- 10 Kasım 2014
- 8.916
- 15.708
- 44
-
- Konu Sahibi neyapsam1989
Hâlâ o parmaklarıyla yazdığı telefonu ağzına sokmamakla hata etmişsin
Yani zaten boşanma olmayacak o belli, ne gerek var sotede yatıp delil toplamaya, git cartlat herifi bari rahatlarsın.Cocugun babasına cok düşkün di mi
Yani zaten boşanma olmayacak o belli, ne gerek var sotede yatıp delil toplamaya, git cartlat herifi bari rahatlarsın.
Kızın nasıl göründüğü ve hesabının herkese açık olup olmamasının konunuzla ilgisi nedir ?Bence de asılmış. Kızı bir görseniz Instagramı herkese açık ve kısa elbiseli şortlu pozları var hep. Güzel de bi kız.
Kibarlığımdan taviz vermek istemedim değmezAğzına mı sadece
Bu ara gevşek koca tipinde bir artış varHâlâ o parmaklarıyla yazdığı telefonu ağzına sokmamakla hata etmişsin
Evli olduğunu bildiğinden emin değiliz benceEşiniz karşılık bulursa devamını getirecek. Kızda ayrı ilginç, eşinizin evli olduğunu bildiği halde böyle muhabbetlere girmesi hiç hayra alamet değil.
Eşinizle bu durumu konuşmadan önce fatura geçmişine bakın, biraz takip edin fevri davranmayın. Eşinizin yaptığı çok anlamsız ergen gibi bugün benim doğum günüm flan çok saçma. Siz uyarınızı yapmışsınız kız arkadaş istemiyorum diye eşiniz ona rağmen kanki yapmış kendine. Bu bile sinirlenmek için geçerli bir sebep. Bir bakın bakalım ne sıklıkla konuşuyor. Ona göre karşınıza alın konuşun.Merhaba arkadaşlar.. Yeni üye oldum çaresiz kaldım bana yardım ederseniz sevinirim. 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kısaca özet geçiyim. Eşim Instagram da tanımadığım bir kadına mesaj atmış. Kanki ne yapıyorsun diye. O da iyiyim kanki evdeyim sen ne yapıyorsun yazmış. Eşimde, bugün benim doğum günüm güzel cümlelere ihtiyacım var yazmış. Kız da, aaaa kankimsuuuu iyi ki doğdun iyi ki varsın, yazmış. Mesajların devamı da var da asıl mesele ben bu kadını tanımıyorum. Eşime daha önce belirmiştim evlendikten sonra artık eskisi gibi kız arkadaşlarıyla samimi olmaması gerektiğini vs vs. O konuda güveniyordum yani. Bu kadını araştırırken baktım eşim onu takip ediyor ama o eşimi takip etmiyor Instagram da. Bir de telefon rehberine baktım Seda hanım şabloncu diye kaydetmiş. Muhtemelen dükkanına malzeme alırken tanışmış bu kadınla. 2-3 aydır en fazla yani daha önce böyle bir numara görmemiştim. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle konuşmadım hiç bu durumu. Sizce aldatıldım mı?
Bence gayette emin. Ayrıca hiç söylemese bile evli birini hal ve hareketlerinden anlayabiliyorsun.Evli olduğunu bildiğinden emin değiliz bence
Kocaman evli barklı adamların "kanki"si olması aşırı cringe geliyor bana. Lisede miyiz hayırdır. Muhabbet zaten leş.Merhaba arkadaşlar.. Yeni üye oldum çaresiz kaldım bana yardım ederseniz sevinirim. 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kısaca özet geçiyim. Eşim Instagram da tanımadığım bir kadına mesaj atmış. Kanki ne yapıyorsun diye. O da iyiyim kanki evdeyim sen ne yapıyorsun yazmış. Eşimde, bugün benim doğum günüm güzel cümlelere ihtiyacım var yazmış. Kız da, aaaa kankimsuuuu iyi ki doğdun iyi ki varsın, yazmış. Mesajların devamı da var da asıl mesele ben bu kadını tanımıyorum. Eşime daha önce belirmiştim evlendikten sonra artık eskisi gibi kız arkadaşlarıyla samimi olmaması gerektiğini vs vs. O konuda güveniyordum yani. Bu kadını araştırırken baktım eşim onu takip ediyor ama o eşimi takip etmiyor Instagram da. Bir de telefon rehberine baktım Seda hanım şabloncu diye kaydetmiş. Muhtemelen dükkanına malzeme alırken tanışmış bu kadınla. 2-3 aydır en fazla yani daha önce böyle bir numara görmemiştim. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle konuşmadım hiç bu durumu. Sizce aldatıldım mı?
Hanımlar da çok sessiz nasıl patlamadan gelip buraya konu açtın ben olsam varyaBu ara gevşek koca tipinde bir artış var
Merhaba arkadaşlar.. Yeni üye oldum çaresiz kaldım bana yardım ederseniz sevinirim. 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kısaca özet geçiyim. Eşim Instagram da tanımadığım bir kadına mesaj atmış. Kanki ne yapıyorsun diye. O da iyiyim kanki evdeyim sen ne yapıyorsun yazmış. Eşimde, bugün benim doğum günüm güzel cümlelere ihtiyacım var yazmış. Kız da, aaaa kankimsuuuu iyi ki doğdun iyi ki varsın, yazmış. Mesajların devamı da var da asıl mesele ben bu kadını tanımıyorum. Eşime daha önce belirmiştim evlendikten sonra artık eskisi gibi kız arkadaşlarıyla samimi olmaması gerektiğini vs vs. O konuda güveniyordum yani. Bu kadını araştırırken baktım eşim onu takip ediyor ama o eşimi takip etmiyor Instagram da. Bir de telefon rehberine baktım Seda hanım şabloncu diye kaydetmiş. Muhtemelen dükkanına malzeme alırken tanışmış bu kadınla. 2-3 aydır en fazla yani daha önce böyle bir numara görmemiştim. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle konuşmadım hiç bu durumu. Sizce aldatıldım mı?
Tarif etmiş. Gúzel bir kız demiş. Ne var bunda!Kızın nasıl göründüğü ve hesabının herkese açık olup olmamasının konunuzla ilgisi nedir ?
Kızın etekleri yere kadar uzun olsa ne değişecekti sizin için ?