• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kirici mesaji..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda her zaman çok çok iyi fikirler oluyor, KK kadınları fena :)

Ben de bu mesaja katılıyorum, bohçaydı takıydı erkekler pek kafa yormuyor bana da KV fişeklemiş gibi geldi.
Yalniz konu sahibinin komplexlerine ve yok yerden kavga çıkarma kabiliyetine bakılırsa bence kayınvalide suçsuz 😆😆😆 kimbilir kac kez daha konusu açıldı en alakasız yerlerde bunların çünkü zayıf noktam eşim bunun zayıf noktam olduğunu biliyor diye tekrarlayıp durmuş yani kendi yetersiz hissettiği için bohça altın meselelerini kocasının gözüne kendi sokmuş.

Yoksay sona al kapat gibi butonlar olsa da bazı msjlsri kapatabilsek.

Eşinin ailesi çocuk bize yabancı duruyor dedi diye konu sahibi sabah eşine bileziklerim düğünde fazla dursun diye ablan kendi bileziklerini de bana emaneten taktı sonra da düğün ertesi aldı demiş. Alakanın güzelliğine bakar mısınız? Kocası da siz de bir bohcayla nisan yaptınız bizden kalır yanınız yok oyle nişana böyle düğün demiş seneler sonra babanne torununa bize yabancı duruyor dedi diye karı kocanın kavganın geldiği yer. Is böyle iken siz de iyi körüklüyorsunuz kafalar aynı
Konuyu anlamaya çalışıyorum farkındaysanız??? konu sahibine yardımcı olabilmek , anlayabilmek için soru sordum, kendiside sağolsun cvp vermemiş , onu sayıp cvp atıyoruz ona ama 😀😀 ilk yazdığı yazıyı anlamayadım zaten , herkes yorum yaptığında çözemeye çalıştım öyleyse eğer dedğim gibiyse gerek yok, demekki herkes birbirini bulmuş 😀😀

Anlaşamamışlar iste😆😆😆Eşine annen çocuğu yabancilastiriyorum imasında bulunuyor diye yazmaya çalışmış eşi de düğün dernek nisan bohça bilezik ablam takım elbise diye cvp vermiş
Bu kadar yazamayan biri olarak, eşinizle yazışarak iletişim kurmayı başarabildiniz de bir de üstüne kırıldınız öyle mi?

Yalniz konu sahibinin komplexlerine ve yok yerden kavga çıkarma kabiliyetine bakılırsa bence kayınvalide suçsuz 😆😆😆 kimbilir kac kez daha konusu açıldı en alakasız yerlerde bunların çünkü zayıf noktam eşim bunun zayıf noktam olduğunu biliyor diye tekrarlayıp durmuş yani kendi yetersiz hissettiği için bohça altın meselelerini kocasının gözüne kendi sokmuş.

Yalniz konu sahibinin komplexlerine ve yok yerden kavga çıkarma kabiliyetine bakılırsa bence kayınvalide suçsuz 😆😆😆 kimbilir kac kez daha konusu açıldı en alakasız yerlerde bunların çünkü zayıf noktam eşim bunun zayıf noktam olduğunu biliyor diye tekrarlayıp durmuş yani kendi yetersiz hissettiği için bohça altın meselelerini

ivomili ivomili aaaaaaa şimdi anladım, görümcen düğün için bileziğini bozduruyo sana takıyo, sonra senden ne diyip aldı bileziği cidden merak ettim bunu . yok artık cidden ayıp. Dediğin gibi gösteriş yapmış yani madem öyle gerek yokmuşcidden takmasaymış.
Kendi gösterişini yapmış çekilmiş .. bence haklısın.. eşinin ailesi sizin evlenmeniz için size ne yaptı ne aldı ne konuda yardımcı oldu

Cevap verme zahmetinde bulunmadi degil,o kadar cok derdimin disina ciktilar ki yaziniz araya kaynamis.. dugun yeri masrafi karsilandi derdim dugun ,bilezik vs degil hanimefendi ya da her kimseniz ben zaten uzuldugum birsey bu denli soylendigi icin fikir almak istedim sizi tenzih ederek soyluyorum yoncambenim yoncambenim , burasi kadinlar kulubu degil dusman kulubu resmen boyle bir donus olamaz

Sevgili ivomili lütfen üzme kendini şaka bir yana önceki sayfada da yazdim eşine acikca insanlar parası olmadığı için aşağılanmaz küçük düşürülmek istenmez annemin babamın maddi imkani yoktu diye mi beni ezikliyorsun? diye sorabilirsin dediginiz gibi sizi seviyorsa zaten çok utanacaktır yaptığından.

Bundan sonra da siz de onun ailesi ile ilgili eşinizi kaşıyıp kışkırtmazsanız benzer şeyleri yasamazsınız, iyi geceler

Sevgili ivomili lütfen üzme kendini şaka bir yana önceki sayfada da yazdim eşine acikca insanlar parası olmadığı için aşağılanmaz küçük düşürülmek istenmez annemin babamın maddi imkani yoktu diye mi beni ezikliyorsun? diye sorabilirsin dediginiz gibi sizi seviyorsa zaten çok utanacaktır yaptığından.

Bundan sonra da siz de onun ailesi ile ilgili eşinizi kaşıyıp kışkırtmazsanız benzer şeyleri yasamazsınız, iyi geceler
Kucagimda bebegim hayretle okudum, konuyu actigim saatten beri canimi daha cok acitti herkes.. bana iyi gelen tum cumlelerinizi aldim.Tesekkurler iyi geceler.

Konu sahibesi dugun islerine zaten para koydum yazmis, simdi de eve para getiriyorum gelirim iyi yazmis. Bu adam daha ne istiyor ben anlamadim ki, bulmus para getiren kadini bunuyor ...sacmalik. Eminim bu adamin da ailesi Sabancidir, taktiklari gostermelik bir bilezik sanki kendileri Ciraganda dugun yapmislar:KK51:

Size onerim burda konu acarken en az 10 kere dusunun. Ben kendi kardesime bile soylerim burda konu acarken dikkat etsin diye. Cogu zaman evet oneriler verilir edilir de fena yeriyorlar .Bende anksiyete,okb ve panik atak var. Zamaninda 1 kisi ile alakali konu acmistim ( kendisi saglikciydi olay da hastalikla alakaliydi) ben de hastalik hastasiyim kotu bir sey demisti durduk yere ve ben de kirilmistim. Bunu dedim diye tum kadinlar beni saglikci ve doktor dusmani ilan etmisti yeminle nasil tum saglikcilari kotuledim anlamamistim 🤣. O gun bugundur aşiri dikkatli ve en az 10 kere dusunerek nadiren konu acarim. Yani linclenmek istemiyorsaniz size de tavsiyemdir.

Cevap verme zahmetinde bulunmadi degil,o kadar cok derdimin disina ciktilar ki yaziniz araya kaynamis.. dugun yeri masrafi karsilandi derdim dugun ,bilezik vs degil hanimefendi ya da her kimseniz ben zaten uzuldugum birsey bu denli soylendigi icin fikir almak istedim sizi tenzih ederek soyluyorum yoncambenim yoncambenim , burasi kadinlar kulubu degil dusman kulubu resmen boyle bir donus olamaz
Evet burda herkes konu açılsana konu sahibine saldırsak diye bi olay var malesef, çoğu konuyu okuyorum. Herkes konu sahibine saçma üstüne geliyor, kimse yardımcı olmuyor hep eleştiriyor gereksiz bi şekilde, amannnnn bunu İçin canını sıkmaya değmez, bak durumada yazmışım, İYİKİ KAZANICAK DİYE😍
Kimse içinde kocanla tartışma boşver barışşş birdahada konuyu açmayın olsun bitsin konu 🙏🏻🙏🏻 Boşan demek kolayda ,,Evlilik kolay kurulmuyo…
Ufak bi karı koca anlaşmazlığı tartışması birşey olmaz

Size onerim burda konu acarken en az 10 kere dusunun. Ben kendi kardesime bile soylerim burda konu acarken dikkat etsin diye. Cogu zaman evet oneriler verilir edilir de fena yeriyorlar .Bende anksiyete,okb ve panik atak var. Zamaninda 1 kisi ile alakali konu acmistim ( kendisi saglikciydi olay da hastalikla alakaliydi) ben de hastalik hastasiyim kotu bir sey demisti durduk yere ve ben de kirilmistim. Bunu dedim diye tum kadinlar beni saglikci ve doktor dusmani ilan etmisti yeminle nasil tum saglikcilari kotuledim anlamamistim 🤣. O gun bugundur aşiri dikkatli ve en az 10 kere dusunerek nadiren konu acarim. Yani linclenmek istemiyorsaniz size de tavsiyemdir.
Ben böyle gördükden sonra yeminle konu açmaya korkuyorum, sanırım asla açmam sorunum olsada😀😀😀 sıkıntılı cidden, bende hassasım yani tam yengeç burcu kadınıyım gelemem 🥴

Kadinlar kulubu diyerek o kadar pata küte dertlesmek istemisim ki birakin noktalamayi yazdigim kelimeye dönüp bakmadim aslinda zor da olsa anlasilabilen bir konu yuzunden konu sahibini bu kadar uzmeye degmezdi diye dusunuyorum benim de belirtmis oldugunuz rahatsizliklarimdan var yeterince hassasim cok zor olmamaliydi tavsiyede bulunabilmek ve seviyeli elestirmek.. uzun zamandan sonra actigim ilk ve belli ki belli bir sure icin son konuydu size de gecmis olsun cok cok iyi anladim tesekkurler..

Ben de cok hassasim. Yani bence konu sahibi asiri yanlis bir sey yapmadiysa ustune asiri gitmeye gerek yok. Zaten genelde konu acanlar uzgun oluyor. Burda daha cok morallerini bozuyorlar. Ben genelde emin olamadigim konulari baska siteye aciyorum.
Ben böyle gördükden sonra yeminle konu açmaya korkuyorum, sanırım asla açmam sorunum olsada😀😀😀 sıkıntılı cidden, bende hassasım yani tam yengeç burcu kadınıyım gelemem 🥴

Sakin uzmeyin kendinizi. Burda 1 gunde bir suru konu aciliyor ve cok kez bu oluyor. Insanin derdi varken tek istedigi cozum oluyor, kotulenmek degil tabi.
Kadinlar kulubu diyerek o kadar pata küte dertlesmek istemisim ki birakin noktalamayi yazdigim kelimeye dönüp bakmadim aslinda zor da olsa anlasilabilen bir konu yuzunden konu sahibini bu kadar uzmeye degmezdi diye dusunuyorum benim de belirtmis oldugunuz rahatsizliklarimdan var yeterince hassasim cok zor olmamaliydi tavsiyede bulunabilmek ve seviyeli elestirmek.. uzun zamandan sonra actigim ilk ve belli ki belli bir sure icin son konuydu size de gecmis olsun cok cok iyi anladim tesekkurler..

Evet burda herkes konu açılsana konu sahibine saldırsak diye bi olay var malesef, çoğu konuyu okuyorum. Herkes konu sahibine saçma üstüne geliyor, kimse yardımcı olmuyor hep eleştiriyor gereksiz bi şekilde, amannnnn bunu İçin canını sıkmaya değmez, bak durumada yazmışım, İYİKİ KAZANICAK DİYE😍
Kimse içinde kocanla tartışma boşver barışşş birdahada konuyu açmayın olsun bitsin konu 🙏🏻🙏🏻 Boşan demek kolayda ,,Evlilik kolay kurulmuyo…
Ufak bi karı koca anlaşmazlığı tartışması birşey olmaz
Hazirda beklemisler resmen konu sahibinden daha mutsuz olduklarindan emin oldum.Tesekkur ederim muhtemel dogum tarihize baktim kizimla ayni gun..simdiden Allah bagislasin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back