Esimin kardesi ve asiri israrci karakteri

Erkeğin kaynanaligi da hiç cekilmez

Aynen oyle cok fena oluyor.

Eşiniz Türk olsaydı hiç baştan uyarmazdı kardaşım gelmiş ne yapıyorsa yapar sen karışma o benim kardeşim derdi. Yine eşin anlayışlı hiç olmazsa. Görmezden gelmeyi deneyin bence. Kültürden degil bence onun kişilik karakter yapısından kaynaklanıyor bu şekilde çevresini çok daraltır. Böyle cok eleştirince acaba Başak burcu mu dedim.

Burcunu bilmiyorum inanin. Gormezden gelmeyi deneyecegim. Esim kardesinin farkinda, onu da cok bunaltir. Cok da iyi anlasamazlar zaten. Cevresindeki herkese karsi bu sekilde...

Bence sen o daha gelmeden kendini doldurmuşsun, yani örgütlenmişsin hatta cok fazla gerginlestigin icin yani klasik gelin yaklaşımları diyelim ne dese sana batacak. Kardesin gibi düşünürsen biraz daha anlayışlı olabilirsin sanirim. Kültür farki derken Kürt demek istiyorsun sanirim. Evet haklisin kültür farkimiz var. Bayagi var. Onyargilarinizi yıkın, geçici bir süreliğine gelmiş . Biraz paylaşımcı olun bence... Herkes ayni degil, ayni olmak zorunda da degil. Yani söylediği seyler cok absürt degil, tepki gosterecegine espiri ile yaklaşabilirsin

Bence sen o daha gelmeden kendini doldurmuşsun, yani örgütlenmişsin hatta cok fazla gerginlestigin icin yani klasik gelin yaklaşımları diyelim ne dese sana batacak. Kardesin gibi düşünürsen biraz daha anlayışlı olabilirsin sanirim. Kültür farki derken Kürt demek istiyorsun sanirim. Evet haklisin kültür farkimiz var. Bayagi var. Onyargilarinizi yıkın, geçici bir süreliğine gelmiş . Biraz paylaşımcı olun bence... Herkes ayni degil, ayni olmak zorunda da degil. Yani söylediği seyler cok absürt degil, tepki gosterecegine espiri ile yaklaşabilirsin

Yok hayir esim Ispanyol benim :) Gelmeden once kendimi dolduracak kadar cok tanimiyordum esimin kardesini. Biz cok uzak bir ulkede yasiyoruz esimin kardesini biri dugun olmak uzere birkac defa kisa sureli gordum. Ilk defa bu kadar uzun sure bir aradayiz.

Yok hayir esim Ispanyol benim :) Gelmeden once kendimi dolduracak kadar cok tanimiyordum esimin kardesini. Biz cok uzak bir ulkede yasiyoruz esimin kardesini biri dugun olmak uzere birkac defa kisa sureli gordum. Ilk defa bu kadar uzun sure bir aradayiz.
Demekki Ispanyollarin erkekleri bizim erkeklere benziyor :-) Vallahi Kürt sandım. Olsun bence sen rahat ol. Deli bir kardesinin olduğunu düşün he he de gec🤭

Sanane deseydiniz 2. Cümleyi söylemeye cesaret edemezdi.
Ama gerçekten Ona ne yani?
Ben burada okurken sinirlendim.

Degil mi ben de bunu anlamiyorum. Gercekten ortada onu ilgilendiren hicbir sey yok ki ortada.

Bu da farklı bir okb türü mü acaba

Belki de bilmiyorum ki. Esime bir daha sorayim kibarca.

kaynınız pintimi acaba

Hic degil. Esimin ailesinin oteller zinciri var ailenin tum mal varligini tepe tepe kullanan tek kardestir. En basidinden her yere helikopter ile gider ulke icinde. Simdi bir maceraya atildi burada nasil yapacak bilmiyorum.

İngilizcesini yazayım:

- What is it to you?
- This is none of your concern
- This is none of your business
- I'm not interested in your opinion on this
- I'll wear it, full stop here. Can you please statin your opinion that I never asked for?
- I bought it, I'll wear it, I don't need your opinion

Aklıma gelenler bunlar
Gerçekten çok sinir bozucu. Her şeye tepemde vır vır vır konuşan biri olsa ağzına kürekle vururdum

Degil mi ben de bunu anlamiyorum. Gercekten ortada onu ilgilendiren hicbir sey yok ki ortada.

Belki de bilmiyorum ki. Esime bir daha sorayim kibarca.

Hic degil. Esimin ailesinin oteller zinciri var ailenin tum mal varligini tepe tepe kullanan tek kardestir. En basidinden her yere helikopter ile gider ulke icinde. Simdi bir maceraya atildi burada nasil yapacak bilmiyorum.

Madem dünya kadar parası var gitsin otelde kalsın

Adamlarin oteller zinciri var . Sen gelmissin burda bu konuyu paylasiyorsun. Baska isin yok mu bacım senin. Haydi biz neyse iki bebekle evde tüm gün sıkıntı dan yazıyorum . Ya sen? Cik biraz helikopterle tur at:KK55:

Benim koca bey universite bitince aileden ayrilmis, hep kendi calismis. Ben ailesinin mal varligini evlenme teklifi aldiktan sonra ogrendim. Kendi de cok kullanmayi tercih etmez :)

Benim koca bey universite bitince aileden ayrilmis, hep kendi calismis. Ben ailesinin mal varligini evlenme teklifi aldiktan sonra ogrendim. Kendi de cok kullanmayi tercih etmez :)
Ne yani o helikopterlerde gezip otel otel turlamiyor musun? Ellerinde cantalar yanında yardımcı yok mu ? Vardır be çantaları o taşır falan. Buraya konu acma git alışveriş yap 😂 rahatlarsin

Benim de tanıdığım bir kaç adet insan var. Benim öğrendiğim şey bunlarla alakalı, hiç bir şey paylaşmamak ve sorulara tam yanıt vermemek. Mesela bunu ne kadara aldın, fazla vermedim- önemli değil, boş ver. Ne aldın, özel bir kaç şey, boşver. Kısacası hiç detaya, özele girmek, fikrini sormak vs yok. Bunlara ancak bu şekilde davranılır.

Aslında adam bildiğiniz narsist, bencil biri anlattığınıza göre. Parası da var, oteller zinciri dediniz ama size çökmüş. Evde kalmak değil yani amacı, gelip bir sizin huzurunuzu kaçırayım, baskı kurayım. Siz cevap verdikçe hoşuna gidip sizi çıldırtması ondan. Sürekli sizi manyağa çevirecek ve sonra siz sinirle ağlarken bu tatmin olacak. Alışmıştır herkesin ona tapmasına işte. Siz oralı olmayıp, gözlerinizi belertip, he he canım. Aman boşver derseniz, yok gibi yaparsanız çıldırır, tepki vermeyin, eşinizi de uyarın. Tepkisiz kalırsanız- yüzünüzde mimik oynamayacak, hatta uyuyun yanında vs. Hemen diğer taktiklere geçer. Sürekli haklı olduğunu duymak istiyor. Pohpohlanmak istiyor. Sakın. Evden gitse bile gelir, uğraşır sizinle.

Kürt mu ispanyol demedi mi yahu

Back