Eşimin köpek sevgisi ve sürekli tartışma

hem de nasıl sevimli, ne yaparsa yapsın o ponçik suratına bakınca kızamıyor insan :KK200:

evim çok minnak..büyük olsa ilk alacagım cins.zira mahallede kedi köpek yakalamak ıcın kovalamaca oynuyoruz....dua edin buyuk eve gecelım de alalım :) kıskandıımmm:KK200:

Evet hayvan beslenen ev temiz değil.. Kedi bir nebze ama Köpek pis.. tuvaletini yapıp dönüp kokluyor burnunu sürüyor. Bahçeli bir eve taşındık zaten ve bahçede uyku kısmında gene ev içinde bizimle değil arada kapı var. Ben atalım demiyorum ama bir insan olmadığı ayırdına varalım en azından ben böyle düşünüyorum
Evet kesinlikle hak veriyorum size eşiniz butun sorumluluğunu almali hayvanin .Hayvan seviyoruz diye ona insan muamelesi yapilmaz siz ne yeseniz onu yiyemez köpek herseyin bi oluru var.

Herseyi anartmaya bayilan bi millet olarak hayvan sevrligide abartan bir kesim var
Hayvanlar yaradılış i geregi dışarıda barinabilecek , karnini doyura bilecek, kendini koruyabilecek donanima sahiptir. Seviyoruz diye onlari evlere bağımlı hale getirmenin alemi yok .Boyle olunca hayvan disarida kaldığında yaşayamıyor malesef.

yılan konusunda bişey diyemıyorum en korktugum hayvan ama annenın gercekten melek kadınmış..işte canlı örnek sizsiniz.. :)
Teşekkür ederim evet o gerçekten melek gibidir.Allah kalbi iyi olan bütün annelere bütün insanlara uzun ömürler versin..
Yılan konusuna gelirsek evet çok korkuyorum bende ama zararı yoksa yaşasın.
Sizde gerçekten saygı ve sevgiyi hakeden birisiniz bunu söylemeden geçemem.

Köpeğin kurufasulye yememesi gerektiğini ben eşime anlatamıyorum. 20 kg mama aldık inatla yemek veriyor. Biz ne yiyorsak onu yiyecekmiş. Banyosunu, tüy taramasını ne kadar yaparsak yapalım insan gibi beslediği için tüy dökmeye devam ediyor. Eski evi çiş kokuyordu çünkü canı nereye isterse oraya yapıyordu tuvalet eğitimi olduğu halde.. Goldenlar çok kıskanç oluyorlar veteriner çiş olayını buna bağladı zira bir hastalığı yok.
hiç kıskanç falan da değiller. eşiniz eğitimi verememiş. bizim de vardı golden. asla eve bir damla yapmazdı. uyuyorsa sahibi gider kapının önünde bekler gerekirse de uyandırırdı, çişe çıkarlardı.

Eşimin Golden cinsi bir köpeği var bekar evinde ona arkadaş olsun diye almış..evin içindeydi ev inanılmaz pisti kıl, tüy,koku, salya, çiş ne ararsanız vardı. Ben titiz bir insanım, kavga kıyamet evin içine almamaya ikna ettim. Evlendik evimizin iki girişi var kapı içine alıyoruz.. aldığımız yerde öbek öbek tüyleri kalıyor sürekli süpürüyorum ama kokuyor ve asla temiz olmuyor.. ayakkabımı oraya koymaya iğreniyorum o derece tüy ve koku var. Sürekli köpekle ilgili sürtüşüyoruz. Yemek vermeye gidiyor üstü başı kıl içinde geri geliyor dokundun sevdin elini yıka diyorum oğlum pis değil ki diyor.. Dün akşam canım kuru istiyor dedi tam 1 kg kuru fasulye pişirdim. İçine yarım kilo da et koydum 2 gün yeriz diye düşünüyorum sabah mutfaktan gelen tencere tabak sesine uyandım yanına gittim sadece 2 tabak yemek kalmış doldurmuş köpeğe vermiş. Bir dünya bağırdım ama sadece suyunu verdim diyor. Yaptığım yemeği bilmiyor muyum neler söyledim.. şuan konuşmuyoruz delireceğim bu adamın köpek sevdasından. Bazen köpeği zehirleyesim geliyor o derece nefret ettim bu durumdan akıl verin ne olur yardım edin bana... (Hayvan düşmanı değilim, bende onu çok seviyorum)
Siz o hayvanı kesinlikle sevmiyorsunuz. Hayvanı kapı girişine mahkum etmişsiniz üstüne üstlük hala ayakkabılarınızı oraya koyma derdindesiniz. Bi zahmet ayakkabılarınızı hayvana ev diye ayırdığınız yere koymayın. İçeride kendi dolabına kaldırın çok zor bir şey degil. Temizliğini doğru yaparsanız, düzenli hayvanı çıkarır gezdirirseniz koku vs olmaz. Evin girişi yerine arkada balkonlu bir odayı hayvana ayirirsaniz daha iyi olur.

Kurufasulye pişirin bir daha havana vermek üzere de pişirin. Hatta evde yemek pişirirken onun da yiyebileceği/sevdiği şeyleri düşünerek pisirmeniz gerekirDi. Siz o evde 2 kişi değil 3 kişi yaşıyorsunuz bunu unutmayın.

Evet kesinlikle hak veriyorum size eşiniz butun sorumluluğunu almali hayvanin .Hayvan seviyoruz diye ona insan muamelesi yapilmaz siz ne yeseniz onu yiyemez köpek herseyin bi oluru var.

Herseyi anartmaya bayilan bi millet olarak hayvan sevrligide abartan bir kesim var
Hayvanlar yaradılış i geregi dışarıda barinabilecek , karnini doyura bilecek, kendini koruyabilecek donanima sahiptir. Seviyoruz diye onlari evlere bağımlı hale getirmenin alemi yok .Boyle olunca hayvan disarida kaldığında yaşayamıyor malesef.

Bu dediğiniz onların yaşam alanlarına gökdelen dikmeden fabrika kurmadan önce geçerliydi.
Kuşlar toprak mı buluyor solucan yesin her yer beton.
Kedi nerede avlansın?
Biz bozduk düzenlerini biz bakmakla yükümlüyüz

Konu sahibini kesinlikle hakli bulmuyorum kendini yanlis ifade etmis benimde 2 kedim var asirida hayvansever biriyim ama sizin yorumlaribuz tepkilerinizde gercekten cok ucari..karsinizda olsa suphesiz saldircak gibisiniz cok agir ithamlara ne gerek var tek bi konuyla tanimadigimiz bi insan var karsimizda belliki sinirle yazmis hatada etmis
Olur yani karsinizda bi tecavuzcu bi pedofili olsa ancak bu kadar tepki olur biraz sakin olsaniz artik yazdigi iki satir disinda tanimadigimiz bi insan var karsimizda ruh halini bilmedigimiz..
Kizmaniz hakli okey ama kizip gecin bu kadar usteleyip ofke sacmakta cok saglikli gelmiyor bana

hayvan sevmeyen ınsanlardan nefret edıyorum uzgunum..sakin kalamıyorum...tv de gorsem aglıyorum ..hele zehırlıcem dedı ya,suan gorsem dalarım heralde :) napabilirim herseyi ucta yaşarım sevgıyı nefreeti......

Konu sahibini kesinlikle hakli bulmuyorum kendini yanlis ifade etmis benimde 2 kedim var asirida hayvansever biriyim ama sizin yorumlaribuz tepkilerinizde gercekten cok ucari..karsinizda olsa suphesiz saldircak gibisiniz cok agir ithamlara ne gerek var tek bi konuyla tanimadigimiz bi insan var karsimizda belliki sinirle yazmis hatada etmis
Olur yani karsinizda bi tecavuzcu bi pedofili olsa ancak bu kadar tepki olur biraz sakin olsaniz artik yazdigi iki satir disinda tanimadigimiz bi insan var karsimizda ruh halini bilmedigimiz..
Kizmaniz hakli okey ama kizip gecin bu kadar usteleyip ofke sacmakta cok saglikli gelmiyor bana

hayvan sevmeyen ınsanlardan nefret edıyorum uzgunum..sakin kalamıyorum...tv de gorsem aglıyorum ..hele zehırlıcem dedı ya,suan gorsem dalarım heralde :) napabilirim herseyi ucta yaşarım sevgıyı nefreeti......

+1

hiç kıskanç falan da değiller. eşiniz eğitimi verememiş. bizim de vardı golden. asla eve bir damla yapmazdı. uyuyorsa sahibi gider kapının önünde bekler gerekirse de uyandırırdı, çişe çıkarlardı.

Ya evet.
Köpekler zaten çok insana yakın hayvanlar ancak Goldenler ayrı bir tahammül ediyorlar sanki.
Ben bazen mındar eder gibi kucaklayıp seviyordum, yine gıkını çıkarmıyordu hayvan ya kıpırdamıyordu bile sevildiğini biliyordu çünkü :KK45: :KK70:

Ayrıca golden cinsi köpekler çok akıllıdır. Nereye tuvalet yapması gerektiğini, nasıl davranması gerektiğini çok iyi bilirler.
Siz hayvana eziyet edip psikolojisini bozmadığınız sürece size bağlı kalacak ve sözünüzü dinleyeceklerdir.
Ay golden alasım geldiii. :KK200:

Ya evet.
Köpekler zaten çok insana yakın hayvanlar ancak Goldenler ayrı bir tahammül ediyorlar sanki.
Ben bazen mındar eder gibi kucaklayıp seviyordum, yine gıkını çıkarmıyordu hayvan ya kıpırdamıyordu bile sevildiğini biliyordu çünkü :KK45: :KK70:
aynen, ben neler yapardım neler. gık demezdi. alt alta üst üste sevişir koklaşırdık. inanılmaz bir insan sevgileri var. hele sahiplerine düşkünlükleri. bazen insanlardan daha çok seviyorum hayvanları.

1. Bile bile kabullenmişsiniz, şimdi sokağa mı atacaksınız , nedir yani?
2. Evin içinde de değilmiş, madem eşiniz bu kadar düşkün bırakın o temizlesin yerini.
3. Onun rızkını Allah veriyor siz aracısınız sadece, o yemek onun hakkıydı demekki o yedi. Bunun muhasebesini yapmanın lüzumu yok, ne olacak 1 tabak yemekten, pardon 2 miydi.Saymışsınız birde..
4.siz kesinlikle o köpeği sevmiyorsunuz, zehirlemek istiyorum da ne demek? Nasıl bir düşünce bu ?
Bu kadar mı mahrumsunuz merhametten?
Çok üzüldüm o köpeğe.. Yazık.

Teşekkür ederim evet o gerçekten melek gibidir.Allah kalbi iyi olan bütün annelere bütün insanlara uzun ömürler versin..
Yılan konusuna gelirsek evet çok korkuyorum bende ama zararı yoksa yaşasın.
Sizde gerçekten saygı ve sevgiyi hakeden birisiniz bunu söylemeden geçemem.

çok tesekkur ediyorum:KK200: cok mersi.şımardımmmm .hislerimiz emin olun karsılıklı.bence hayvan insan ayırt etmeden herkese eşit davranabilen tüm insanlar aynı.Allah karşımıza iyi ınsanlar cıkarsın

niye gitti ki benim bile gözlerim doldu. konu sahibine diyecek hiçbişey bulamıyorum. bizim de vardı goldenımız. dünyanın en iyi huylu köpeğiydi. evet kılı tüyü var, ama seven ve benimseyenlerin asla gözü kıl tüy görmüyor. nolucak bi kap yemek yese, sanırsınız kazan kaldırmış köpüş. üstelik çok da sever goldenlar yemeyi. gözleri hep açtır :) ne tatlı saldırırdı bizim kız yemeklere, mutfakta dibimizden ayrılmazdı :) biz yemek yaparken ona da köfte vs yapardık. bizimle yerdi. ne demek zehirlemeyi düşünüyorum. milletin kalbi zehirlenmiş yaaa :KK43:
Kangal köpeği olduğu için ve büyüdüğü için bakımı zorlaşmıştı.Babam köyden getirdi,köyde yarım metre kar varmış,orada bırakamamış yanında getirmiş,biz biraz büyüttük ama çok enerjik koşmak istiyordu.Eşimin çalıştığı fabrikadan istediler,şuan klübesi,sorumlusu falan var,gayet iyi ama o kadar üzülüyorum ki,dünden beri videolarını izliyorum:KK43:
Gündüz biz işteyken annem bakıyordu,eve bir yere pislemiş,annem o gittikten sonra farketmiş,diyor ki pisliğini görünce bile duygulandım ağladım:KK43:Hayvan sevgisi çok başka birşey,evde yaşamaya uygun bir köpek olsa asla vermezdim onu..

X