- 8 Mart 2017
- 195
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
Şöyleki eşimle görücü usulü evlendik ama önceden tanışıyoduk sevgili değildik ama hiç görmemiştim bu huyunu daha yeni yeni görüyorum ve aşırı rahatsız oluyorumSevgiliyken de boyle kendini over miydi? Gercekten cok itici bi durum.Benimde elim cok agirdir herkes tarafindsn bilinir felan de sende
Bu durumdan herkes rahatsiz olur .Acik acik soyle rahatsiz oldugunu ve sogudugunu.Biraz olgunsa anlayabilir.Yani bari kizlardan bahsetmesin.Esinin burcu neŞöyleki eşimle görücü usulü evlendik ama önceden tanışıyoduk sevgili değildik ama hiç görmemiştim bu huyunu daha yeni yeni görüyorum ve aşırı rahatsız oluyorum
Yanlış anlamayın da madem öyleymiş niye görücü usülü evlenmiş hey allahım biz de yedik deseydiniz keşke...İşte kızlar benim peşimden koşardı benim için kavga eden kızlar oldu çok yakışıklıyım bi ortama girince çok dikkat çekerim falan diyo.
Aynen sinirlerimi bozuyo ne zman karşılıkku sohbet etsek hep kendinden bahsediyoYanlış anlamayın da madem öyleymiş niye görücü usülü evlenmiş hey allahım biz de yedik deseydiniz keşke...
BalıkBu durumdan herkes rahatsiz olur .Acik acik soyle rahatsiz oldugunu ve sogudugunu.Biraz olgunsa anlayabilir.Yani bari kizlardan bahsetmesin.Esinin burcu ne
Alık olur ya bosver uzme kendini sen ovmeye basladigi an baska seylerle ilgileniyormus gibi yap.Ben biri kendini ovmeye basladiginda oyle yapiyorum cok işe yariyor
Belki siz onu pohpohlamıyorsunuz diye kendini eksik hissediyordur.
Ay canım bugünde çok yakışıklısın kar tanem,nur tanem ,birtanem maşallah maşallah diyin belki susar.
Onu da denerim ama benim eşim çok inatçı ve insanları bilerek sinir etmede üztüne yok mesela bana ben insanları seviyormuş gibi yapabilirim sevmiyormuş gibi de yapabilirim diyo ve bunun övünerek diyo ve bu beni deli ediyoAlık olur ya bosver uzme kendini sen ovmeye basladigi an baska seylerle ilgileniyormus gibi yap.Ben biri kendini ovmeye basladiginda oyle yapiyorum cok işe yariyor
Niye görücü usulü evlenmiş ozaman. Hayır zaten artık eşisiniz, size neyi ispatlamaya çalışıyor ki. İnşallah aşağılık kompleksi yoktur, çok zor oluyorlar öyle insanlarArkadaşlar üç aylık evliyim görücü usulü evlendim. Ama bi sorun var eşim kendini çok över. Mesela canım ben çok akıllı biriyim. İşte kızlar benim peşimden koşardı benim için kavga eden kızlar oldu çok yakışıklıyım bi ortama girince çok dikkat çekerim falan diyo. Eşimin tipi iyi ve etrafta gerçekten de dikkat çeker ve sevilir. Benim de tipim iyi ben de dikkat çekiyorum ve benim de peşimden koşanlar oldu ama ben bunu bugün kalkıp övünme konusu yapmıyorum ki yapmam da çok saçma olur. Eşim de ego var ve bu beni sinir ediyor. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizcee akıl verin ben mi abartıyorum ama gerçekten çok rahatsız oluyorum. Konuştum dedim ki bırakta başkaları övsün seni sen kendini övme dedim. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?