Eşimin karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan kızla olan samimiyeti

Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi

bana nerede diye soruyor, mehmetçim diyor aşko diyor. Bende eşime yüz vermemesi gerektiğini söyledim ama eşim de muhabbete giriyor onunla sinir oluyorum. Sosyal medyadan da ekledi eşim kızı

Kızı da çağırmış eşim dükkana gel kurabiye yaptım al diye. Sosyal medyadan yazmış
Kız iğrenç eşinize ise yuh diyorum! sizin yüzünüze bakarak nasıl böyle davranabilir ya midemi bulandırdı

Kadının tavrı konuşması eşinizin hoşuna gitmiş ki izin veriyor devam ettiriyor. Kaç kere kavga ettik demişsiniz hala anlamıyor ve onu istiyorsa basın tekmeyi gitsin.
Yani büyük konuşmak istemiyorum ama biri gelecek eşime aşko diyecek yılışacak ve ben onu sağ salim işine göndercem öyle mi. O saçından tutup.... Tamam neyse sakinim

Kaos ortamı mı? O da güzelmiş. Genelde çocuk yoksa babamın kalp hastalığı var annemin kolesterolü var üzülmesinler diye bahane buluyorlar ama..

Kocana diyeceksin ki bir daha o kadinla samimi oldugunu gorursem dukkanda rezillik cikartirim. Sacini elime doladigim gibi kapi disari surukler, ikinize de agzima gelen hakareti sayarım. Butun esnafa, musterilere rezil olursun.

Ama buna ne gerek var? Neye yarayacak? Bugun bu kiz, yarin baskasi. Guvenle arkanı donemeyecegin bir adamla evlisin. Boyle adamı cocuk yokken, yillarini harcamadan bosaman en guzeli.

Neden sesinizin çıkmadığını anladım. Adamı aldatırken yakalayıp tazminat mı alacaksınız boşanırken?

Ee daha ne? Kendiniz de farkındasınız durumunuzun? Böyle oynak bir fırıldak için değer mi gençliğinizi güzelliğinizi heba etmeye? Bakın çocuğunuz yok ve arkanızda duran bir aileniz var. Saygın insanlar diyorsunuz, bu adamı ailenize yakıştırıyor musunuz? Valla indirin darbeyi, alın hakkınız olanı. Bu iş ayyuka çıkarsa kocanızla esnafın alay konusu olursunuz. Olmayanı oldururlar, bire beş katarlar yıpranırsınız.

Kocanız pek uzak durmaz çünkü bu tür ilgi erkeklerin hoşuna gider. Evliyse başka biri tarafından beğenilmek cazip gelir. Sen kocana da ayar ver o kıza başka türlü ayar ver. Böyle kızların eli kolu durmaz. O eli kolu birazcık incitmek lazım. Anlarsın ya :)

Boşanınca kaos olmuyor arkadaşım.

Kandırmışlar sizi,rahat olun.

Anne baba arkanızdaysa bekleyerek kendinize yazık edersiniz.

Sorun eşinizde .
Benim eşime herhangi bir kadın aşko dese hadi bacım git şuradan der büyük ihtimalle. Ben aşko dediğini duysam sizin gibi sakin kalıp hala dükkana gelmesini izlemezdim Azıcık atik olun susmayın

Bence ne kadında ne kocanda sıkıntı var tek sıkıntı sensin benim kocamın benim yanımda bunu yapmaya g*tü yemez . Çok açık konuşacağım bak yemez. Büyük konuşamam arkamdan yapabilir belki ama böyle gözümün önünde onu bir yerlerinden asacagimi bilir . Bu nedir ya sizdeki rahatlık

İlk sorunlu kişi eşiniz...mehmetçigim aşko dediğinde eşiniz ne münasebet diyip bozsa mesafesini korusa o yüzü bulamazdı.

Kız size açık açık söylemiş zaten, ne yapmak istediğini nasıl çözemiyorsunuz? Dükkana gelip ilk eşinizi soruyor, aşko diye sesleniyor ve hâla oraya gelebiliyor öyle mi? Şaşkınım.. Ayrıca eşiniz niye sosyal medyadan takipleşiyor, ne münasebet? Dükkanı o kızın alışverişi mi tutuyor ayakta, iyi pqra getiriyormuş.. Böyle devam ederse sonu hiç iyi görünmüyor bu işin..

Bu konuyu okuyunca canım panter kadınlarımızın sayısını görmüş olduk
saç yolan,asfalta kafası ezen,allahına kavuşturan ahah kızlar manyaksınız siz sizi seviyorum

Eklentiler

• IMG_5357.jpeg
    165,5 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…