eşimin kıskançlıkları

4aylık evliyim ve esime benim babamla olan samimiyetim babamın bana düşkünlüğü onu çok kıskandırıyo babamlara gidince babam çocuk gibi kucagna alyo sarılıyo bana kocam bunu çok abartıyo ve onlara gitmemizi bile artık istemiyor ondamı sorun var yoksa bendemi lütfen yazın
Bugün bir konudada kvnin oğluna sarılması canım demesinden rahatsız olanlar vardı. fark yok işte.ai birini vur öbürüne. bunada eş normal desinler hadi onlar.
bekliyorum:KK14:

:KK62: Al bendende okadar.ailem bana cooook duskun ve her istedigim olur cok nazlanirim mizmizlanirim ama bana cook tahammullu olurlar hediyeler falan.esimde saolsun ailemden kiskanir beni.bes karis suratla oturup durur konusmaz beni tersler.diyorum kiskaniyosun beni diye neden kiskaniyim delimisin diyo:63: Sapsik yaaa yuzunu gorse o an anlar aslinda da neyseeee:KK67:

gurur duymalı oysa ne asiller ne sevımlıler dıye
diş yokken damak vardı yani
ne diye kıskanırlar ki

demekki babanızı görünce onu ilgisiz bırakıyorsunuz erkekleri taş duvar görüyoruzda onlarda duygusal olabiliyor :)

A
demekki babanızı görünce onu ilgisiz bırakıyorsunuz erkekleri taş duvar görüyoruzda onlarda duygusal olabiliyor :)
alakası yok kuzenlerimle konuşturmuyo goruşunce sadece selamlasıyorum artık buna haklı olabilir dedim. Ama babamdan resmen uzaklaştırmak istiyo

A
alakası yok kuzenlerimle konuşturmuyo goruşunce sadece selamlasıyorum artık buna haklı olabilir dedim. Ama babamdan resmen uzaklaştırmak istiyo
aynı sorun benimkindede var ama onun açısından düşündümmü ailesiyle çok mic mic oldumu bende kiskanirim.. ayrıca hem babamla hem onunla ilgilenirim kendini yabancı görmesin oda sevilsin dimi yani

Kiskanclik degil ama insan karsisindakinden bir olgunluk bekliyor ne bileyim degisik birsey ben yasadigim icin anlayabiliyorum esini (anladigini dusunuyorum) fitrat meselesi diye dusunuyorum
biz evlendigimizde esimin ailesine gidince onune gelen esime el sakasi yapiyor sıktiriyor. Kayinvalidem mirc mirc opuyor. Kucakliyor. Esimden iki yas kucuk kardesi el ense cekiyor kollarini iktiriyor filan. Babaanne bir yandan oglum kuzum opuyor. Ben bir tihaf oldum. Bu arada esim o zaman 30 yasinda. Benim iliskilerim her zaman mesafeli samimiyet seklinde olmustur.
Onun icin ben sok, izliyorum. Simdi esime istemiyorum yapmasinlar desem kiskaniyorsun diyecek. Ben de ya dedim sen evlendin barklandin aile reisi oldun. Sanki seni hala cocuk gibi seviyorlar. Sanki agirligin otoriten yok gibi ailende bu nasil boyle gelen mincikliyor giden mincikliyor filan diye gaz verdim. Adam da aldi gazi dogru soyluyorsun diye ertesi gun konusmus beni niye elliyorsunuz diye :)) Daha yapamamisti kayinvalidem oper dokonur ama eskisi gibi degil.
napayim esimin benim gozumdeki ya da gonlumdeki yeri sarsiliyordu. Insan esini daha dik daha agirbasli daha olgun bekliyor ama kayinvalidemlere bir gidiyoruz esim 5 yasinda cocuk.
Esinin de haliyle boyle bir beklentisi olabilir. Ben de bu kadar dokunarak sevmeye ya da sevilmeye gelemem mesela

çocuk gibi kucağa almak sevmek de nedir? bana bu kısım saçma geldi... kusura bakmayın..

babadır elbet sever, ilgilenir.. yapacaktır, yapmalıdır da..
evladı gelmiş konuşacak sohbetini edecek bunlar olması gereken şeyler...

amaaaa bebek gibi de kucağa alıp sevmeler falan ne bileyim bence komik...manasız...

eşime annesi yapsa da , bana babam yapsa da normal bulmam...

artık bir ağır başlı olma taraftarıyımdır belli bir yaştan sonra..
elbette anne babalarımızın her zaman çocuklarıyız, gözlerinde hiç büyümeyeceğiz falan filan...

ama bu tür kucağa alma mevzuları falan bana hoş gözükmez...

yapı meselesi..
ben her zaman ağırlıktan yanayımdır, öyle de insan isterim hayatımda...

eşinize o yüzden haksız gözüyle bakamıyorum bu kucak mevzusunda...

Bu saatten sonra babanın kucağına oturmanda bir garip doğrusu. Eşin kıskanmıyordur da sçma geliyordur..Babamın yanında ben de uzanırım ama eşim varken uzanmam. Rhtsız olurum..

Babanla baya güzel sıcak bir ilişkiniz varmış. Babalar da kızlarına, kızlarda babalarına çok düşkün oluyor. Bu düşkün babalarda bazen damatla paylaşamıyor kızını. Babanız da belki böyle birşey hissettiriyor eşinize? Tatlı atışma , laf sokma gibi laflar hissediyormusunuz?

Aile tabiki insanın en önemlisi. Ancak evlenince öncelikli aile eş olmalı ve bu ona hep hissettirilmeli diye düşünüyorum. Eşiniz onların kendinden önce geldiğini hissediyorsa belki o nedenle öyle hissediyordur? Bir konuşun onunla bence. Ondan yana olduğunuzu onu çok sevdiğinizi neyin onu huzursuz ettiğini sorun. İnsanlar eşi için ailesinden geri planda olmayı kabullenemiyor.

Eşinin yaptığı saçmalık , fikir zikir meselesi. Valla benim bazen çocukluğum tutuyor sırtına bile atlıyorum babamın. Bazen yanına gidip beni seev niye sırnaşıyorum. Ben hayatımda görmediğim şeyleri şu sitede görüyorum. Biri nişanlısını annesinden kıskanır, birisi eşini babasından kıskanır. Birisi kocasını markette ki kasiyerden, yan komşusundan otobüste ki kadından kıskanır, kadın bacağını bir yere çarpar bacağı morardı diye kocası sen beni aldatıyorsun der. İnsanlar çok ilginç ya.

Babanla baya güzel sıcak bir ilişkiniz varmış. Babalar da kızlarına, kızlarda babalarına çok düşkün oluyor. Bu düşkün babalarda bazen damatla paylaşamıyor kızını. Babanız da belki böyle birşey hissettiriyor eşinize? Tatlı atışma , laf sokma gibi laflar hissediyormusunuz?

Aile tabiki insanın en önemlisi. Ancak evlenince öncelikli aile eş olmalı ve bu ona hep hissettirilmeli diye düşünüyorum. Eşiniz onların kendinden önce geldiğini hissediyorsa belki o nedenle öyle hissediyordur? Bir konuşun onunla bence. Ondan yana olduğunuzu onu çok sevdiğinizi neyin onu huzursuz ettiğini sorun. İnsanlar eşi için ailesinden geri planda olmayı kabullenemiyor.
laf sokma falan hiç olmuyor benim babam kendi annesinin yanndada ona sarılır kucagnda uzanır dediğiniz gibi yapı meselesi

A

buna hakkı olamaz ama babanızın yanında bebek gibi davranma evli barklı kadınsız şeklinde görüş bildirebilir belki ama kuzeniniz ile konuşmanızı kısıtlayamaz

Bence kıskançlıktan öte sorunlarınız var

pardon babanızın kuacğında ne işiniz var gecen gün bi konuda vardı. bayanın eşi anesiyle bu şekildeydik herkes cok yanlıs diyordu. bugün herkes normal karsılamıs anlamadım. eşiniz e fikri neyse zikri odur diyenlerde olmuş bu kıskanmanın baska bi erkekten kıskanma gibi cinsel anlamda olduğunu sanmıyorum. bissürü kıskanma cesidi var.

yani ufacik bir dusunce belirticem, kocaman kadin olmussunuz, babaniz da artik keske kucagina alip sevmese, de basini oksayarak operek sevse tabi sizi :)

ama ote yandan cok tatli babanizla iliskiniz :), bence esinizde kiskanmaktan ziyade, belki bnm gibi dusunmustur, onu size kiskanmak gibi yansitmistir. bir de erkekler de soyle oluyor, baba evinden cikinca artik tamamen sizi onlar koruyacak gibi hissediyorlar, belki ondan agirina gidiyordur. yani bilinc altinda babanizla yarisiyor :)

yani ufacik bir dusunce belirticem, kocaman kadin olmussunuz, babaniz da artik keske kucagina alip sevmese, de basini oksayarak operek sevse tabi sizi :)

ama ote yandan cok tatli babanizla iliskiniz :), bence esinizde kiskanmaktan ziyade, belki bnm gibi dusunmustur, onu size kiskanmak gibi yansitmistir. bir de erkekler de soyle oluyor, baba evinden cikinca artik tamamen sizi onlar koruyacak gibi hissediyorlar, belki ondan agirina gidiyordur. yani bilinc altinda babanizla yarisiyor :)
bak bu çok doğru babam her aradıgında Bi sıkıntın varmı diyo eşim kuduruyo niye öyle diyo en ufak bişey olsa seni alıp goturcekmiş gibi :-)

pardon babanızın kuacğında ne işiniz var gecen gün bi konuda vardı. bayanın eşi anesiyle bu şekildeydik herkes cok yanlıs diyordu. bugün herkes normal karsılamıs anlamadım. eşiniz e fikri neyse zikri odur diyenlerde olmuş bu kıskanmanın baska bi erkekten kıskanma gibi cinsel anlamda olduğunu sanmıyorum. bissürü kıskanma cesidi var.
aynen di mi ? Bana da orasi tuhaf geldi.
eslerimizi anneleri kucagina alip, ay canim oglum diye opse sevse, hepimizin tuhafina kaciyor. Kiziyoruz. babasi da oyle yapmasa keske :)
sonucta evlenmis kiz, kocasina da biraz ayip oluyor :)

buna hakkı olamaz ama babanızın yanında bebek gibi davranma evli barklı kadınsız şeklinde görüş bildirebilir belki ama kuzeniniz ile konuşmanızı kısıtlayamaz

Bence kıskançlıktan öte sorunlarınız var
onunki çok aşırı yengemler konuştu bak onlar kuzen ama birlikte büyüdüler kardeşler diye fayda olmuyo ona kendi abisiyle bile konuşmamı istemiyor

X