-
- Konu Sahibi gunesligunlergorecegiz
Artık bir çok hastalığın çaresi var lakin en büyük tedavi moral ve stressiz Bi yaşam inşallah sağlığına Bi an önce kavuşur rabbim yar ve yardımcınız olsunDört gün önce eşime AML lösemi teşhisi kondu. Dünyam başıma yıkıldı beynimden vurulmuşa döndüm. O görmeden ağlıyorum onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum onu güldürmeye çalışıyorum asla hasta olduğunu hissettirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Akut olduğu için nasıl oldu anlayamadık. Dağ gibi adam on onbeş kilo verdi birden birkaç ayda. Griptir hafif seyirli enfeksiyondur dedik altından kanser çıktı. Eşimi kaybetmek istemiyorum biz daha yeni evliyiz kendisi daha 25 yaşında ben ona hiç doyamadım ki. Tanıdığı AML lösemi olan ve atlatan şuan iyi olan var mı aranızda? Morale ve onun iyileşmesine o kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi günü kemoterapiye başlayacağız bizi ağır ve zorlu günler bekliyor galiba. Doktor bir ay içinde her senaryoya hazır olun dedi hastayı kaybetmeye bile dedi. Ben nasıl güçlü olacağım bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Siz de Allah rızası için bize dua edin.
Rabbim eşinize acil şifalar ,size de güç kuvvet versin inşallah.Çeşidini bilmiyorum ama lösemiyi atlatan genç bir arkadaş tanıyorum.Dört gün önce eşime AML lösemi teşhisi kondu. Dünyam başıma yıkıldı beynimden vurulmuşa döndüm. O görmeden ağlıyorum onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum onu güldürmeye çalışıyorum asla hasta olduğunu hissettirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Akut olduğu için nasıl oldu anlayamadık. Dağ gibi adam on onbeş kilo verdi birden birkaç ayda. Griptir hafif seyirli enfeksiyondur dedik altından kanser çıktı. Eşimi kaybetmek istemiyorum biz daha yeni evliyiz kendisi daha 25 yaşında ben ona hiç doyamadım ki. Tanıdığı AML lösemi olan ve atlatan şuan iyi olan var mı aranızda? Morale ve onun iyileşmesine o kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi günü kemoterapiye başlayacağız bizi ağır ve zorlu günler bekliyor galiba. Doktor bir ay içinde her senaryoya hazır olun dedi hastayı kaybetmeye bile dedi. Ben nasıl güçlü olacağım bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Siz de Allah rızası için bize dua edin.
Merhaba bizde eşimin babasının Aml olduğunu 10 gün önce öğrendik 3 gün içinde kemoterapiye basladılar, 8 kilo verdi şuan, böbrekleriniz ne durumdaDört gün önce eşime AML lösemi teşhisi kondu. Dünyam başıma yıkıldı beynimden vurulmuşa döndüm. O görmeden ağlıyorum onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum onu güldürmeye çalışıyorum asla hasta olduğunu hissettirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Akut olduğu için nasıl oldu anlayamadık. Dağ gibi adam on onbeş kilo verdi birden birkaç ayda. Griptir hafif seyirli enfeksiyondur dedik altından kanser çıktı. Eşimi kaybetmek istemiyorum biz daha yeni evliyiz kendisi daha 25 yaşında ben ona hiç doyamadım ki. Tanıdığı AML lösemi olan ve atlatan şuan iyi olan var mı aranızda? Morale ve onun iyileşmesine o kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi günü kemoterapiye başlayacağız bizi ağır ve zorlu günler bekliyor galiba. Doktor bir ay içinde her senaryoya hazır olun dedi hastayı kaybetmeye bile dedi. Ben nasıl güçlü olacağım bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Siz de Allah rızası için bize dua edin.
Biz daha kemoterapiye başlamadık dört gün önce hastalığı öğrendik ve dün de Ankara'ya sevk olduk ve kemoterapiye pazartesi başlarız dediler dün. Eşimin şuan yemesi içmesi uykusu herşeyi sanki sağlıklı halleri gibi. Ağrısı sızısı da yok. Sadece tam kan değerleri 23 değerde 14 tanesi referans dışı. Sizin değerler nasıl?Merhaba bizde eşimin babasının Aml olduğunu 10 gün önce öğrendik 3 gün içinde kemoterapiye basladılar, 8 kilo verdi şuan, böbrekleriniz ne durumda
Moralle yanında olup destek olun.Kaynim kemoterapi almasa kanser olduğuna inanmazdım.Cocuk grip gibi karşıladı ve atlattı.Onun ki başka türüydü ama dediğim gibi morali çok yüksekti.Simdi evlendi çalışıyor.Rabbim size de şifa versinDört gün önce eşime AML lösemi teşhisi kondu. Dünyam başıma yıkıldı beynimden vurulmuşa döndüm. O görmeden ağlıyorum onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum onu güldürmeye çalışıyorum asla hasta olduğunu hissettirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Akut olduğu için nasıl oldu anlayamadık. Dağ gibi adam on onbeş kilo verdi birden birkaç ayda. Griptir hafif seyirli enfeksiyondur dedik altından kanser çıktı. Eşimi kaybetmek istemiyorum biz daha yeni evliyiz kendisi daha 25 yaşında ben ona hiç doyamadım ki. Tanıdığı AML lösemi olan ve atlatan şuan iyi olan var mı aranızda? Morale ve onun iyileşmesine o kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi günü kemoterapiye başlayacağız bizi ağır ve zorlu günler bekliyor galiba. Doktor bir ay içinde her senaryoya hazır olun dedi hastayı kaybetmeye bile dedi. Ben nasıl güçlü olacağım bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Siz de Allah rızası için bize dua edin.
Dört gün önce eşime AML lösemi teşhisi kondu. Dünyam başıma yıkıldı beynimden vurulmuşa döndüm. O görmeden ağlıyorum onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum onu güldürmeye çalışıyorum asla hasta olduğunu hissettirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Akut olduğu için nasıl oldu anlayamadık. Dağ gibi adam on onbeş kilo verdi birden birkaç ayda. Griptir hafif seyirli enfeksiyondur dedik altından kanser çıktı. Eşimi kaybetmek istemiyorum biz daha yeni evliyiz kendisi daha 25 yaşında ben ona hiç doyamadım ki. Tanıdığı AML lösemi olan ve atlatan şuan iyi olan var mı aranızda? Morale ve onun iyileşmesine o kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi günü kemoterapiye başlayacağız bizi ağır ve zorlu günler bekliyor galiba. Doktor bir ay içinde her senaryoya hazır olun dedi hastayı kaybetmeye bile dedi. Ben nasıl güçlü olacağım bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Siz de Allah rızası için bize dua edin.
Moralle yanında olup destek olun.Kaynim kemoterapi almasa kanser olduğuna inanmazdım.Cocuk grip gibi karşıladı ve atlattı.Onun ki başka türüydü ama dediğim gibi morali çok yüksekti.Simdi evlendi çalışıyor.Rabbim size de şifa versin