gunesligunlergorecegiz
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 16 Temmuz 2023
- 39
- 111
-
- Konu Sahibi gunesligunlergorecegiz
Evet AML lösemi M0 evresiAML lösemi miydi ona göre yazacağım
Allahım yardımcınjz olsun ya Şafi ismi hürmetine tez zamanda şifa bulasınız .Dört gün önce eşime AML lösemi teşhisi kondu. Dünyam başıma yıkıldı beynimden vurulmuşa döndüm. O görmeden ağlıyorum onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum onu güldürmeye çalışıyorum asla hasta olduğunu hissettirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Akut olduğu için nasıl oldu anlayamadık. Dağ gibi adam on onbeş kilo verdi birden birkaç ayda. Griptir hafif seyirli enfeksiyondur dedik altından kanser çıktı. Eşimi kaybetmek istemiyorum biz daha yeni evliyiz kendisi daha 25 yaşında ben ona hiç doyamadım ki. Tanıdığı AML lösemi olan ve atlatan şuan iyi olan var mı aranızda? Morale ve onun iyileşmesine o kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi günü kemoterapiye başlayacağız bizi ağır ve zorlu günler bekliyor galiba. Doktor bir ay içinde her senaryoya hazır olun dedi hastayı kaybetmeye bile dedi. Ben nasıl güçlü olacağım bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Siz de Allah rızası için bize dua edin.
Panik yapmayin tek başına bir anlamı yok çokta düşük bir değer degil enfeksiyondan hile oluyorArkadaşlar sonuclar beni korkuttu bi bakarmisiniz lösemi falan diyor bu yuksek cikinca belirtilerde var bende
Kanda pıhtılasma olmuyormu o tam bılmıyorumda benımde ıkı yıldır yuksek . Kansızlık var . Ikac kullanıyorum bayadır daha bu ay duzeldıgını gordum . Bısey olsa bana buzamana kadar derlerdıArkadaşlar sonuclar beni korkuttu bi bakarmisiniz lösemi falan diyor bu yuksek cikinca
Ablm kanser suan degerlerde tuhaf cikinca korktumPanik yapmayin tek başına bir anlamı yok çokta düşük bir değer degil enfeksiyondan hile oluyor
Ablm kanser suan degerlerde tuhaf cikinca korktumKanda pıhtılasma olmuyormu o tam bılmıyorumda benımde ıkı yıldır yuksek . Kansızlık var . Ikac kullanıyorum bayadır daha bu ay duzeldıgını gordum . Bısey olsa bana buzamana kadar derlerdı
Ama bunu belırtmemıssınızkı . Gecmıs olsun ınsallah ben bılemıyorum ama bıkac senedır bendede yuksektı cok doktora gıderım bana onemlı bırsey soylemedıler. Kanım dusuktıAblm kanser suan degerlerde tuhaf cikinca korktum
Benim bir cok belirtim vardi vucudumda morluklar istahsizlik lenflerim hep sisiyor kanimda enfeksiyon var iliklerimde sikinti bende bu degerleri gorunce korktum acikcasi ben ne dedigimi ne yaptigimi bilmiyorum buara k.bkmayinAma bunu belırtmemıssınızkı . Gecmıs olsun ınsallah ben bılemıyorum ama bıkac senedır bendede yuksektı cok doktora gıderım bana onemlı bırsey soylemedıler. Kanım dusuktı
Yok estfrullah yanı bırıkerı yorum yazabılır eksı bılgı olmus demek ıstedım. Başkaları dogru bılgıyı berırler ınsallh cok gecmıs olsun inşallahBenim bir cok belirtim vardi vucudumda morluklar istahsizlik lenflerim hep sisiyor kanimda enfeksiyon var iliklerimde sikinti bende bu degerleri gorunce korktum acikcasi ben ne dedigimi ne yaptigimi bilmiyorum buara k.bkmayin
Annenizin biyopsi sonucu nasıl çıktı?Kolon kanseri
Ama hangi evrede oldugunu henuz bilmiyoruz biyopsi yapildi bu hafta belli olacak
Suan kanser oldugunu bilmedigi icin morali iyi
Tumor varmis dedik
Insallah sizde bir an once hayirlisiyla atlatirsiniz Rabbim yardimciniz olsun