Eşimin kendini övmesi

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Arkadaşlar üç aylık evliyim görücü usulü evlendim. Ama bi sorun var eşim kendini çok över. Mesela canım ben çok akıllı biriyim. İşte kızlar benim peşimden koşardı benim için kavga eden kızlar oldu çok yakışıklıyım bi ortama girince çok dikkat çekerim falan diyo. Eşimin tipi iyi ve etrafta gerçekten de dikkat çeker ve sevilir. Benim de tipim iyi ben de dikkat çekiyorum ve benim de peşimden koşanlar oldu ama ben bunu bugün kalkıp övünme konusu yapmıyorum ki yapmam da çok saçma olur. Eşim de ego var ve bu beni sinir ediyor. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizcee akıl verin ben mi abartıyorum ama gerçekten çok rahatsız oluyorum. Konuştum dedim ki bırakta başkaları övsün seni sen kendini övme dedim. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım

Sevgiliyken de boyle kendini over miydi? Gercekten cok itici bi durum.Benimde elim cok agirdir herkes tarafindsn bilinir felan de sende
Şöyleki eşimle görücü usulü evlendik ama önceden tanışıyoduk sevgili değildik ama hiç görmemiştim bu huyunu daha yeni yeni görüyorum ve aşırı rahatsız oluyorum

Şöyleki eşimle görücü usulü evlendik ama önceden tanışıyoduk sevgili değildik ama hiç görmemiştim bu huyunu daha yeni yeni görüyorum ve aşırı rahatsız oluyorum
Bu durumdan herkes rahatsiz olur .Acik acik soyle rahatsiz oldugunu ve sogudugunu.Biraz olgunsa anlayabilir.Yani bari kizlardan bahsetmesin.Esinin burcu ne

Övmesini dövmesi diye okudum merakla girmiştim:) kendini öven insanın aslımda övülecek bişeyinin olmadığını düşünürüm

İşte kızlar benim peşimden koşardı benim için kavga eden kızlar oldu çok yakışıklıyım bi ortama girince çok dikkat çekerim falan diyo.
Yanlış anlamayın da madem öyleymiş niye görücü usülü evlenmiş hey allahım biz de yedik deseydiniz keşke...

Kendini övdüğü zaman çok itici görünüyorsun biliyor musun de ve alaycı bir gülümse bak bakalım bir daha yapabilecek mi :)

Belki siz onu pohpohlamıyorsunuz diye kendini eksik hissediyordur.
Ay canım bugünde çok yakışıklısın kar tanem,nur tanem ,birtanem maşallah maşallah diyin belki susar.

Belki siz onu pohpohlamıyorsunuz diye kendini eksik hissediyordur.
Ay canım bugünde çok yakışıklısın kar tanem,nur tanem ,birtanem maşallah maşallah diyin belki susar.

Hahah övüyorum aslında mesela çok güzel kokuyosun diyorum ama fazla övmüyorum mesela yakışıklıyım dediğin ben de inadına çok tipsizsin diyorum bide bana bi kere sen benden daha güzelsin dedi bunda ciddmiydi yoksa sadece boş bi lafmıydı onu bilemiyorum

Alık olur ya bosver uzme kendini sen ovmeye basladigi an baska seylerle ilgileniyormus gibi yap.Ben biri kendini ovmeye basladiginda oyle yapiyorum cok işe yariyor
Onu da denerim ama benim eşim çok inatçı ve insanları bilerek sinir etmede üztüne yok mesela bana ben insanları seviyormuş gibi yapabilirim sevmiyormuş gibi de yapabilirim diyo ve bunun övünerek diyo ve bu beni deli ediyo

Yav he he herkes peşindeymiş ondan görücü usulü evlenmiş zaten.
Peşinden koşanlardan biriyle evleneymiş.
O övdükçe sende böyle boz onu.

Niye görücü usulü evlenmiş ozaman. Hayır zaten artık eşisiniz, size neyi ispatlamaya çalışıyor ki. İnşallah aşağılık kompleksi yoktur, çok zor oluyorlar öyle insanlar

madem uyardığınız halde devam ediyor o halde sizde öyle yapın.
"off ikimizde mükemmeliz ya. nasıl bir araya geldik biz böyle" deyin gereksiz heryerde kendinizi yemeklerinizi ilişkinizi abartın. başkalarının yanında değil tabi sadece ona
sıkılıp sizi uyardığında sizde açıkça konuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…