- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
-
- Konu Sahibi blackberryli
Evde hayvan beslemek istemeyeni hemen hayvan dusmani ilan etmek cok yanlis bende beslemem ugrasamam ve dediginiz gibi kil tuy sevmiyorum ama esinizin kopegi oldugunu ve ona duskun oldigunu bilerek evlenmisiniz bu konuda yapacak bisey yok maalesef birde zehirleyesim geliyor cumlesini kurmasaydinjz keske sonucta o da bir can esinjzle konusup ortak bir yol bulunEşimin Golden cinsi bir köpeği var bekar evinde ona arkadaş olsun diye almış..evin içindeydi ev inanılmaz pisti kıl, tüy,koku, salya, çiş ne ararsanız vardı. Ben titiz bir insanım, kavga kıyamet evin içine almamaya ikna ettim. Evlendik evimizin iki girişi var kapı içine alıyoruz.. aldığımız yerde öbek öbek tüyleri kalıyor sürekli süpürüyorum ama kokuyor ve asla temiz olmuyor.. ayakkabımı oraya koymaya iğreniyorum o derece tüy ve koku var. Sürekli köpekle ilgili sürtüşüyoruz. Yemek vermeye gidiyor üstü başı kıl içinde geri geliyor dokundun sevdin elini yıka diyorum oğlum pis değil ki diyor.. Dün akşam canım kuru istiyor dedi tam 1 kg kuru fasulye pişirdim. İçine yarım kilo da et koydum 2 gün yeriz diye düşünüyorum sabah mutfaktan gelen tencere tabak sesine uyandım yanına gittim sadece 2 tabak yemek kalmış doldurmuş köpeğe vermiş. Bir dünya bağırdım ama sadece suyunu verdim diyor. Yaptığım yemeği bilmiyor muyum neler söyledim.. şuan konuşmuyoruz delireceğim bu adamın köpek sevdasından. Bazen köpeği zehirleyesim geliyor o derece nefret ettim bu durumdan akıl verin ne olur yardım edin bana... (Hayvan düşmanı değilim, bende onu çok seviyorum)
Kesinlikle haklısın. Konunun en başında ilk yaptığım yorum da bu yüzden di işte. Hayvanlara insanlardan daha fazla değer veriyorum demiştim. Aynen oyle.içlerinde hiçbir kötülük olmayan allahın sessiz kulları onlar. Biz sahip çıkıp korumazsak Allah bunun hesabını bizden sorar.böyle insanlar kim biliyor musun;
hani kedi evi yapılınca onu kırıp tekmeleyen insan müsvetteleri var ya heh işte burda yazan cok ınsancıl tıpler aynen o reelde gordugumuz yaratıklar oluyor...neT!
Yani köpeği tarasanız birde yapışkanlı ev temizleyiciler oluyor. kıllar için.
köpeğe ayrı bir barınak yapsanız.
Çok teşekkürler kaybolduğu üç yıl oldu hala aklıma geldi mi gözlerim dolar. İnsanlar anlamıyor ama evdeki bir hayvan o evin bir bireyi oluyor insandan farkı kalmıyor. Hayvan gözüyle görmüyorsun ki..okurken ıcım acıdı yavrum ya ,2 aylık cook mınık.sokagı bılmeyen kedı sokaga atıldıgında diğer kedi ve köpeklerce cok rahatsız edılıyo,inşallah başka bir acı yasamazsınız...burdaki bazı garip arkadaşlara ızah edemıyoruz bu sevgıyı...ne dıyeyım cok uzgunum
senin zihniyetine sahip kocam yüzünden 5 yıllık yol arkadaşımı ona çok iyi bakacak bir aileye vermek zorunda kaldım..köpeğe de iyi bakarsan kıl tüy koku olmaz o da sizin yetersizliğiniz.
Üç gün gece gündüz kapıda bekledik. Civardaki depolara kömürlüklere baktık ama bulamadık. Veterinerden sahiplenmiştim iki aylık anca vardı. Yirmi günlük annesi terk etmişken bulunmuş. Huysuz bi kediydi kimseye acıkıp yanaşmazdı çekingendi. Dönemedi de bulamadık da öldüğünü tahmin ediyoruz sokağı hiç bilmediği için.
yoo evin içinde değilmiş eşin iki günde bir yıkasa sen günde iki kere o alana süpürge açsan vallahi kokmaz,bak ben evde köpek beslenmesine karşıyım ama alanı olup beslediği hayvanı eşi istiyor diye atılmasına karşıyım..yani bakılacak bu yavruya yolu var mı?Haklısınız süper güçlerim var ama kullanmıyorum. Yetersiz ve sevgisizim
Kesinlikle haklısın. Konunun en başında ilk yaptığım yorum da bu yüzden di işte. Hayvanlara insanlardan daha fazla değer veriyorum demiştim. Aynen oyle.içlerinde hiçbir kötülük olmayan allahın sessiz kulları onlar. Biz sahip çıkıp korumazsak Allah bunun hesabını bizden sorar.
O çok sevgi dolu vicdanli insancıklar insan sevgisinden dem vurmaya devam etsinler.önce hayvanları sevmeyi öğrensinler sonra gerisi geliyor zaten.m
Ben olsam böyle bir ilan verirdim.
+1Ben olsam böyle bir ilan verirdim.
Yazık sizin gibi insanlara! Bir de evden atmışsınız zaten daha ne istiyorsunuz? Zehirlemek istiyorum ne demek? Lanet olsun sizin gibi küçücük bir cana tahammül edemeyen insanlara.
İnşallah çocuğunuz olmaz hiç, gönülden ediyorum bu bedduayı, o sevgiyi hiç tadamazsınız. O köpeği bakın o zaman nasıl seviyorsunuz
Ben de alamadım bir daha kedi. Ama on sene sonra yine denerim belki. Kedili hayat da Harika bir şey çünküBiz de iki kedi besledik ayrı tarihlerde. Kedilerimiz hem dışarıda hem evde yşıyorlardı. Yani kısıtlama yoktu, evimiz bahçeliydi zaten. Kızışma döneminde ikisi de çekip gider 1 hafta sonra gelirlerdi. Birincisi iki yıl böyle yaşadı, bir aylık gitme dönemi de olmuştu. Bir gün sabaha karşı sesini duyduk çatılardan ama gelmedi. bir daha geri de dönmedi. İkinci de aynı böyle çekti gitti ve gelmedi. Biz de oradan taşındık sonra. Geldilerse bile bilmiyoruz. Veterinere sorduğumuzda ''mahalledeki liderlik savaşını kaybetmiştir, dönmeyebilir'' dedi. Biz de öyle kabullendik. Bir daha da kedi beslemedik üzüldük çok.
haklısın kardeş hele çalışan bir bayansan insan kendine zor bakıyor bide köpek düşünemiyorum
ayrıca hayvanseverler ülkemizde insana değer verilmezken hayvanların bu derece göklere çıkarılmasını saçma buluyorum
haklısın ben dayanamazdım evlenirken şart koysaydınız köpek türü bu tür hayvanlar ev ortamına uygun değil evde köpek beslenmez...
çünkü köpeklerde temizlik anlayışı sıfır
o hayvanada zulüm onun koşmaya ihtiyacı var fizyolojisi dışarıya uygun.
Tarıyorum, özel pudrası var pudralıyorum, düzenli olarak yıkıyorum ama hayvan nihayetinde tüyleri dökülüyor. Kendi saçıma tahammül edemiyorum bir de köpek tüyü, kıyafetlere sıvanıyor. Titizim elimde değil
kayinvalideni de zehirlemeni pek istemezdik diye dusunuyorum...Komik misiniz? Bakın köpek değil de kayınvalde diye açsaydım ben bu konuyu eminim haklısın derdiniz. Bilerek evlenmişsin ay çekeceksin seveceksin demeyin gerçekten çok zor ve aynı şiddetle sevmiyoruz o hayvanı.