eşimin kıskançlıkları

aynen di mi ? Bana da orasi tuhaf geldi.
eslerimizi anneleri kucagina alip, ay canim oglum diye opse sevse, hepimizin tuhafina kaciyor. Kiziyoruz. babasi da oyle yapmasa keske :)
sonucta evlenmis kiz, kocasina da biraz ayip oluyor :)
tabi canım kendine de zarar, ne kadar aklı basında olgun davranırsa aile içinde eşide kararlarına hareketlerine okadar güvenir. Acıkcası 30 yasında annesinin kucağına oturan kocam olsa nekadar saygı duyabilirim, evimin reisi görebilirim bilmiyorum.

Dunyaya gelme sebebim babam istersem yaninda yatarim istersem kucaginda otururum bu neyin kiskancligi yahu. Ilgiyimi kiskaniyor esiniz yoksa yapilan eylemlerimi? Diger nisanin annesi olayine gelince o farkli birsey. Sonucta kiz babasi gel oglum senide kucagima oturtup seveyim diyemez ama erkek annesi daha ilimli yaklasabilir

onunki çok aşırı yengemler konuştu bak onlar kuzen ama birlikte büyüdüler kardeşler diye fayda olmuyo ona kendi abisiyle bile konuşmamı istemiyor
bu konu cok enteresan. psikolojik sorunları olabilir mi bilinç altında bi güvensizlik. siizn ailenize gıcık olmuş dicektim ama kendi abisinden bile kıskanıomus cok enteresan

Dunyaya gelme sebebim babam istersem yaninda yatarim istersem kucaginda otururum bu neyin kiskancligi yahu. Ilgiyimi kiskaniyor esiniz yoksa yapilan eylemlerimi? Diger nisanin annesi olayine gelince o farkli birsey. Sonucta kiz babasi gel oglum senide kucagima oturtup seveyim diyemez ama erkek annesi daha ilimli yaklasabilir
nasi yani, erkegin annesi, gelini de mi kucagina oturtup sevsin :)
yahu kucagina oturtmasin anne babalar koca koca evlatlarini, baslarini oksasinlar, sarilsinlar, olmaz mi :)

Babanın yanında uzanmak ta nedir Allah aşkına ?
Eşiniz saygısızlık oldugunu düşünüyorsa siz de onun sevmediği, saygısız gördüğü şeyleri yapmayın..
Babanızla aranızı açmak anlamına gelmiyor bu..

Derdi kendinden başka hiç bir erkekle konuşmamanız mı yani? Hep böyle miydi?
nışanlıykende kuzenlerle konuşma derdi tmm dedim ailenin içine girdiğinde mesafeler kalkar sende tanırsın nasıl insanlar diye kabul etmiştim dahada kısıtlıyor

Şimdi bu adama haklı diyenler çıkması lazım dünkü konuya göre.
Erkek annesi oğlunu istediği gibi sevemez ama kız babası istediği gibi davranabilir.
Öyle mi diyecekler acaba?
Bekliyoruz.
Hadi bakalım... :KK69:

Aklima gecen gun acilan konu geldi.
Nisanlisinin annesi nisanlisini cocuk gibi seviyormus hani.
Topa tutmuslardi o anneyi.
E burdada benzer durum var bana gore.
Ama tabikide esinizin yaptigi yanlis..bi insan esini neden anne babayla kiskanir hic cozemedim.

arkadaşa katılıyorum anneler böyle davransa kızarız ama durum bize dönünce değişiyo demek ki..Anne Babayı kıskanmak anlamsız bence

nasi yani, erkegin annesi, gelini de mi kucagina oturtup sevsin :)
yahu kucagina oturtmasin anne babalar koca koca evlatlarini, baslarini oksasinlar, sarilsinlar, olmaz mi :)
Diger konuda nispeten geline yapilmis birsey ama kizi bu adamin ya sarilir oper kocaman insanlikla alakasi yok. Ama daha gelin olmamis ooglusum ooglusum kiz daha kendini o eve alistiramamis. Biraz daha anlayisli olayim demez kv. Yanlis mi dusunuyorum :)

nışanlıykende kuzenlerle konuşma derdi tmm dedim ailenin içine girdiğinde mesafeler kalkar sende tanırsın nasıl insanlar diye kabul etmiştim dahada kısıtlıyor

Siz böyle şeyler yapıyor musunuz peki teyze kızınla konuşma falan filan?

Namusu iki bacak arasında sanan bi toplumda büyüyen bi milletin çocukları olduğunuz için anne Baba kızını/oglunu böyle aşırı sevdigi zaman şaşırıyoruz aklımız hemen ensest ilişkiler farklı şeyler geliyoo sevgi bu uslubu olmaz ki sen uzaktan seversin ben dokunarak severim..

ayy sever canım onane...onunda annesi babası sevsin..baba-kız arasına kimse giremezzz.............

X