Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam baba olacak duruma geldigindeki konusmayi tahmin edebiliyorum
kv:Biricik oglusumum biricik oglusu
Esin:babanesinin birtanesinin birtanesi
sen de yuklenici firmasin baska bir vasfin yok. Dua et biricik oglusum dus almayi unuttun mu diye aramasin gecenin bir vakti. Munasebetsiz kadin.......
Tebrik ediyorum,kk daki çifte sıtandartın çok güzel bir örneğisiniz.Dunyaya gelme sebebim babam istersem yaninda yatarim istersem kucaginda otururum bu neyin kiskancligi yahu. Ilgiyimi kiskaniyor esiniz yoksa yapilan eylemlerimi? Diger nisanin annesi olayine gelince o farkli birsey. Sonucta kiz babasi gel oglum senide kucagima oturtup seveyim diyemez ama erkek annesi daha ilimli yaklasabilir
Yormayın kendinizi,anlaşıldı olaylara nasıl baktığınız.Oglunu bu dengi opmesi bana normal gelmiyor. Bu alisma surecini daha normalgecirebilirler. Hic hos degil ama baba kiz olayi farkli. Kv ler mimlenmis bu kacinilmaz bi gercek. Babalarin kiskandirma amaciyla yapabildigini dusunmuyorum. Farkindaysaniz burdaki ayni seyi kizin annesi yapsa bende canak tutsam ozaman cifte standart olurdu. Sen daha cifte standardin ne oldugunu bilmiyorsun kanimca. Cifte standart olabilmesi icin anneye anne babaya baba olmali.
Eee ona bakacak olursanız dünyada kendi kızına af buyurun tecavüz eden zilyon tane baba var. Bu açıdan bakarsanız da babalar mimlenmiş durumda. Ama çocuğuna cinsel istismarda bulunan anne sayısı çok çok çok azdır. Ee bu mantığa göre de o zaman babalar kızlarına sevgi gösterisinde bulunmamalı, anneler oğullarını istedikleri kadar sevebilirler oysa ki. :))Oglunu bu dengi opmesi bana normal gelmiyor. Bu alisma surecini daha normalgecirebilirler. Hic hos degil ama baba kiz olayi farkli. Kv ler mimlenmis bu kacinilmaz bi gercek. Babalarin kiskandirma amaciyla yapabildigini dusunmuyorum. Farkindaysaniz burdaki ayni seyi kizin annesi yapsa bende canak tutsam ozaman cifte standart olurdu. Sen daha cifte standardin ne oldugunu bilmiyorsun kanimca. Cifte standart olabilmesi icin anneye anne babaya baba olmali.
onunki çok aşırı yengemler konuştu bak onlar kuzen ama birlikte büyüdüler kardeşler diye fayda olmuyo ona kendi abisiyle bile konuşmamı istemiyor
Oglunu bu dengi opmesi bana normal gelmiyor. Bu alisma surecini daha normalgecirebilirler. Hic hos degil ama baba kiz olayi farkli. Kv ler mimlenmis bu kacinilmaz bi gercek. Babalarin kiskandirma amaciyla yapabildigini dusunmuyorum. Farkindaysaniz burdaki ayni seyi kizin annesi yapsa bende canak tutsam ozaman cifte standart olurdu. Sen daha cifte standardin ne oldugunu bilmiyorsun kanimca. Cifte standart olabilmesi icin anneye anne babaya baba olmali.