• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kirici mesaji..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortada ciddi bir mesele yoksa, esinizin ailesiyle ilgili neden eleştiri yapıyorsunuz?

Bakın aileniz ile ilgili bir eleştiri nasıl canınızı sıkmış. Sizin hassas noktanız varsa eşiniz de vardır belki, ne dersiniz? Siz onun ailesine eleştiri yapacaksınız ama o yapmayacak, ne güzel dünya.

Ayrıca evli barkli insanların mesajla bu tarz konulara girmesi başlı başına saçma.

Son düzenleme:
kitap okuyabilirsiniz mesela…
Meşguliyet olsun, bir nebze kafa dagitabilirsiniz anlaminda mi söylediniz ? Yoksa paragrafimdan bir cumle cekip anlama zahmetinde bulunmadan tavsiye havasi yaratmak istediginiz icin mi soylediniz ? genel dönü bu sekilde oldugu icin sordum.Merakimi mazur gorun.
Kimse buraya güle oynaya konu açmıyor zaten. Forumun adı bir derdim var yani moralinizin bozuk olması bu Türkçe katili yazı için yeterli bir sebep gelmedi bana.

Konunuzdan anlayabildiğim kadarına yazacağım. O rahatsız olduğunuz ‘ bir şey’ nedir mesela ki evde yüz yüze gelip konuşmayı bile bekleyemeyip mesaj atıyorsunuz?

Evleneli iki koca sene geçmiş, çoluk çocuğa karışmışsınız hala bohça, altın, düğün muhabbetinin yapılması bana çok saçma geldi. Geçmişi geçmişte bırakın.

Eşimin ailesi eleştirme hakkına sahip olamıyorum yazmışsınız, hiç kimse ailesinin eleştirilmesinden hoşlanmaz
Geçmisin gecmiste birakilmasi gerektigine inanan birisi oldugum icin yapilamamis seylerin hala konusulmasi beni uzen sey zaten.. basligi gordum hemen icimi doktum evet goz kanatici, bodozlama, basliktan daha cok dert olmus bir anlatim olmus kusura bakmayin yine de fikirleriniz icin tesekkur ederim.

Eşiniz demek ki sizi söylediğiniz kadar sevmiyor. İnsan sevdiğini kırmaktan çekinir. Bir de hassas noktanızı iyi biliyor ve tam da ordan vuruyor sizi. En tehlikeli insan tipi.

Nacizane tavsiyem eşinizle önemli konuları yüz yüze konuşun.
Belki de bunu kabul edemedigim icin duymak istedim tesekkur ederim dönüşunuz icin..

Geçmisin gecmiste birakilmasi gerektigine inanan birisi oldugum icin yapilamamis seylerin hala konusulmasi beni uzen sey zaten.. basligi gordum hemen icimi doktum evet goz kanatici, bodozlama, basliktan daha cok dert olmus bir anlatim olmus kusura bakmayin yine de fikirleriniz icin tesekkur ederim.

Bilezik konusunu açan sizsiniz. Size göre iyi bir şey olabilir anlamadığım için yorum yapamıyorum ama eşinize göre iyi bir şey değil demek ki. Geçmişin geçmişte kalması gerektiğine inanıyorsanız geçmiş konuları açmayın derim.

Boşuna kimseye zayıf noktanı gösterme ilk oradan vururlar demiyorlar en yakının dahi olsa öncelikle öyle yada böyle evlenmişsiniz elinizden geleni yapmışsınızbu konuda neden kendinizi üzüyorsunuz herkesin her şeyi dört dörtlük olmak zorunda mı bence kendiniz de takılmayın artık buna eşinize de o zaman öyleydi itirazın varsaydı o zaman dile getirseydin şimdi değil de konuşturma bile bu konuda ne söylerse kabul etmeseydin de bunca zaman sonra bunun mahçubiyetşne giremem K bakma de ve gerçekten sallama ya ayrıca eşinin yaptığı çok ayıp ki bunu sizin mahcubiyetleri değil her konuşmada kardeşinizle çabanızı gurur duyarak anlatın Kimseye de laf söyletmeyin

Eşiniz demek ki sizi söylediğiniz kadar sevmiyor. İnsan sevdiğini kırmaktan çekinir. Bir de hassas noktanızı iyi biliyor ve tam da ordan vuruyor sizi. En tehlikeli insan tipi.

Nacizane tavsiyem eşinizle önemli konuları yüz yüze konuşun.
Belki konu sahibi de yapıyor ayni şeyi.
Eşimin ailesini eleştirme hakkına sahip değilim diyerek dert yanmış bundan.
Olayı mesaja dökecek kadar basit bir şekilde eş ailesinin eleştirip, eşim ailem konusunda beni hassas noktamdan vurdu demesi hiç adil bir bakış açısı gelmedi bana.

Ortada ciddi bir mesele yoksa, esinizin ailesiyle ilgili neden eleştiri yapıyorsunuz?

Bakın aileniz ile ilgili bir eleştiri nasıl canınızı sıkmış. Sizin hassas noktanız varsa eşiniz de vardır belki, ne dersiniz? Siz onun ailesine eleştiri yapacaksınız ama o yapmayacak, ne güzel dünya.

Ayrıca evli barkli insanların mesajla bu tarz konulara girmesi başlı başına saçma.
Ortada ciddi bir meseleye tepki vermedigimi nereden biliyorsunuz ? Elestirinizi yuz yuze yapsaydiniz deseniz anlarim.Ben karsiliksiz elestiri olsun taraftari degilim merakim da yok.Benim derdim baskaydi donus farkli oldu tesekkurler..

Boşuna kimseye zayıf noktanı gösterme ilk oradan vururlar demiyorlar en yakının dahi olsa öncelikle öyle yada böyle evlenmişsiniz elinizden geleni yapmışsınızbu konuda neden kendinizi üzüyorsunuz herkesin her şeyi dört dörtlük olmak zorunda mı bence kendiniz de takılmayın artık buna eşinize de o zaman öyleydi itirazın varsaydı o zaman dile getirseydin şimdi değil de konuşturma bile bu konuda ne söylerse kabul etmeseydin de bunca zaman sonra bunun mahçubiyetşne giremem K bakma de ve gerçekten sallama ya ayrıca eşinin yaptığı çok ayıp ki bunu sizin mahcubiyetleri değil her konuşmada kardeşinizle çabanızı gurur duyarak anlatın Kimseye de laf söyletmeyin
Beni anlayabildiginiz icin tesekkur ederim..Hakli yere cevapsiz kalan biri degilim daha fazla nasil davranabilirim diye derdimi dokmek istedim

Eşimin ailesini eleştirme hakkına sahip değilim diyerek dert yanmış bundan.
Olayı mesaja dökecek kadar basit bir şekilde eş ailesinin eleştirip, eşim ailem konusunda beni hassas noktamdan vurdu demesi hiç adil bir bakış açısı gelmedi bana.
Benim anladığım gösteriş olsun diye takılan bileziğe gerek yoktu, 2 tane de yeterdi bize demiş. Ben bunda art niyet görmedim aileyi eleştiriden kasıt buysa eğer bunda kadını en hassas yerinden vuracak bir durum yok.

Ortada ciddi bir meseleye tepki vermedigimi nereden biliyorsunuz ? Elestirinizi yuz yuze yapsaydiniz deseniz anlarim.Ben karsiliksiz elestiri olsun taraftari degilim merakim da yok.Benim derdim baskaydi donus farkli oldu tesekkurler..
Çünkü ailesinin genel olarak belli bir zararının olmadığını yazan, onları eleştirme hakkına sahip olmamanizdan rahatsız olan sizmişsiniz konunuzda öyle yazıyor.

Bu eleştiri mevzusu sizden esinizin ailesine karşı sık sık oluyorsa, eşinize de ailenizi eleştirme hakki veriyorsunuz demektir. Kimsenin ailesi dokunulmaz değil.

Benim anladığım gösteriş olsun diye takılan bileziğe gerek yoktu, 2 tane de yeterdi bize demiş. Ben bunda art niyet görmedim aileyi eleştiriden kasıt buysa eğer bunda kadını en hassas yerinden vuracak bir durum yok.
Evet bunu demek istemistim arkadaslar derdime dert eklediler objektif olalim derken.

Konu nereden oraya gelmiş acaba?
İki senelik evlilikte altın muhabbeti boş yere açılmamıştır. Zaten önceki akşam olan bir mevzuyla ilgili rahatsızlığini dile getirmek için mesaj atmış eşine konu bir şekilde altınlara gelmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back