Esimin kardesi ve asiri israrci karakteri

Farklı bir bakış acısıyla yaklaşmak istiyorum. Okurken nedense psikoljik sorunları olduğunu düşündüm. Ya da bu zamana kadar fark edilmemiş beyin ile ilgili bir durum. Zihinsel engel falan

Aboooo bu neymis böyle yaa diyaloğa şok oldum

Gorumce sanmıştım meger kayınmıs evlerden ırak.

Esin, o oyle bırı görme duyma demıs ya.. sen el kızısın, es gecmek zorunda degılsın.

Kardesıne yapacak bu tembihi, bize yapıyorsun ama yengen yapma o yabancı kalbini kırar uzulursun diyecek.
Fedakarlık neden kadından bekleniyor?
Anlayıs?
Ben neden esimin ruh hastası kardesıne bes saat aynı seyi anlatayım ki 'o öyle biri' diye

O bana sormamayı denesin mesela.

Alttan alma, ulkeye yerlesmıs sureklı gorusceksiniz belli ki. Haddını bildir seninle konusurken, karsısında abisinin olmadigini bilsin. Kimse kimseyı idare etmek zorunda degıl.

Haklısın. Belki de herkes arkadaşı alttan aldığı için çenesini kapatmayı öğrenememiştir.

Ne yani o helikopterlerde gezip otel otel turlamiyor musun? Ellerinde cantalar yanında yardımcı yok mu ? Vardır be çantaları o taşır falan. Buraya konu acma git alışveriş yap rahatlarsin

Tabi öyle yalnız benim oteller zincirim olsa burda bi dakika durmam

Ne helikopterle geziyorum ne de cantami tutan yardimcim var. Zaten Ispanya'dan cok uzakta yasiyoruz. Esim universite bitince ailesinden ayrilmis, ailesinin mal varligi ile de hic ilgilenmeyi tercih etmemis. Ben esimi kariyerini kendi kuran, yonetici pozisyonundaki bir beyaz yakali olarak tanidim, sevdim, evlenmeye karar verdim. Ailesinin durumunu da evlenme teklifi aldiktan sonra ogrendim ve beni hic ilgilendirmedigi icin konusunu bile acilmaz bizim evimizde. Kendi halimizde cok mutluyuz :)

none of your business de ona olay kapansınbence takıntı hastalığı olabilir.benim kardeşimde var mesela birşeye taktığı zaman sürekli söyler.

Belki de evet, bir teshisi var mi bilmiyorum esime soracagim kibarca.

Bu cok mantikli bir fikir, aciklama yaptikca daha cok soz hakki var gibi hissediyor olabilir. Deneyecegim.

Acikcasi neden bizde kaldigini otelde kalmadigini hic sorgulamamistim, abisinin evi tabii ki bizde kalacak diye dusundugum icin sanirim. Daha once is yerinde bir narsist ile calisma tecrubem oldu, kaynim narsist mi bilmiyorum ama gaslighting yaptigina kesinlikle eminim.

Kürt mu ispanyol demedi mi yahu
Herşey olabilir
Onu sonradan dedi tabi bendeki de klasik bir yaklasim oldu sanki Baska irklarla evlenemezlermis gibi

Olayi netlestireyim. Esim Ispanyol :)

ayyy içim sıkıldı okurken
ben böyle insanlara hiç tahammül edemiyorum kim olursa olsun kendi öz kardeşim de olsa böyle laklak yaparsa ağzının payını veririm
sana ne niye aldıysam aldım sen ne hesap soruyorsun

bide sizde kalacakmış, eşiniz de farkında durumun
bence lafınızı hiç esirgemeyin her şeye burnunu sokmasın. yoksa yaşaması çok zor olur

Farklı bir bakış acısıyla yaklaşmak istiyorum. Okurken nedense psikoljik sorunları olduğunu düşündüm. Ya da bu zamana kadar fark edilmemiş beyin ile ilgili bir durum. Zihinsel engel falan

Zihinsel engeli oldugunu sanmiyorum cok iyi bir meslegi var ama belki tanisi olmayan bir psikolojik problemi olabilir.

Aboooo bu neymis böyle yaa diyaloğa şok oldum

Ben de her seferinde ayri sok oluyorum :))

Esim defalarca uyardi zaten iyi de anlasamazlar bu huyu yuzunden. Kardesi dinleyecek biri degil, herkese ve her seye karsi boyle ve su ana kadar susmayi basarmasini saglayan kimse olmamis. Kendini o kadar hakli goruyor ki kesinlikle ondan baska kimse hakli olamaz, dinlemez.

Tam bi ruh hastası. Bence fazla sabırlısın
Ben coktan agzının payını vermiştim yerinde olsam.

Cok fazla vakit gecirmedigimiz icin cok sinirlendigim durumlar olmamisti. Boyle devam ederse sabrim tukenecek ama :)

Aman yarabbi! Ay çok kötü ya. Ben okurken gerildim...
Bir an evvel yer bulun gitsin ayhhh!

Degil mi, ben de butun gun cok gergindim dun. Cok gereksiz ve rahatsiz edici bir diyalog. Arkadaslarimla bulustum sonrasinda ve onlara da yansidi bu ruh halim.

Haklısın. Belki de herkes arkadaşı alttan aldığı için çenesini kapatmayı öğrenememiştir.

Kimse alttan almamis aslinda, ama kimseyi dinlemiyor ki. Defalarca kavga etsen de kendinin haksiz oldugunu asla dusunmuyor. Belki de etrafindaki herkesi biktirdigi icin herkes he he deyip geciyordur.

Neyse ki bizde cok kalici degil, sirketi ev ayarliyor islemlerin tamamlanmasi birkac hafta daha surecek o surecte bizde.

Kültür farkı mı bilmem de aynı benim Yurtdışında yaşayan ablamın davranışları bunlar. Siz cevap verdikçe üsteler. Cahil mi sanıyorlar bizi ne? Bir de iyi bir şey yaptığını sanıyor. Kendi isine bak diyeceksiniz susar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…