Eşimin kanser olduğunu öğrendik

Acil sifalar dilerim.
Zorlu bir surec,inisli ve cikisli. Kemoterapi yuzunden tum degerler dusuk olacak,bu gayet normal. 2-3 hafta icinde yavas yavas duzenliyor. Moralinizi bozmayin. Artik okadar cok farkli kemoterapi var ki. Secenekleri cok, Türkiyede de aynidir .

Ah çok gençmiş. Şifası bol olsun, en kısa sürede iyileşsin inşallah eşiniz

Allahım şifalar versin.Lösemi değildi ama benim eşim de yeni tedavisi bitti sayılır 2 yıldır çok zorluk çekti ama şu an olumlu.gidiyor herşey moralinizi yüksek tutun güzel düşünün

Çok alakasız gelebilir,şu zamanda bunu mu düşüncem diyebilirsiniz ama eşiniz kemoterapi almadan spermleri dondurma kısmını atlamayın lütfen.(tabiki durumu buna müsaitse)
Onun dışında, çevremde bu illetten kurtulup normal hayata dönüp çoluk çocuga karışan 2 kişi var.şifalar diliyorum...

Cok zor ve uzucu bi durum
Rabbim sifasini versin insallah
Sizin cok cok guclu olmaniz gerek ki ona destek olasiniz
Insallah hersey guzel ilerler
Dogumuma 1 hafta kalasiya annemin kanser oldugunu ilk ben ogrendim. Hem hamilelik hemde bu kanser kelimesi beni yikti coktum 2 gun kendime gelemedim. Suan annem kendisi bilmiyor, cok gucsuz bir insan duyarsa zaten direk hastaliga yenik dusecek biliyoruz. Henuz hangi tedavi baslanacak belli degil. Tam ben doguma girince belli olacak. Hayirlisi olsun insallah cok zor sizi anlayabiliyorum

Çok geçmiş olsun anneniz ne kanseri? Güçlü olun siz de bebeğinizi düşünün. Aklınıza kötü bir şey getirmemeye çalışın iyileşecek bu günler geçecek diyin içinizden kendinize de telkin verin ona moral verin hasta psikolojisine girmesin ben öyle yapıyorum şuan hastanedeyiz ama normal evimizdeymişiz gibi ve güleç davranıyorum inşallah siz de biz de atlatırız hayırlısıyla

Son düzenleme:
Rabbim şifa versin

Kolon kanseri
Ama hangi evrede oldugunu henuz bilmiyoruz biyopsi yapildi bu hafta belli olacak
Suan kanser oldugunu bilmedigi icin morali iyi
Tumor varmis dedik
Insallah sizde bir an once hayirlisiyla atlatirsiniz Rabbim yardimciniz olsun

Acil şifa diliyorum, bu süreçte moral çok önemli, bununla beraber temiz beslenme ve enfeksiyon kapmamaya çok dikkat edin . Acik havada bol yürüyüş, mümkün olduğunca az insanla temas, haberlerden sosyal medyadan vs uzak durmak iyi gelecektir. Siz de lütfen destek almaktan çekinmeyin,

Ah canım aynı şeyleri bende yaşadım. Benim eşimde Lenfomaydı. Evleneli 6-7ay olduğunda öğrenmiştim. Evlilik yıldönümümüzü hastane odasında ilik nakli olacağı zaman kutlamıştık. Şuna 5. yılımıza girdik ve kanseri yendiğinin 4. Senesi bitecek. Seni çok iyi anlıyorum. Yanındayken güçlü durmaya çalışıyosun, ağlayamıyorsun. Ama hepsi geçecek. En büyük şansınız genç olmanız. Sen hep pozitif ol ona da yansıt ki onun da kafası dağılsın. Tedaviyle birlikte moral de çok önemli. Bana sorun olursa her zaman yardımcı olurum. Rabbim şifa versin inşallah

Şuan kemoterapi başlayalı 2. Günümüz geceden beri yüksek ateş ve öksürük var cok endiseliyim

Hayır kemoterapiye yeni başladık bugün ikinci günümüz ama ikinci daha bitemeden böyle oldu enfeksiyon varlığından dolayı galiba ateş çok yüksek ve bundan dolayı da kemoterapi durduruldu suan enfeksiyona müdahale ediliyor ama ateş asla düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…