Eşimin Kız iş arkadaşıyla telde konuşmasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.925
5.124
Hepinize teşekkür ederim konumu çözdüm. Buradaki güzel yüreği ile cevap veren tüm kadın arkadaşlar sonsuz teşekkürler Allah razı olsun haklısınz iki ay önceki konuşma nitekim sürekli konuşma da olmamış.. İyiki varsınız..
Son olarak.. Çalışmadığım ev hanımı olduğum için başka uğrasim yok diye eşime sardığım yorum gerçekten tuhaftı nitekim bebeği olan öğretmen bir anneyim şuan okul yok ama evden çalışmak var hiç çalışamasam bile bebek var evde o zaten başlı başına ayrı bir iş.. Ki bebek olmayabilirdi
Bunun ev hanımı olmakla olmakla asla ilgisi olmadığı defalarca yazmamiza rağmen ısrar etti ev hanımları assagilananak bir meslek değil aksine maaşsiz çalıştığı için en büyük ödülü alan meslektir benim gözümde..
Hepinize sevgiler 💐 ❤️

.
.
.

Merhaba hanımlar
Eşimin telinde tesadüfen iş yerinden kız arkadasi ile konuşmasını gördüm.
İş arkadaşı ve iş de elbette bişi olur birbirini arar vs olabilir.
Neden bilmiyorum üzerini tıkladım
Perşembe günü saniyeler konuşulmuş onda sorun yok
Ama 5 ağustos tarihinde öğlen 12.33 eşimin çalışma saatinde 11 dk konuşmuşlar.
Yani 11 dk çok uzun geldi bana.
Şuan meraktan içim içimi yedi ama sabah işe gidecek uyuyor şuan sormam.
Ne yapmam lazım sabaha kadar uyumam uyku tutmaz ise gitmeden önce mi sorsam?
İş yerinde ki iken Tel de sormak istemiyorum
Akşamı da bekleyemem.
Kızlar 11 dk iş arkadaşı ile bir adam ne konuşur ki sizce bunun altından bişi çıkarmı? Moralim bozuldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yeri geliyor 1 saat konuşuyorum canim karşıdaki musteri yada is verdigim elemanlarla simdi her seyi kötüye yormakla olmaz.. bu ne kadar tekrar ediyor o önemli. Başkalarıyla da bu sekilde ise sorun yok. Hangi hat firmasina bagli ise gizlice telefon dokumlerini cikar bak gonlun rahat eder online islemlerden.

Hemen birşey sormayın sadece izleyin..

İşle alakalı konuşmuş olabilirler. Eğer şüpheniz doğruysa bile ki inşallah öyle değildir, size zaten doğruyu söylemeyecektir.

Şüphelendiğinizi belli etmeyin fakat her hareketini, size karsı olan tavrına dikkat edin.

Ben yeri geliyor 1 saat konuşuyorum canim karşıdaki musteri yada is verdigim elemanlarla simdi her seyi kötüye yormakla olmaz.. bu ne kadar tekrar ediyor o önemli. Başkalarıyla da bu sekilde ise sorun yok. Hangi hat firmasina bagli ise gizlice telefon dokumlerini cikar bak gonlun rahat eder online islemlerden.
11 dk konustugu olmsmis başkası ve okula sadece 5 ağustos da görüşmüş

Merhaba hanımlar
Eşimin telinde tesadüfen iş yerinden kız arkadasi ile konuşmasını gördüm.
İş arkadaşı ve iş de elbette bişi olur birbirini arar vs olabilir.
Neden bilmiyorum üzerini tıkladım
Perşembe günü saniyeler konuşulmuş onda sorun yok
Ama 5 ağustos tarihinde öğlen 12.33 eşimin çalışma saatinde 11 dk konuşmuşlar.
Yani 11 dk çok uzun geldi bana.
Şuan meraktan içim içimi yedi ama sabah işe gidecek uyuyor şuan sormam.
Ne yapmam lazım sabaha kadar uyumam uyku tutmaz ise gitmeden önce mi sorsam?
İş yerinde ki iken Tel de sormak istemiyorum
Akşamı da bekleyemem.
Kızlar 11 dk iş arkadaşı ile bir adam ne konuşur ki sizce bunun altından bişi çıkarmı? Moralim bozuldu
Sakin ol canım olabilir ben bi ABİ yle bi saat konuştuğumu bilirim olay vardı dedikodusunu yaptık abi kardeş ilişkimiz var fazlası yok

Hemen birşey sormayın sadece izleyin..

İşle alakalı konuşmuş olabilirler. Eğer şüpheniz doğruysa bile ki inşallah öyle değildir, size zaten doğruyu söylemeyecektir.

Şüphelendiğinizi belli etmeyin fakat her hareketini, size karsı olan tavrına dikkat edin.

2 ay olmuş konuşali telde
Başkada sadece bu perşembe 20 saniye konuşmuş

Bence siz eşinizi gerçekten rahat bırakın. Adamın herşeyini didik didik ediyorsunuz, yormuyor mu bu sizi? Yok kredi kartı yok iş arkadaşıyla konuştu falan.. Adam 2 ay önce konuşmuş, aralarında birşey olsa neden kendi telefonundan konuşsun? Neden 4 ağustostan bu yana konuşmamış olsun? Bizde işle alakalı bir durum ya da işyerinde bir problem olduğunda telefonda uzun uzun konuşuyorduk, bunda bir problem, kuruntu edilecek birşey yok ki.

Sürekli düzenli tuhaf saatlerde konuşmalar olsa hadi neyse de bi defaya mahsus 11 dakikalık konuşma için bile adamı sorguya çekmek çok sinir bozucu. Telefon karıştırma işine karışma sorgu şüphe ne kadar sinir bozucu done varsa toplamışsınız. Eşiniz bundan sonra arama kayıtlarını silse ne yapacaksınız

Bence siz eşinizi gerçekten rahat bırakın. Adamın herşeyini didik didik ediyorsunuz, yormuyor mu bu sizi? Yok kredi kartı yok iş arkadaşıyla konuştu falan.. Adam 2 ay önce konuşmuş, aralarında birşey olsa neden kendi telefonundan konuşsun? Neden 4 ağustostan bu yana konuşmamış olsun? Bizde işle alakalı bir durum ya da işyerinde bir problem olduğunda telefonda uzun uzun konuşuyorduk, bunda bir problem, kuruntu edilecek birşey yok ki.
Neden didik edeyim ki tesadüfen karşıma çıkıyor ayrıca benim neler yaşadığımı biliyor musunuz da böylesine konuştunuz.? Sizi suclamamak için demiyorum ama karşı tarafdaki insanin belki hassas konulari var.
Çocukluktan beri annesi aldatılan bir çocuk /kadın
Maalesef ufacık bir tel konuşmasın da yerle bir olabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X