hakkı yok. Eğer yemek vermek istiyorsa kalkıp kendisi hazırlamalı yemeği, temizliğiyle de kendisi ilgilenmeli. Sırf sizin sevdiğiniz birşeyden bahsederken yanlış kelimeler kullandı diye birisini sen zehirlen inşallah gibi ağır kelimelerle itham edemezsiniz. Bdv de insanların bazı şeylere mecbur bırakılması surekli kınanıyor.Ama kv yi boğmak istiyorum diyenlere böyle tepki verilmiyor. Bir kadın eğer kendi tercih etmediyse bu isterse bir bebek isterse bir köpek olsun sorumluluğunu üstlenmek zorunda değil

Kusura bakmayın ama "zehirlemek istiyorum" tabirinize karşı böyle bir şey uygun geldi.

aaaaaaaaaaay pişkiliğe bak :)

senin ciddi problemlerin var

Evet, inşallah çocuğunuz olmaz. Bir köpeğin sevgisine muhtaç kalırsınız (ki bence en özel sevgilerden biri)
Zehirlemek nedir, keşke kimliğinizi öğrenip ifşa edebilsek sizin gibi acımasız insanları. Allah elinize sabır versin.

aaaaaaaaaaay pişkinliğe bak :)

köpeğinizin patisinden öpün benim için.en sevdiğim köpeklerden.gerci cogunu sevıyorum ama o cıns cok sevımlııııııııı :)

4 yaşına gelmiş ve böyle eğitilmiş denedim ama değişmiyor..

hanımefendi abartmayın isterseniz, hiç kimseyi anneliğinden vurmaya hakkınız yok. ne olursa olsun böyle bi beddua etmeye hakkınız yok. şu an siz o hayvan düşmanı insanlardan çok daha kötü kalplisiniz. onlardan hiçbir farkınız kalmadı.
bir kadın bir kadına şu cümleyi asla kurmamalıydı. çok çok yazık. çok üzüldüm gerçekten. benim de köpeğim var, konu sahibini haksız bulduğum çok nokta var ama sizin bu söylediğiniz cümle çok yanlıştı. gerçekten şu cümleyi kurabiliyor olmanız üzdü. Mune

Aynı fikirdeyim.Ben o şanslı çocuklardan biriydim.ailem sayesinde bütün hayvanları sevmeyi ve korumayı öğrendim.
Şimdi bir anım geldi aklıma. Ailemle memlekete gitmiştik. Koydeydik. Annemle bir yılan yavrusu bulmuştuk canım annem ona asla zarar vermemek için minik bir şişeye koyup yılan yuvasına götürüp bırakmıştı. Bende merakla izlemiştim. Bana oda bir can ve daha yavru korumamız lazım demisti:)

Iyi bir aile bulup sahiplendirin Onu gercekten. Esiniz kopek bakmaktan zerre anlamiyor, ilgisiz hayvancık rezillik icinde resmen.

Kedi veya köpek alacagim bakimi nasildir zor mudur diyenlere ben birsuru zorluk sayiyorum ki bakamicaksa belki vazgecerde hayvan rezil olmaz diye ama birileri cikip ayy cok kolay onu yapiyorsun bunu yapiyorsun bu kadarcik hicbi zorlugu yok diyip poncik poncik konusuyorlar. Sonra o hayvanlar böyle rezil sekilde bakılıyor daha doğrusu bakılmıyor. Ba ka ma ya cak san alma yahu alma. Cocuktan zerre farkları yok onların. Sinir oluyorum.

Hala cikip bazilarida evde beslemeyeni dusman ilan ediyorlar ben ugrasamam diyor. Siz zaten almayin efendim, bakmayın. Herkes almasin zaten burada kızılan mevzu o değil.

Ek olarak şöyle de bir şey var ki evcil hayvanı bilerek evlendiniz evet kv ile bir değil bu durum kesinlikle, ama muhtemelen siz eşinizin sorumluluğu bu kadar üstünüze atacağını düşünemediniz...

yılan konusunda bişey diyemıyorum en korktugum hayvan ama annenın gercekten melek kadınmış..işte canlı örnek sizsiniz.. :)

bence zehirlemek kelimesini hiç kurmasaydınız, ne kadar istemiyor olsanız da o da bir canlı.. ama malesef bu dünyada insan hayatı bile bir hiç... işe giden bi bayan olarak zorlanıyor olabilrisiniz ama yemek zaten yapıyorsunuz , ondan köpek de yemiş . ne olacak ? bence sıkıntı o değil, sıkıntı eşinizin titiz olmaması ve sizin sinizlerinizi hoplatması..eşinizle konuşup ikna edin. köpeğe de yazık. tüy döküyor diyorsunuz. karar verin aranızda köpek beslemeyin, çünkü siz bu duruma alışamayacak gibisinz. benim eşim de çok meraklı kedi almaya ama ben izin vermiyorum, çünkü kendimi biliyorum, evde besleyemem ben, ha bahçeli bi evimiz olur o ayrı..

Köpek zehirlenmekten bahseden bu kadar sevgisiz bir kadına Allah inşallah başka bir canı emanet etmez. Söylediğimin arkasındayım.

Köpeği seviyorum deyip onu zehirlemek istemen ne yaman bir çelişki!..

Kendini kandırma bas bayağı fırsat bulsan hayvanı öldürüp atacaksın bir yere...

Son paragraf alenen anlatıyor herşeyi...

niye gitti ki benim bile gözlerim doldu. konu sahibine diyecek hiçbişey bulamıyorum. bizim de vardı goldenımız. dünyanın en iyi huylu köpeğiydi. evet kılı tüyü var, ama seven ve benimseyenlerin asla gözü kıl tüy görmüyor. nolucak bi kap yemek yese, sanırsınız kazan kaldırmış köpüş. üstelik çok da sever goldenlar yemeyi. gözleri hep açtır :) ne tatlı saldırırdı bizim kız yemeklere, mutfakta dibimizden ayrılmazdı :) biz yemek yaparken ona da köfte vs yapardık. bizimle yerdi. ne demek zehirlemeyi düşünüyorum. milletin kalbi zehirlenmiş yaaa

aaaaaaaaaaay pişkinliğe bak :)

Konu sahibini kesinlikle hakli bulmuyorum kendini yanlis ifade etmis benimde 2 kedim var asirida hayvansever biriyim ama sizin yorumlaribuz tepkilerinizde gercekten cok ucari..karsinizda olsa suphesiz saldircak gibisiniz cok agir ithamlara ne gerek var tek bi konuyla tanimadigimiz bi insan var karsimizda belliki sinirle yazmis hatada etmis
Olur yani karsinizda bi tecavuzcu bi pedofili olsa ancak bu kadar tepki olur biraz sakin olsaniz artik yazdigi iki satir disinda tanimadigimiz bi insan var karsimizda ruh halini bilmedigimiz..
Kizmaniz hakli okey ama kizip gecin bu kadar usteleyip ofke sacmakta cok saglikli gelmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…