Eşimin kanser olduğunu öğrendik

Dört gün önce eşime AML lösemi teşhisi kondu. Dünyam başıma yıkıldı beynimden vurulmuşa döndüm. O görmeden ağlıyorum onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum onu güldürmeye çalışıyorum asla hasta olduğunu hissettirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Akut olduğu için nasıl oldu anlayamadık. Dağ gibi adam on onbeş kilo verdi birden birkaç ayda. Griptir hafif seyirli enfeksiyondur dedik altından kanser çıktı. Eşimi kaybetmek istemiyorum biz daha yeni evliyiz kendisi daha 25 yaşında ben ona hiç doyamadım ki. Tanıdığı AML lösemi olan ve atlatan şuan iyi olan var mı aranızda? Morale ve onun iyileşmesine o kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi günü kemoterapiye başlayacağız bizi ağır ve zorlu günler bekliyor galiba. Doktor bir ay içinde her senaryoya hazır olun dedi hastayı kaybetmeye bile dedi. Ben nasıl güçlü olacağım bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Siz de Allah rızası için bize dua edin.
Artık bir çok hastalığın çaresi var lakin en büyük tedavi moral ve stressiz Bi yaşam inşallah sağlığına Bi an önce kavuşur rabbim yar ve yardımcınız olsun

Dört gün önce eşime AML lösemi teşhisi kondu. Dünyam başıma yıkıldı beynimden vurulmuşa döndüm. O görmeden ağlıyorum onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum onu güldürmeye çalışıyorum asla hasta olduğunu hissettirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Akut olduğu için nasıl oldu anlayamadık. Dağ gibi adam on onbeş kilo verdi birden birkaç ayda. Griptir hafif seyirli enfeksiyondur dedik altından kanser çıktı. Eşimi kaybetmek istemiyorum biz daha yeni evliyiz kendisi daha 25 yaşında ben ona hiç doyamadım ki. Tanıdığı AML lösemi olan ve atlatan şuan iyi olan var mı aranızda? Morale ve onun iyileşmesine o kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi günü kemoterapiye başlayacağız bizi ağır ve zorlu günler bekliyor galiba. Doktor bir ay içinde her senaryoya hazır olun dedi hastayı kaybetmeye bile dedi. Ben nasıl güçlü olacağım bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Siz de Allah rızası için bize dua edin.
Rabbim eşinize acil şifalar ,size de güç kuvvet versin inşallah.Çeşidini bilmiyorum ama lösemiyi atlatan genç bir arkadaş tanıyorum.

Merhaba bizde eşimin babasının Aml olduğunu 10 gün önce öğrendik 3 gün içinde kemoterapiye basladılar, 8 kilo verdi şuan, böbrekleriniz ne durumda

Merhaba bizde eşimin babasının Aml olduğunu 10 gün önce öğrendik 3 gün içinde kemoterapiye basladılar, 8 kilo verdi şuan, böbrekleriniz ne durumda
Biz daha kemoterapiye başlamadık dört gün önce hastalığı öğrendik ve dün de Ankara'ya sevk olduk ve kemoterapiye pazartesi başlarız dediler dün. Eşimin şuan yemesi içmesi uykusu herşeyi sanki sağlıklı halleri gibi. Ağrısı sızısı da yok. Sadece tam kan değerleri 23 değerde 14 tanesi referans dışı. Sizin değerler nasıl?

Geçmiş olsun
Yaşadım, benim eşimde kolon kanseriydi eşimden önce ben öğrendim çok çok zordu
Ameliyatlar, kemoterapi derken şimdi çok şükür iyi
Moral ve beslenme çok önemli
Sakın ümitsizliğe kapılma, geçecek emin ol

Eşine Rabbim şifa versin
Hiç bu kötü günler yaşanmamış gibi olsun inşallah çok mutlu olun 🙏

Moralle yanında olup destek olun.Kaynim kemoterapi almasa kanser olduğuna inanmazdım.Cocuk grip gibi karşıladı ve atlattı.Onun ki başka türüydü ama dediğim gibi morali çok yüksekti.Simdi evlendi çalışıyor.Rabbim size de şifa versin

Canım Rabbim tez zamanda şafi ismiyle şifalar nasip eylesin.. gerçekten bu hastalıkların en önemlisi Moral benim bir tanıdığım var bu hastalıktan değil ama başka bir hastalığı var kadına bir sene içinde ölebilirsin demişler kadın 3 senedir yaşıyor hem de hiç kafasına takmamış hatta atlatmış artık hastalığı çok zor biliyorum ama moralinizi gerçekten yüksek tutmanız gerekiyor her şey Allah'tan Rabbim eşini sana bağışlasın inşallah 🌹🌹🌹

Arkadasimin annesi son evre kanserdi. Yapacak birsey olmadigi icin eve gonderdiler. Kadin nasil olsa ölucem o zaman farkli birsey denicem diyip enerji, moral vs islerine girdi. Zenginlerdi yurtdisindan insanlarla bile calisti. Nasil oldu bilmiyorum o kadin tamamiyle iyilesti. 10yili gecti. En ufak bir fikrim yok bu konuyu isterseniz arastirin. Moral ve pozitif dusunme vs nin bu derece ise yaradigini onlarda gördum.

Sağolun. Kaynınızınki hangi türüydü
Moralle yanında olup destek olun.Kaynim kemoterapi almasa kanser olduğuna inanmazdım.Cocuk grip gibi karşıladı ve atlattı.Onun ki başka türüydü ama dediğim gibi morali çok yüksekti.Simdi evlendi çalışıyor.Rabbim size de şifa versin

Çok geçmiş olsun ,Acil şifalar dilerim.komşumuz 23 yaşında lenf kanseri olduğunu öğrendi.Yeni evliydi çocuğu olmazsa diye yumurtalarını dondurdular ,tedavi bitti hastalık geçti kendiliğinden hamile kaldı ,doğum yaptı.Hastalığı nüksetti tekrar kemoterapi aldı,şimdi gene bitti şükür.Gayet iyi.
Sizinki çok daha kolay bi süreç olsun inşallah.
Eskiden kanser çok korkutucuydu şimdilerde tedavisi var ,olumlu sonuç alan çok fazla.
Allah yardımcınız olsun

Moralinizi hızlıca toparlayıp tedaviye başlayacaksınız. Sanki bu hastalık başına gelmemiş gibi birlikte gezin vakit geçirin hastane rutinleriniz elbette olacak ama nerede olursa olsun birbirinizle olduğunuzu hissedince ağlamadan sızlamadan kuvvetle.
En kısa zamanda güzel haberler almanızı diliyorum. Rabbim şifa versin.

Moral moral moral diyorum kv dem 4. evre kanseri yendi duyan doktorlar şaşırıyor çünkü o hiç kabul etmedi kanser olduğunu sanki grip olmuş gibi davranıyordu zaten birazda bencil biri sadece kendini düşünür bu hastalığında ise yaradı hastasın dikkat et dediğimiz de bile ben hasta değilim derdi o yüzden güçlü durun yeneceğiz deyin salmayin kendinizi

Güçlü ol ,asla bırakma!! ne kendini ne de eşinin moralini düşürme🤲duamdasin,biliyorum çok zor.annem farklı bir kanser türünden vefat ederken (tedavisi çok mümkün olan)babam kolon kayınvalidem akciğer kanserini yendi.o yüzden enseyi karartma .ömrü de hükmü de veren Allah, eşini sana bağışlasın nice mutlu yıllar görün inşallah..hayırlı haberlerini diliyor ve bekliyoruz.

X