- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.824
- 208
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Erkeğin kaynanaligi da hiç cekilmez
Eşiniz Türk olsaydı hiç baştan uyarmazdı kardaşım gelmiş ne yapıyorsa yapar sen karışma o benim kardeşim derdi. Yine eşin anlayışlı hiç olmazsa. Görmezden gelmeyi deneyin bence. Kültürden degil bence onun kişilik karakter yapısından kaynaklanıyor bu şekilde çevresini çok daraltır. Böyle cok eleştirince acaba Başak burcu mu dedim.
Bence sen o daha gelmeden kendini doldurmuşsun, yani örgütlenmişsin hatta cok fazla gerginlestigin icin yani klasik gelin yaklaşımları diyelim ne dese sana batacak. Kardesin gibi düşünürsen biraz daha anlayışlı olabilirsin sanirim. Kültür farki derken Kürt demek istiyorsun sanirim. Evet haklisin kültür farkimiz var. Bayagi var. Onyargilarinizi yıkın, geçici bir süreliğine gelmiş . Biraz paylaşımcı olun bence... Herkes ayni degil, ayni olmak zorunda da degil. Yani söylediği seyler cok absürt degil, tepki gosterecegine espiri ile yaklaşabilirsin
Demekki Ispanyollarin erkekleri bizim erkeklere benziyorYok hayir esim Ispanyol benim :) Gelmeden once kendimi dolduracak kadar cok tanimiyordum esimin kardesini. Biz cok uzak bir ulkede yasiyoruz esimin kardesini biri dugun olmak uzere birkac defa kisa sureli gordum. Ilk defa bu kadar uzun sure bir aradayiz.
Sanane deseydiniz 2. Cümleyi söylemeye cesaret edemezdi.
Ama gerçekten Ona ne yani?
Ben burada okurken sinirlendim.
Bu da farklı bir okb türü mü acaba
kaynınız pintimi acaba
Degil mi ben de bunu anlamiyorum. Gercekten ortada onu ilgilendiren hicbir sey yok ki ortada.
Belki de bilmiyorum ki. Esime bir daha sorayim kibarca.
Hic degil. Esimin ailesinin oteller zinciri var ailenin tum mal varligini tepe tepe kullanan tek kardestir. En basidinden her yere helikopter ile gider ulke icinde. Simdi bir maceraya atildi burada nasil yapacak bilmiyorum.
Madem dünya kadar parası var gitsin otelde kalsın
Adamlarin oteller zinciri var . Sen gelmissin burda bu konuyu paylasiyorsun. Baska isin yok mu bacım senin. Haydi biz neyse iki bebekle evde tüm gün sıkıntı dan yazıyorum . Ya sen? Cik biraz helikopterle tur at
Ne yani o helikopterlerde gezip otel otel turlamiyor musun? Ellerinde cantalar yanında yardımcı yok mu ? Vardır be çantaları o taşır falan. Buraya konu acma git alışveriş yapBenim koca bey universite bitince aileden ayrilmis, hep kendi calismis. Ben ailesinin mal varligini evlenme teklifi aldiktan sonra ogrendim. Kendi de cok kullanmayi tercih etmez :)
Bence sen o daha gelmeden kendini doldurmuşsun, yani örgütlenmişsin hatta cok fazla gerginlestigin icin yani klasik gelin yaklaşımları diyelim ne dese sana batacak. Kardesin gibi düşünürsen biraz daha anlayışlı olabilirsin sanirim. Kültür farki derken Kürt demek istiyorsun sanirim. Evet haklisin kültür farkimiz var. Bayagi var. Onyargilarinizi yıkın, geçici bir süreliğine gelmiş . Biraz paylaşımcı olun bence... Herkes ayni degil, ayni olmak zorunda da degil. Yani söylediği seyler cok absürt degil, tepki gosterecegine espiri ile yaklaşabilirsin
Herşey olabilirKürt mu ispanyol demedi mi yahu
Onu sonradan dediHerşey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?