• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kardeşinden gelen mesaj?

Şerefsiz pislik
Sen en iyisini yapmışsın.
Eğer bu mesajları hakaret boyutuna gelirse mahkemede şahitlik yaparken bunları da göstereceğini şlsöyle, tehdit et.
Ne güzel işte, ayağı kesilir sizin evden. Böyle dangalak insanı sırf 'kardes' diye görmek zorunda kalmamis olursunuz

Ben kayınvalidemi çok severim. 13 yaşında 30 yaşındaki adama vermişler. Çok çekmiş. Büyükte saygı duyarım. Ama bu kadar şey yaşayan bir kadın buna susarsa kızarım. Çok kızarım. Sordum dedim ki eltimin bir ahlaksızlığı mı var anne diye ben kefilim namusuna dedi. O zaman oğlun niye dövüyor dedim, sen niye dur demiyorsun dedim beni de döver dedi? Eşime dönüp sen birşey de dedim bana bile vurur o manyak dedi? Kardeşi benimle yaşıt eşimde bizde 6 yaş büyük. Görümceme dönüp sen niye susuyorsun dedim. Ben daha önce kızın ailesini arayıp “kızınız ölüyor, gelin kurtarın dedim” ve bu yüzden dayak yedim daha da karışmam dedi. Benim yerimde siz olsanız napardınız? Üstelik doğru düzgün bir işi yok eşim bakıyor hepsine.

İyi de anlattıklarınız kv, eşiniz ve görümcenizi daha da haklı çıkaracak şeyler...

İlk anlattığınızda sanki oğluna hak veriyor da birşey söylemiyor gibi anlaşılıyordu. Ama görümceniz pek çok kişinin yapmayacağını yapmış, kızın ailesini aramış ve dayak yemiş. Herkes beni de döver dediğine göre ruh sağlığı yerinde bir adam değil karşıdaki. Boşanmakla güvende olmayacak yani eltiniz...

Bu adamın cinnet geçirip karısına, çocuğuna ya da siz dahil diğer aile üyelerine birşey yapıp yapmayacağı belli değil.

Şu durumda boşan demekten önce, adamın bir şekilde (ikna edilerek veya zorla) tedaviye yönlendirilmesi gerekiyor...

Baktınız olmuyor o zaman ceza davası açılsın öncelikle...

Sizi çok ama çok takdir ettim..
Rabbim ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah, bende böyle dua ediyorum size..
Lütfen pişmanlık duymayın, siz çaresiz bi kadını şiddetten kurtardınız.
7 yıl boyunca fiziksel şiddet görmek görmek!! Empati yaptım, inanın daha fazlasını yapamadım...
İnşallah bi hata yapıp da o psikopata dönmez :(

En iyisini yapmışsınız, tebrik ederim. Boşverin ne derse desin.
Kv tamam iyidir belki de oğluna kadınlara karşı saygıyı öğretseydi bu lafları haketmezdi.
Psikolojisi bozuksa götürsün tedavi etsinler, kimse kızını psikolojik sorunludan dayak yesin de herkes sussun diye büyütmüyorö

Daha önce ben bu adamın hakaretine uğradım. Eşim benim değil onun yanında oldu. Eltimi görünce zaten az çok duyuyordum. Yalnızlığını anladım. Çünkü adam ataerkil bir toplumun meyvesi. Eşimde susarak sadece yapma oğlum,etme oğlum diyerek kenarda duruyor. Bu yüzden kaç kere ağlattı beni eşim “haddini bil” karı koca arasına girme diye. Annemin suçu yok dedi ama o çocuğu o anne yetiştirdi. Ve yine o anne susuyor. Oğluna küsmek yerine gelinini kötülüyor. Bende boşanma evresindeyim. Allah herkesin kalbine göre versin. Hepinize teşekkür ederim. Ve lütfen kimse şiddetin sadece şahidi olarak kalmasın. Evet zarar göreceksiniz ama dilsiz bir şeytan olmayacaksınız.

Boşanmanıza gerçekten sevindim. Sizinkinin de ailesinden farkı yok çünkü. Bir gün siz de şiddet görmeden ayrılmak en iyisi.

Gercekten bu insanlar hem suclu hem guclu utanacagina daha uste cikiyor demekki aile yapisi o herkese normal geldigine gore siz dikkat edin kendinize.. Annesi gercekten insan olsa gozyummazdi zaten

Üff onun bedduası mı tutacak salak işte boşver
Eşinin tutumu çok çirkin bence sen onu düşün
Dövmeseydi karısını kadında boşamazdı onu
Çekmek zorunda mı

Cok iyi yapmissiniz
Beyinsiz herif kendi yikmis yuvasini ne hakla sizi sucluyor
Onun duasi falan kabul olmaz
Ic rahatligiyla devam.edin hayatiniza
Ne insanlar var ya
Ne bicim ulke oldu burasi

Back