Bence dee
Seviyorsan daha cok vakit gecirmek istersin,, sevmiyorsan ya bi rahat birak da ozleyeyim seni dersin..
Gecen esime dedimki kahwalti yaparken.. benim dedi ders calismam lazim,plan yapmaliyim,haftaya sinavim var,yanina gelsem bölunur ders calisamam diye korkuyorum, egitimden gelmesem de orda mi calissam acaba dedi hem de bolunmem ne dersin??
O donem oyle bir soguttuki kendinden beni , resmen nolursun gelme dedim!
Dedim ki,;
Iyi de niye aciklama yapiyorsunki, ben sana gel demedimki zaten, istiosan arama bile.. ben seni sorgulamiyorumki artik.. hic mi farketmedin son iki haftadir sen beni ararsan konusuyoruz,ben seni aramiyorum bile.. o yuzden napiyorsan kendi icinde hallet,bana dersim var diye dillendirme artik dedim. Ben seni rahat biraktim,sorgulamiyorum,farkettiysen napiyosun diye aramiyorum bile. O yuzden aciklama yapmana gerek yok,canin ne istiosa onu yap artik, gelmis mi gitmis mi dersi mi varmis umurumda bile degil, DERS im var deme yeter bana dedim..
Durdu dusundu,bozuldu,sinirlendi kendi capinda.. sana bisey olmus,sogudunmu benden yoksa dedi,beni sevmiyor musun artik,noldu sana dedi.. aradan 10 dk gecti,sen az once ne demek istedin anlamadim dedi,kinaye mi yaptin,trip mi attin,laf soktun dedi
yoo dedim artik dusuncem bu, artik seni sorgulamiyorum,dusundum de uzulen yipranan ben oluyorum,sen diledigini yapabilirsin, senin iyiligin icin dedim... sen demedin mi musade et ders calisayim diyen?
ama cok feci bozuldu bu laflarima.. disari cikacakti,gomlegini utuledim,giyindi sıkıca beni optu ve gitti...
E simdi ilgi bekliyorum diyorum,kiziyor. Surekli dibinde olamam ki, annemden bile sıkılırım ben diyor..
Artik napiosan yap,seni sorgulamiyorum,ne istiosan onu yap,onemli degil artik,hesap vermek zorunda degilsin diyorum.. bu sefer de sen benden sogudun mu,beni sevmiyor musun, bisey mi oldu diyor...
Yok yok ben bunu boğayim en iyisi