- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 25
- Konu Sahibi Gecekusum999
Kızlar eşimin kardeşleri ortaokul öğrencileri anlayacağınız yaşları küçük biri kız biri erkek.Eşimin ailesinin evine gittiğimizde gelin olduğum için hizmeti ben yapıyorum dolayısıyla..Çay kültürleri çok yoğun bardakları küçük çayı ocakta kaynar ve hızlı içerler ciddi anlamda çay peşinde koşturur nadiren otururdum.Ara sıra kayınbabam kızım sen otur diye küçük görümceme çay getir derdi.Çocuklara çay koymaktan gocunmam ama herkesin çayı dururken bardakların bitirip benim onlara çay dökmemi beklemeleri sinirimi bozuyor.Kv kb köye gittiler eşim çocukları alıp gelmiş.Karınları açmış vs vs bugüne kadar evimde çok kaldılar her hizmetlerini yaptım sevecen davrandım fakat bir kere olsun bana teşekkür edilmedi sanki görevimmiş de onlara bakmak zorundayım gibi..ki kıymet bilmediklerini anlayınca çocukları da kabul etmek istemiyorum.Anlayacağınız artık bu durum zoruma gitmeye başladı.Eşime kızdım anası babası düşünmüyor sen mi düşünüyorsun ise gittiğinde sen değil ben bakıcılık yapacağım çocuklara onların bir anne babası var düşünsünler bı zahmet dedim en sonunda.Laf da söyleyemiyorum çocuklara kayinvalidemgil hemen durumu büyütüyorlar vay efendim sen çay dökmedine getirirler meseleyi.Eşime söyledim ben yengem bana çay dökse utanırım hemde abim buna müsade etmez kalk kendi çayını al diye bana kızardı diyorum.Eşimde haklısın sana saygı duymaları gerekir diyor fakat icraat 0 asla kardeşlerine laf söylemiyor.Bu durumla ilgili tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ? Ahkam kes laf söyle yada abisinin evi tabi kalacaklar cart curt da demeyin kızlar benimde abilerim var eşlerinden de asla hizmet beklemedim o yaştayken de dahil..