-
- Konu Sahibi gunesligunlergorecegiz
Öncelikle geçmiş olsunBenim de eşim kolon kanseri,kaçıncı evreydi sizinki ve atlatali ne kadar zaman oldu acaba
Cok zor ve uzucu bi durumDört gün önce eşime AML lösemi teşhisi kondu. Dünyam başıma yıkıldı beynimden vurulmuşa döndüm. O görmeden ağlıyorum onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum onu güldürmeye çalışıyorum asla hasta olduğunu hissettirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Akut olduğu için nasıl oldu anlayamadık. Dağ gibi adam on onbeş kilo verdi birden birkaç ayda. Griptir hafif seyirli enfeksiyondur dedik altından kanser çıktı. Eşimi kaybetmek istemiyorum biz daha yeni evliyiz kendisi daha 25 yaşında ben ona hiç doyamadım ki. Tanıdığı AML lösemi olan ve atlatan şuan iyi olan var mı aranızda? Morale ve onun iyileşmesine o kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi günü kemoterapiye başlayacağız bizi ağır ve zorlu günler bekliyor galiba. Doktor bir ay içinde her senaryoya hazır olun dedi hastayı kaybetmeye bile dedi. Ben nasıl güçlü olacağım bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Siz de Allah rızası için bize dua edin.
Çok geçmiş olsun anneniz ne kanseri? Güçlü olun siz de bebeğinizi düşünün. Aklınıza kötü bir şey getirmemeye çalışın iyileşecek bu günler geçecek diyin içinizden kendinize de telkin verin ona moral verin hasta psikolojisine girmesin ben öyle yapıyorum şuan hastanedeyiz ama normal evimizdeymişiz gibi ve güleç davranıyorum inşallah siz de biz de atlatırız hayırlısıylaCok zor ve uzucu bi durum
Rabbim sifasini versin insallah
Sizin cok cok guclu olmaniz gerek ki ona destek olasiniz
Insallah hersey guzel ilerler
Dogumuma 1 hafta kalasiya annemin kanser oldugunu ilk ben ogrendim. Hem hamilelik hemde bu kanser kelimesi beni yikti coktum 2 gun kendime gelemedim. Suan annem kendisi bilmiyor, cok gucsuz bir insan duyarsa zaten direk hastaliga yenik dusecek biliyoruz. Henuz hangi tedavi baslanacak belli degil. Tam ben doguma girince belli olacak. Hayirlisi olsun insallah cok zor sizi anlayabiliyorum
Rabbim şifa versinDört gün önce eşime AML lösemi teşhisi kondu. Dünyam başıma yıkıldı beynimden vurulmuşa döndüm. O görmeden ağlıyorum onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum onu güldürmeye çalışıyorum asla hasta olduğunu hissettirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Akut olduğu için nasıl oldu anlayamadık. Dağ gibi adam on onbeş kilo verdi birden birkaç ayda. Griptir hafif seyirli enfeksiyondur dedik altından kanser çıktı. Eşimi kaybetmek istemiyorum biz daha yeni evliyiz kendisi daha 25 yaşında ben ona hiç doyamadım ki. Tanıdığı AML lösemi olan ve atlatan şuan iyi olan var mı aranızda? Morale ve onun iyileşmesine o kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi günü kemoterapiye başlayacağız bizi ağır ve zorlu günler bekliyor galiba. Doktor bir ay içinde her senaryoya hazır olun dedi hastayı kaybetmeye bile dedi. Ben nasıl güçlü olacağım bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Siz de Allah rızası için bize dua edin.
Kolon kanseriÇok geçmiş olsun anneniz ne kanseri? Güçlü olun siz de bebeğinizi düşünün. Aklınıza kötü bir şey getirmemeye çalışın iyileşecek bu günler geçecek diyin içinizden kendinize de telkin verin ona moral verin hasta psikolojisine girmesin ben öyle yapıyorum şuan hastanedeyiz ama normal evimizdeymişiz gibi ve güleç davranıyorum inşallah siz de biz de atlatırız hayırlısıyla
MesanaSağolun. Kaynınızınki hangi türüydü
Ah canım aynı şeyleri bende yaşadım. Benim eşimde Lenfomaydı. Evleneli 6-7ay olduğunda öğrenmiştim. Evlilik yıldönümümüzü hastane odasında ilik nakli olacağı zaman kutlamıştık. Şuna 5. yılımıza girdik ve kanseri yendiğinin 4. Senesi bitecek. Seni çok iyi anlıyorum. Yanındayken güçlü durmaya çalışıyosun, ağlayamıyorsun. Ama hepsi geçecek. En büyük şansınız genç olmanız. Sen hep pozitif ol ona da yansıt ki onun da kafası dağılsın. Tedaviyle birlikte moral de çok önemli. Bana sorun olursa her zaman yardımcı olurum. Rabbim şifa versin inşallahDört gün önce eşime AML lösemi teşhisi kondu. Dünyam başıma yıkıldı beynimden vurulmuşa döndüm. O görmeden ağlıyorum onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum onu güldürmeye çalışıyorum asla hasta olduğunu hissettirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Akut olduğu için nasıl oldu anlayamadık. Dağ gibi adam on onbeş kilo verdi birden birkaç ayda. Griptir hafif seyirli enfeksiyondur dedik altından kanser çıktı. Eşimi kaybetmek istemiyorum biz daha yeni evliyiz kendisi daha 25 yaşında ben ona hiç doyamadım ki. Tanıdığı AML lösemi olan ve atlatan şuan iyi olan var mı aranızda? Morale ve onun iyileşmesine o kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi günü kemoterapiye başlayacağız bizi ağır ve zorlu günler bekliyor galiba. Doktor bir ay içinde her senaryoya hazır olun dedi hastayı kaybetmeye bile dedi. Ben nasıl güçlü olacağım bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Siz de Allah rızası için bize dua edin.
Şuan kemoterapi başlayalı 2. Günümüz geceden beri yüksek ateş ve öksürük var cok endiseliyimAh canım aynı şeyleri bende yaşadım. Benim eşimde Lenfomaydı. Evleneli 6-7ay olduğunda öğrenmiştim. Evlilik yıldönümümüzü hastane odasında ilik nakli olacağı zaman kutlamıştık. Şuna 5. yılımıza girdik ve kanseri yendiğinin 4. Senesi bitecek. Seni çok iyi anlıyorum. Yanındayken güçlü durmaya çalışıyosun, ağlayamıyorsun. Ama hepsi geçecek. En büyük şansınız genç olmanız. Sen hep pozitif ol ona da yansıt ki onun da kafası dağılsın. Tedaviyle birlikte moral de çok önemli. Bana sorun olursa her zaman yardımcı olurum. Rabbim şifa versin inşallah
Mide bulantısı kusma ateş halsizlik terleme hepsi normal. Aldığı herhangi bir ilaç değil. Yüksek dozda kemoterapi alıyor. Sakin ol ve bol bol dua etŞuan kemoterapi başlayalı 2. Günümüz geceden beri yüksek ateş ve öksürük var cok endiseliyim
Enfeksiyon olması normal mı crp birden bire çok yükselmişMide bulantısı kusma ateş halsizlik terleme hepsi normal. Aldığı herhangi bir ilaç değil. Yüksek dozda kemoterapi alıyor. Sakin ol ve bol bol dua et
İlik nakli sürecinde misiniz?Enfeksiyon olması normal mı crp birden bire çok yükselmiş
Hayır kemoterapiye yeni başladık bugün ikinci günümüz ama ikinci daha bitemeden böyle oldu enfeksiyon varlığından dolayı galiba ateş çok yüksek ve bundan dolayı da kemoterapi durduruldu suan enfeksiyona müdahale ediliyor ama ateş asla düşmüyorİlik nakli sürecinde misiniz?
Hastanedesiniz merak etme zaten müdahale ediyorlar herşeye. Hastanede olmanız sizin için avantaj. Enfeksiyon da kapabilir eşimde kapmıştı ben hastanedeyiz diye rahattım çünkü emin ellerdeydik sende öyle düşün.
AML lösemi miydi ona göre yazacağımHepinize teşekkür ederim güçlü olmak zorundayım. Bu hastalığı yaşayıp atlatan veya tanıdığı olup atlatan şifa bulup sağlığına kavuşan varsa lütfen yazsın bana