Eşimin kanser olduğunu öğrendik

Daha çok genç Allah’ın izniyle hemencik atlatır insallah amin

Geçmis olsun. Adını dahi bilmediğimiz hastalıkları yenen birçok insan var. Şuanda eşinizin sizin güçlü duruşunuza ihtiyacı var. Atlattık dediğiniz günlere kavuşmanızı dilerim.

Rabbim istedikten sonra olmayacak dua gerçekleşmeyecek mucize yok kardeşim bol dua bol moral hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle gencecik adam bağışıklığı daha kuvvetli 50 yaşında atlatanlar var Allah'ın izniyle Rabbim size bağışlasın. Trafik kazasında depremde yangında 1 günde gidiyor o kadar can gencecik insanlar . Kanserin tedavisi var Allah'ın izniyle kalbinizi ferah tutun

Internetten bir şey okumayın, okumasına da fırsat vermeyin. Hastalığı araştırmayın. Kurtulan o kadar çok insan gördüm ki. Moral, dua, iyi bir doktor, iyi bir hastane bunlar çok önemli. Geçmiş olsun'a gelmesin kimse, eşinize tavsiye vermesinler ağlama güçlü ol minvalinde.

Çok geçmiş olsun. Kızkardeşimin kayınpederi ilik kanserini günde 3 öğün karahindiba ve ısırgan yiyerek yendi. Eşinizin kanser türüne etkisi olur mu bilmem ama denemeye değer diye düşünüyorum. Acil şifalar dilerim.

Benimde lisedeyken sınıf arkadaşım vardı yıllarca tedavisi sürmüştü sonra atlattı çok şükür. Evlendi bir de oğlu oldu.

Apartman da bir komşum var onunda 5 yaşındaki kızı kanser. 3 yaşından beri kansermiş. Bazen denk geliyoruz anlatıyor ama anlatırken sesi titriyor bende soru soramıyorum ama en son konuştuğumuzda artık sürekli gitmeyecez 3 ayda bir gidecez demişti sanırım iyileşme yoluna giriyor.

Sizinde Allah'ın izniyle geçer gider moralinizi yüksek tutun eşiniz çok gençmiş inşallah daha kolay atlatacaktır. Dualarım sizinle

Gecmis olsun. Aml'den kurtulanlar var. Insallah sifa bulur tez zamanda. Moralinizi yuksek tutun

Rabbim şifa versin inşallah

Benim de eşim kolon kanseri,kaçıncı evreydi sizinki ve atlatali ne kadar zaman oldu acaba

Konu sahibi geçmiş olsun,atlatacak inşallah lösemi kolay atlatilan bir kanser türü.,seni çok iyi anlıyorum benim de eşim kanser,çok zor neler yasadigimi ki hala yasiyorum anlatamqm,anlatsam roman olur aslında ne çok dertlesesim var kimselere anlatamqyacagim düşünceler yaşıyorum kendi icimde bilmiyorum kendimi sorguluyorum su süreçte,evlatlarım var bir de neyse öyle iste

Yüreğindeki yangını öyle iyi anlıyorum ki Allah sabır versin bizlere

Aml nin çok başarılı tedavileri var günümüzde. Teknolojiyle beraber tedaviler çok değişti güncellendi lösemi denilen hastalık artık tedavi edilebilir bir hastalık oldu. Allah gönlünüze ferahlık, eşinize acil şifalar versin çoluk çocuğa karıştığınız beraber yaşlandığınız sağlıklı yıllarınız olsun Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…